Dodaj do ulubionych

ciagle sie gubie

10.02.11, 18:03
to tak na fali watkow "czy wy tez tak macie?" wink
wchodze do sklepu w ktorym bylam setki razy a wychodzac nie wiem w ktora mam isc strone...
kierunki mi sie jakos wogole nie ukladaja w glowie. w miastach ratuja mnie troche palace kultury, wieze telewizyjne etc. jak ich nie ma - jest trudno. czy wy tez tak macie? wink

p.s. to jest takie fajne w internecie - w mig czlowiek znajdzie kilka osob z tym samym schorzeniem, i znow uwaze sie za normalnego...
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: ciagle sie gubie 10.02.11, 18:08
      Moja orientacja w terenie jest ujemna smile
      W galeriach potrafie obejsc cala trase chociaz wiem gdzie jest sklep ktory mnie interesuje ale nie wiem jak tam dojsc. tak samo w miescie. chociaz bywam w sasiednim miescie co kilka dni potrafie sie zgubic.
      bedac dzieciem studiujacym miala narysowany plan uczelni zeby sie wiecznie nie gubic.
      moze tysiac razy jechac w jedno miejsce a i tak pozniej sama tam nie trafie.
      • minnie_su Re: ciagle sie gubie 10.02.11, 18:17
        oh sadosiu, fajnie! czy ty tez tak kochasz GPS jak ja? chetnie ucalowalabym wynalazce. u mnie marna orientacja w terenie laczy sie jeszcze z marna technika jazdy... jazda z planem miasta na kolanach to samobojstwo (albo zabojstwo). a ludzie sobie kiedys radzili...

najgorsze przygody przechodze szukajac mojego samochodu, zaparkowanego gdzis na parkingu warszawskiego centrum handlowego... czuje sie jak zagubiony dwulatek i chcialabym poprosic pana policjanta o pomoc...
    • shellerka Re: ciagle sie gubie 10.02.11, 18:17
      ja mam kompas w głowie. potrafię dokładnie określić gdzie jest północ, obojętnie gdzie mnie się wysadzismile nie wiem skąd to wiem. po prostu wiem i już,
      kompas automatycznie wyłącza sie na parkingach marketowo centrowo handlowych. zwłaszcza na tych kilkupoziomowych, przyciemnionych.
      zawsze kilka minut zejdzie, zanim znajdę auto.
      kiepski zasięg mam chyba...
      • minnie_su Re: ciagle sie gubie 10.02.11, 18:20
        oh, shellerka, jak ja podziwiam takich jak ty. myslalam, ze tylko mezczyzni tak maja. kiedys jednego takiego obracalam kilka razy wokol wlasnej osi i kazalam szybko powiedziec, gdzie jest polnoc. zawsze wiedzial!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka