erin7 14.02.11, 18:32 Drogie emamy. Czy 2,5 latce mozna przyprawiac zupy jałowcem?? Tesciowa zrobila pomidorowa i zmiksowala ze 4 kulki i tak sie zastanawiam czy to aby nie szkodliwe. Ja rzadko stosuje i raczej nie do zupy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_love_my_babies Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 21:00 a co ten jałowiec zrobi tewmu dziecku??? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 21:24 wszystko co najgorsze, nie doczytałas chyba, że to jałowiec od TEŚCIOWEJ Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 21:57 Akurat to nie trafione. Bo tesciowa mam spoko, gotuje tez spoko (choc bardziej chceci sie licza) tylko ja kulinarnie przewrazliwiona jestem i stad czasem pytam o dziwne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:03 wiesz, ale 2,5 letnie dziecko nie jest małe... czego mu jeszcze nie dajesz??? (oprócz grzybów, bo to chyba oczywiste) zafascynował mnie twój wątek, muszę przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:08 hmm... grzybow faktycznie (chyba ze pieczarka to tez grzyb to daje), ryb wedzonych nie daje i nabialu w nadmiarze ba ja obsupuje Reszta raczej w umiarze choc czasem z czyms wyskocze jak z tym jałowcem. A najlepsze jest to ze ten jalowiec to nie pierwszy raz w zupie, tylko pierwszy raz zmiksowany i mnie cos zfiksowalo. Taki dzien mam dzisiaj chyba Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:33 erin7 napisała: > (chyba ze pieczarka to tez grzyb Nie , skąd. To warzywo. Jak marchewka. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:08 ja też słyszałam, że jałowiec od teściowej, w dodatku przez teściową zmiksowany to samo ZUUOOOO! Ja przepraszam. ja piję żubrówkę właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:10 nie rob smaka... na zubrówke !! Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:11 dzieki za odpowiedz, troche mi ulzylo bo juz myslalam ze bede musiala wstac o 5.30 i gotowac jednak jakas zupine. dobrze sie czasem skonsultowac Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:14 jezu, jak ja dawno tego nie piłam! zapomniałam, że był to mój ulubiony drink (z sokiem jabłkowy) w latach młodzieńczych! pychotka idę sobie nalać za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:19 no i musze isc wczesniej spac przez Ciebie!! bo mi sie taz zubrówka az wizualizuje a do sklepu daleko. i zimno. ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:14 Hmm, a dlaczego nie zadalas pytania, czy tesciowa moze przyprawiac zupe pomidorem? Jest bardzo alergiczny, pryskany, mogl byc w puszce, mogl stac w lodowce przez pare dni otwarty... Uwazam, ze pomidor jest bardziej "straszny" Zakladam ze pieprzu, ziela angielskiego, bazyli czy innych przypraw twoja tesciowa w zupie nie uzywa, skoro tylko jalowiec cie przeraza? Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:17 uzywa, kurkumy tez. straaaszne Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: owoce jałowca dla Małego dziecka 14.02.11, 22:19 kurrrrrrkuuuumy???!!! maj gadness!!! Odpowiedz Link Zgłoś