Dodaj do ulubionych

to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie?

15.02.11, 23:01
jakies zagramaniczne laseczki, albo moze takie, co spac nie umieja?
kto tu nocami siedzi?
Obserwuj wątek
    • dziub_dziubasek Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 15.02.11, 23:40
      Ja zaglądam. Ostatnio pracuję także wieczorami i na chwilę sobie tu wpadam smile
    • pruszynkaaa Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 15.02.11, 23:55
      O masz! przeczytałam "to kto na ematce jest teraz w nocnej piżamie" i tak sie zastanawiam, co komu do tego, kto w jakim stroju siedzi po 2 stronie ekranu tongue_out
      To ja już jednak pójdę spać smile
      • mijaczek Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 15.02.11, 23:57
        pruszynkaaa napisała:

> O masz! przeczytałam "to kto na ematce jest teraz w nocnej piżamie" i ta
        > k sie zastanawiam, co komu do tego, kto w jakim stroju siedzi po 2 stronie ekra
        > nu tongue_out
        > To ja już jednak pójdę spać smile

mnie tylko interesuja dzienne pizamy big_grin
        to w razie wu...
    • mgla_jedwabna Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 15.02.11, 23:59
      Melduję posłusznie: e-matka jest ciekawsza od roboty, nad którą siedzę nocami właśnie, w sąsiednim oknie.
    • mathiola a to już noc?? 16.02.11, 00:00
      O Boże to ja idę spać!! Rano pobudka!!
      • mijaczek Re: a to już noc?? 16.02.11, 00:01

udalo ci sie walnac posta o godz 00:00
        z jakiegos powodu widze wasz czas a nie moj... big_grin
    • imasumak Pytaj o Nanuk24 :)) 16.02.11, 00:02
      Ja idę spać wink
      • edycia274 Re: Pytaj o Nanuk24 :)) 16.02.11, 00:04
        a ja jestem tongue_out
        • pina_colada88 Re: Pytaj o Nanuk24 :)) 16.02.11, 00:32
          Ja zaraz się wybieram.
          Ale ogólnie nocami siedzę smile
      • nanuk24 Re: Pytaj o Nanuk24 :)) 17.02.11, 04:01
        Ano, ja jak zwykle - emame pilnuje, a wy sobie spijciewink
    • niezwykladziewczyna Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 16.02.11, 00:32
      Czuwaj!
      • bi_scotti Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 16.02.11, 00:48
        News o 6:00 w TV, ematka na laptopie a wino czerwone w kieliszku - wieczor marzen wink
        I w piatek mamy miec +12C, co jest w ogole czystym szalenstwem Matki Natury, ale to tak na marginesie.
        • mijaczek bi_scotti 16.02.11, 02:57
          bi_scotti napisała:

> News o 6:00 w TV, ematka na laptopie a wino czerwone w kieliszku - wieczor marz
          > en wink
          > I w piatek mamy miec +12C, co jest w ogole czystym szalenstwem Matki Natury, al
          > e to tak na marginesie.

West Coast? Kanada? U nas dzisiaj bylo +16C a jutro okolo 14C... nie narzekam.. w porownaniu z -30 w zeszlym tygodniu!!!!!
          • bi_scotti Pogoda 16.02.11, 03:16
            Jako osoba staroswiecko tradycyjnie przywiazana do 4 por roku lubie mrozne i sniezne zimy tudziez gorace i sloneczne lata plus ublocone wiosny i wietrzne jesienie. Tak wiec +12 w polowie lutego raczej mnie wkurza i niepokoi choc przyznac trzeba, ze przynajmniej bedzie sens umyc samochod i pozbyc sie z niego oblesnosci soli smile Choc na weekend, bo w poniedzialek ma juz byc uczciwe zimowe -3. Ja tam bym sie akurat nie uskarzala na -30 i na metr sniegu - byloby "po bozemu" wink
            Pozdrowienia z Ontario.
            • mijaczek Re: Pogoda 16.02.11, 03:49
              nastepnym razem jak bedzie -30 to sie chyba zatluke...
              chociaz Emce sie podobalo bo zrobilismy eksperyment z wrzaca woda anihilujaca sie w powietrzu i zamrozonymi bankami mydlanymi big_grin

pozdrowienia z Denver....
              • gacusia1 Re: Pogoda 16.02.11, 04:41
                Co to znaczy anihilujaca? Nie zrozumialam wytlumaczenia z wikipedii sad
                • mijaczek Re: Pogoda 16.02.11, 05:03
                  gacusia1 napisała:

> Co to znaczy anihilujaca? Nie zrozumialam wytlumaczenia z wikipedii sad
                  czesc gacusiu!!!

w sumie nieadekwatnego slowa uzylam...bo anihilacja to znikanie po prostu... a ta woda nie znika, tylko zmienia stan skupienia w sekunde.. jesli rzucisz wrzatkiem w takie zimne powietrze to ta woda wyparuje zanim doleci do ziemi a para jest jak dym, utrzymuje sie dlugo w powietrzu...
                  • gacusia1 Re: Pogoda 17.02.11, 03:52
                    Super! Musze pokazac to synowi...jesli jeszcze tak przymrozi wink
                    Dzieki,Mijaczku!
            • gacusia1 Re: Pogoda 16.02.11, 04:38
              Ode mnie tez z Ontario pozdrowienia wink
              Mnie jedynie wkurza dlugosc kanadyjskiej zimy... Ktoregos roku trwala ona od konca pazdziernika do poczatku kwietnia. Zima-mam na mysli lezacy snieg i trzaskajacy mroz a nie koniecznie pore roku. Nie ma nic piekniejszego jak spacer po skrzypiacym sniegu, w blasku slonca i temp. -30'C smile
              • nanuk24 Re: Pogoda 17.02.11, 03:57
                To przeprowadz sie do mojej tesciowej na Syberiewink
                • gacusia1 Re: Pogoda 17.02.11, 04:42
                  tesciowa masz naSyberii? Gdzie ty meza wyhaczylas big_grin ???
                  • nanuk24 Re: Pogoda 17.02.11, 04:59
                    A bo ja pamietam gdzie sie wloczylam?wink
                • mijaczek Re: Pogoda 17.02.11, 04:43
                  nanuk24 napisała:

> To przeprowadz sie do mojej tesciowej na Syberiewink

za zadne pieniadze tego swiata i pieciu rownoleglych....
    • panna.w.paski Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 16.02.11, 02:08
      Bywam i ja smile
    • syswia Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 16.02.11, 03:28
      co u Ciebie mijaczku? gdzie teraz rezydujesz? z powrotem w US?
      • mijaczek Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 16.02.11, 03:50
        Syswia!

Tak, Denver CO... jak za starych czasow, choc mam nadzieje, ze juz niedlugo!
        a co u ciebie?
    • anmoko Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 16.02.11, 04:19
      Ha! Chyba bede ostatnia! smile Nie moge spac, budze sie kolo 3-4 nad ranem i potem mam do wyboru przewracac sie z boku na bok do switu albo łazić po domusmile Dzisiaj wybralam łażeniesmileWlaczylam zmywarke, teraz troche sobie poczytam. Coreczka w moim brzuchu tez nie ma spania, biedaczka smile
      • mijaczek Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 16.02.11, 04:25
        ciazowa insomnia jest najgorsza... a potem w ciagu dnia czlowiek chce spac caly czas...
    • gacusia1 Re: to kto na ematce jest teraz na nocnej zmianie 16.02.11, 04:32
      ja,jak zawsze wink U mnie dopiero 22.30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka