Dodaj do ulubionych

U Was zawsze takie chamstwo?

15.03.11, 12:29
napisałam zaledwie kilka postów i już zostałam świnią. Na forum, w zasadzie jestem od 2 dni i totalna załamka. Tutaj tak zawsze?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 12:32
      A obrażałyśmy cię "my" czy jedna użytkowniczka?
      • laaisa Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 12:35
        dotyczy nie tylko jednego wątku, ogólnie jakoś tak w ciemną stronę mocy ciągnie
      • gabi683 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 08:07
        angazetka napisała:

> A obrażałyśmy cię "my" czy jedna użytkowniczka?

Dobrze wiesz że to o mnie chodzi ,wiec po co pytasz ?
    • echtom Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 12:37
      To się nazywa chrzest bojowy na ematce. Jak przetrzymasz, będzie ok smile
      • lilka69 swieta prawda echtom! 16.03.11, 10:48
        albo przetrzyma i bedzie tu na dlugo albo zmieni nicka i ...tez bedzie dlugo albo sie obrazi i pojdzie gdzies indziej.
        • laaisa Re: swieta prawda echtom! 16.03.11, 11:02
          a po co mam nicka zmieniać?
          • gabi683 Re: swieta prawda echtom! 16.03.11, 11:05
            laaisa napisała:

> a po co mam nicka zmieniać?

to zostań i nie płacztongue_out
    • donnasanta Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 12:38
      Takze jestem niedawno, tzn udzielam sie niedawno...tez pare razy oberwalam....slowo pisane rozni sie od tego mowionego i ciezko jest byc dobrze zrozumianym i takze dobrze/poprawnie zrozumiec...
    • barbibarbi Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 12:59
      załóz błachy wątek typu:
      jakie imię dla psa,
      co dzisiaj gotujecie?
      czy wasi mężowie też rozrzucają skarpetki?
      jakie macie firanki, bo ja w kwiatki.

wtedy jest szansa, że nie zostaniesz zjechana, ale gwarancji nie ma.
      Poważniejsze tematy to najczęściej poligon.
      • minnie_su Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:03
        barbibarbi napisała:

> załóz błachy wątek typu:
        > jakie imię dla psa,
        > co dzisiaj gotujecie?
        > czy wasi mężowie też rozrzucają skarpetki?
        > jakie macie firanki, bo ja w kwiatki.
        >
        > wtedy jest szansa, że nie zostaniesz zjechana, ale gwarancji nie ma.
        > Poważniejsze tematy to najczęściej poligon.

o nie. w "czy wasi mezowie tez rozrzucaja skarpetki" agresja i chamstwo zaczna sie najpozniej w 6 poscie. w "co dzisiaj gotujecie" troche pozniej. dwa pozostale maja szanse na przetrwanie w jako takiej normalnosci.
        • laaisa Hi hi dobre 15.03.11, 13:09
          pośmiać się też czasami da. Generalnie importowałam się tutaj z wielu forów- ale branżowych i ściśle tematycznych, chciałam więc trochę po babsku, luźniej, swobodniej ,a tu kule miotają na oślep. Wrócę chyba z uśmiechem do swoich liczb.
          • kocianna Re: Hi hi dobre 15.03.11, 13:12
            Eee tam, jak przeżyjesz chrzest, to luzik jest smile
            Ja na forum od zawsze i już żyć bez niego nie mogę... parę razy mi się dostało, ale już nawet nie pamiętam, z jakiej okazji.
        • adwarp Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:58
          > > jakie macie firanki, bo ja w kwiatki.

jakie firanki, przecież bez firanek ma byćsmile
      • echtom Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:04
        Nie wiem, czy tylko poważniejsze. Zupa pomidorowa z ketchupu to też poligon wink
      • attiya Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:31
        no nie wiem, nie wiem
        bo jak się okaze, że te firanki jednak w kwiatki są, to zostaniesz zjechana, że takowe to można było mieć 38 lat temu a nie dziś, że nie masz gustu i takie tam inne big_grin
      • anorektycznazdzira Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 22:24
        > jakie imię dla psa,
        -będzie bójka które jest pretensjonalne, czy można nadac imię typu "Euzebiusz" oraz jaka to rasa i czy tylko wsioki z kompleksami takie rasy kupują, a w ogóle pies na pewno będzie srał na trawnikach

> co dzisiaj gotujecie?
        -no dobra, może przejdzie, chyba, ze któraś odpisze, że nic, bo gotuje jej mąż a ona nie kura kuchenna

> czy wasi mężowie też rozrzucają skarpetki?
        - Żartujesz? W takim wątku murowana jazda

> jakie macie firanki, bo ja w kwiatki.
        - jakie kwiatki, nie należy mieć firanek i trochę byś miała gustu możesuspicious
        • malila Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 22:31
          anorektycznazdzira napisała:

> > załóz błachy wątek typu:
          > > jakie imię dla psa,
          > -będzie bójka które jest pretensjonalne, czy można nadac imię typu "Euzebiusz"
          > oraz jaka to rasa i czy tylko wsioki z kompleksami takie rasy kupują, a w ogóle
          > pies na pewno będzie srał na trawnikach
          >
          > > co dzisiaj gotujecie?
          > -no dobra, może przejdzie, chyba, ze któraś odpisze, że nic, bo gotuje jej mąż
          > a ona nie kura kuchenna

Kura... kura... Kura to świetne imię dla psa: kura do nogi, kura daj głoswink
      • zona_mi Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 22:33
        barbibarbi napisała:

Po co ekstra wątek - wystarczy, że napiszesz błachy i zaraz po Tobie pojadą, doradzą, żebyś sobie słownik kupiła wink
        • ib_k do zona_mi 15.03.11, 22:46
          masz za dużą sygnaturkę, na 5 wersów, skasuj swój post!
    • aniawroclaw1 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:02
      Wiesz, ja już dawno nie pisałam na forach, nie mówiąc o jakimś udzielaniu. Ostatnio coś tam popisałam na Zdrowiu i od razu mnie zaatakowały Baby.
      Jestem w trakcie budowy więc sporo szukam i rozmawiam na muratordom.pl.
      Zdarza się czasami na mutratorze, że ktoś coś mi przywali ale generalnie są to normalne rozmowy.

Tutaj od razu mi się ciśnienie podniosło.

Acha, wydaje mi się, że to jest jakieś wewnętrzne spięcie i nerwy. Jak czytam wypowiedzi pod artykułami to też jest straszna tendencja na wylewanie na ludzi pomyj. Staram się tych ludzi zrozumieć - może jakaś choroba, bieda, stresy w pracy, w rodzinie ... nie wszyscy są dyplomatyczni lub poprostu dobrze nastawieni do świata. Takie czasy, ech ...
      • baltycki Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:15
        aniawroclaw1 napisała:

> Wiesz, ja już dawno nie pisałam na forach, nie mówiąc o jakimś udzielaniu. Osta
        > tnio coś tam popisałam na Zdrowiu i od razu mnie zaatakowały Baby.

Bo baby sa o krop ne!
        ale mimo tego, orientacji seksualnej zmienic nie zamierzamsmile
    • iwles Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:17

ale że jesteś od 2 dni non_stop na emamie?

bo na forum jesteś od grudnia, był czas przywyknąć przecież.
      • bweiher Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:20
        Eee tam,najważniejsze to mieć swoje zdanie i się tego trzymać.
        Bo po jakimś czasie napiszesz coś odwrotnego to niejedna emama znajdzie poprzedni wątek i nie omieszka Ci rzucić nim w twarz big_grin
        Twarda bądz!
      • laaisa Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:23
        "ale że jesteś od 2 dni non_stop na emamie?
        bo na forum jesteś od grudnia, był czas przywyknąć przecież.
        " no tak to nie, nie non stop.
    • dentek_85 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:23
      Zgadzam się z Tobąsmile ostatnio założyłam wątek i oprócz wyzwania mnie od trolli i ogólnej agresji to zaskoczyło mnie jak to wszystkie ,, One'' uświadamiają mnie co do religii i chrześcijaństwa...przyganiał kocioł garnkowi. Ogólnie obserwując to forum to jest porażka pod względem nagonki! Pełno tutaj dziewczynek chcących byc sarkastycznymi i jakże oryginalnymi, a tak naprawdę szkoda słów.
      • hotya Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 14:19
        Wypraszam sobie, jakie kocioł garnkowi? Nie przyszłoby mi do głowy, żeby w ramach zemsty na rodzinie nie iść na komunię chrześniaka i nazywać ją czymś nieważnym. Zasada oko za oko też jest mi obca. A Tobie nie, więc z tym przyganianiem to słabo trafiłaś.

• dentek_85 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 16:21
          poświadczasz tylko to o czym napisałamsmile
          • madzioreck Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 00:58
            Co za mądra puentawink Jak ja obrzucam i dowalam, jest OK, jak mnie napiszą parę słów, to potwierdzają, że są świniebig_grin
    • ylunia78 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 13:34
      Tak wiem o co chodzi.2dni to małowinkzobaczysz co będzie dalejwink
      Tak-tutaj tak zawszewink
      • laaisa zawsze można: 15.03.11, 14:07
        https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN95Lkt4c1i8OsjGPSXT7wsL29AURUh1UZ10guVAXyaO1_lnsQ8AzMgmaQeQ
    • mathiola zawsze, zawsze 15.03.11, 14:14
      nicki się zmieniają a atmosfera ciągle taka sama tongue_out
      • semida Re: zawsze, zawsze 15.03.11, 22:45
        dokladnie mathsmile
    • yenna_m Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 14:22
      odkad pisze na edziecku (niedlugo bedzie 10 lat) to rzeczywiscie - tak zawsze
      z mniejszym lub wiekszym natezeniem wink

oczywiscie, na szczescie, bywaja tez dobre momenty
    • suazi1 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 16:13
      Zostałaś ochrzczona świnią? Gratulacje!!! Znaczy że forumki uznały Cię za swoją!
    • asia_i_p Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 16:42
      Jeśli odbierasz nas jako chamstwo, to skąd przychodzisz? To nie retoryczne pytanie - gdzie jest ten azyl ludzi kulturalnych (poza forum Zakupy, bo stamtąd cię nie znam).
      Tu jest i tak o niebo lepiej niż na innych forach. No chyba, że pechowo trafiłaś na wątek, który wisiał na głównej.
      • laaisa Re: 16.03.11, 08:58
        importowałam się ze stricte branżowego. Aktualizowaliśmy info zawodowe przeplatając luźne wątki, ale z przesiąkniętymi liczbami co ponietkórymi umusłami o kwiecistych firankach gadać się już nie da. Stąd moje nieśmiałe poczatki ( coraz bardziej dynamiczne) tutaj.
    • sadosia75 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 17:14
      Tak zupelnie szczerze smile
      To jak ja tu sobie przybylam to mnie nikt nie zwyzywal, nikt brzydko czy zle nie potraktowal. i teraz tak jest. jakos tak mi tu dobrze. wiec ja nie wiem o co chodzi. i nie uwazam, ze tutaj to tak zawsze.
      • czar_bajry Re: U Was zawsze takie chamstwo? 15.03.11, 22:37
        Oj zaraz u Wastongue_out
        Musiałaś się gdzieś podłożyć i tyle, marynarze przy przekroczeniu równika mają chrzest, Ty przeszłaś go na początku "kariery" na emamiesmile

Ja osobiście nie przypominam sobie aby pod moim adresem epitety leciały.
      • gabi683 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 08:00
        sadosia75 napisała:

> Tak zupelnie szczerze smile
        > To jak ja tu sobie przybylam to mnie nikt nie zwyzywal, nikt brzydko czy zle ni
        > e potraktowal. i teraz tak jest. jakos tak mi tu dobrze. wiec ja nie wiem o co
        > chodzi. i nie uwazam, ze tutaj to tak zawsze.

Sadosia bo Ty jesteś ewenementem na forum ,ciebie jak się czasem czyta to buzia sama się uśmiecha wink
        • sadosia75 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 13:33
          No pacz pani ....
          Dziwolagiem mnie obzywa no big_grin
          Moge byc i ewenementem ale jak jeszcze raz mi ktoras powie, ze ja jestem blogoslawiona to ja nie podaruje o! smile Prosze mi tu nie sugerowac czegos czego nie ma i to nierpawda, ze ja w kazdym poscie pisze cos o swoich kotach smile mam tez psy smile O nich pisze czesciej big_grin
    • madzioreck Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 01:01
      Oranyboskie. Trochę dystansu. Tak, tu tak zawsze, my tak lubimy i fajnie nam tuwink A wśród grona złośliwców znajdzie się też parę fajnych i życzliwych babek wink
    • mijaczek Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 03:16
      jeszcze nam kiedys podziekujesz wink
    • gabi683 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 08:06
      laaisa napisała:

> napisałam zaledwie kilka postów i już zostałam świnią. Na forum, w zasadzie jes
      > tem od 2 dni i totalna załamka. Tutaj tak zawsze?

Tak ja do Ciebie w ten sposób napisałam,bo z taka ironia napisałaś o mojej mamie.Że szlak mnie trafił,mało tego zaczęłaś węszyć skąd jestem co robię.I podałaś tą informacje na tym forum bez mojej zgody.Dziwisz się ze dostałaś baty ?
      Mało Ci jeszcze ze zakładasz taki watek ,biednej pokrzywdzonej .Żenada tongue_out
      • laaisa Gabi: 16.03.11, 08:52
        prześledź dokładnie raz jeszcze cały tamten wątek i zwróć mi sprawiedliwośc bo to co tu napisałaś to kłamstwa i naciąganie. Najpierw nazwałas mnie świnią na co, na Twoje warszawskie pochodzenie odpowiedź znalazłam, że kłamiesz . Sama wrzuciłaś do sieci miejsce zamieszkania i nie musiałam mieć Twojej zgody by te info. przesłac dalej- pozwij mnie jeśli chcesz. Poza tym lubię dyskutować, ale nie z osobami które walą epitetami. Nie będę wchodzić w Twoje wątki , komentowac Twoich postów i sugeruję to samo w stosunku do mnie. Trzymaj się.
        • iwles Re: Gabi: 16.03.11, 09:09

ale sama też przyznaj, że w tamtym wątku twój pierwszy post był z założenia złośliwy i prowokacyjny. Świadomie tak napisałaś, więc wychodzi na to, że nieładna forma dyskusji od ciebie wzięła początek.
          • laaisa Re: Gabi: 16.03.11, 09:15
            ok, kajam się. Zdziwilo mnie to, że ktoś daje za przykład jakąs tam piosenkę kapeli pseudoniszowej, bo przecież idzie do programu rozywkowego, w komercyjnej stacji, z założenia chce wygrać kupę kasy i wydać masowy album, a jednocześnie się z tego nabija, gardzi tą warszafką, do której aspiruje. Pytanie odnośnie mamy walczącej było uściśleniem opowiedzo o tacie jakoby tylko powstańcy byli Warszawiakami, czyli 100% Warszawianka to podwójna córa powstańców. Nie wnikam.
            • maghdalena33 Re: Gabi: 16.03.11, 09:25
              Ja tam miałam wrażenie, że wątek miał na celu porozmawianie o warszafce a nie warszawiakach.
              A tekst o matce Gabi był złośliwy i prowokujący.
              Ponieważ Gabi nie należy do delikatnych kobiet oberwałaś od razu z grubej rury.
              • laaisa Re: Gabi: 16.03.11, 09:38
                z czego się już pokajałam. Oczywiście za tą prowokację i złośliwość zostałam słusznie świnią nazwana. To chyba jednak nie moja bajka.
                • gabi683 Re: Gabi: 16.03.11, 09:45
                  laaisa napisała:

> z czego się już pokajałam
                  Oczywiście za tą prowokację i złośliwość zostałam sł
                  > usznie świnią nazwana.

Może ostro ale skutecznie ,wątek miał inny cel .A zrobił się z niego chlew tongue_out
        • gabi683 Re: Gabi: 16.03.11, 09:37
          laaisa napisała:

> prześledź dokładnie raz jeszcze cały tamten wątek i zwróć mi sprawiedliwośc bo
          > to co tu napisałaś to kłamstwa i naciąganie.

Tak można to sprawdzić po którym Twoim poście napisałam że jesteś świnia ,i nie zarzucaj kłamstwa .

Najpierw nazwałas mnie świnią na
          > co, na Twoje warszawskie pochodzenie odpowiedź znalazłam, że kłamiesz .

Ja nigdzie nie napisałam ze jestem z Warszawy ,natomiast napisałam że tato mój jest rodowitym Warszawiakiem .A to jest zasadnicza różnica!

Sama wr
          > zuciłaś do sieci miejsce zamieszkania i nie musiałam mieć Twojej zgody by te i
          > nfo.

A może ja teraz podam Twoje co taka zabawa ?

przesłac dalej- pozwij mnie jeśli chcesz. Poza tym lubię dyskutować, ale n
          > ie z osobami które walą epitetami.

A ja nie cierpie kobiet które jak nie maja argumentów czepiają się kogoś z rodziny

Nie będę wchodzić w Twoje wątki , komentowac
          > Twoich postów i sugeruję to samo w stosunku do mnie. Trzymaj się.

Sugerować sobie możesz u siebie w domu a nie na forum otwartym
    • masafiu Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 08:28
      bez przesady...
      jestem tu od dosc dawna i tylko jeden nieprzyjemny incydent mialam, to tez duzo zalezy od samej Ciebie.
    • solaris31 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 08:41
      tak, chamstwa jest tu sporo, tolerancji jeszcze mniej. ja juz weteranka jestem, bo siedzę tu od lat wielu, ale jakoś do tego chamstwa się nie przyzwyczaiłam.

moge rozmawiać, mogę miec inne poglądy, czasem je zmieniam pod wpływem tego, co ktoś mądrze napisze - ale zawsze się staram z kulturą, choć i mnie czasem aż ściska, żeby jakiejś interlokutorce pojechać za jej chamstwo.

albo się przyzwyczaisz, albo nie wink
    • kali_pso Zawsze. Na wieki wieków, amen;)n/t 16.03.11, 09:14

• zuzanka79 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 09:23
      laaisa napisała:

> napisałam zaledwie kilka postów i już zostałam świnią. Na forum, w zasadzie jes

Eee, dwa dni wystarczą by się przyzwyczaić. Jak nie uciekniesz do 20-go marca dasz radę. Tak, tu tak zawsze, nie pomogą nawet błahe wątki big_grinbig_grinbig_grin Ale co cię nie zabije to cię wzmocni tongue_out
    • lilka69 dystans!!! i problemu nie bedzie 16.03.11, 10:50
      ja od poczatku staralm sie dystansowac i epitetami nie rzucac mimo iz czesto bylam zla. ale juz tak sie zzylam ze WSZYTSKIMI (pozdrawiam szczegolnie gabi i to bez ironii!), ze po prostu nawet jak mi ktos dopiecze to nie chowam dlugo urazy.
      • gabi683 Re: dystans!!! i problemu nie bedzie 16.03.11, 10:59
        lilka69 napisała:

> ja od poczatku staralm sie dystansowac i epitetami nie rzucac mimo iz czesto by
        > lam zla. ale juz tak sie zzylam ze WSZYTSKIMI (pozdrawiam szczegolnie gabi i to
        > bez ironii!), ze po prostu nawet jak mi ktos dopiecze to nie chowam dlugo uraz
        > y.

Ty zmieniłaś nastawienie i nikt się już ciebie nie czepia,a po za tym nie uciekłaś tongue_out
    • gabi683 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 11:01
      laaisa napisała:

proszę Cie napisałaś do lipcowej forum.gazeta.pl/forum/w,567,119040615,119048614,okolice_okolo_waginalne.html,zreszta cały wątek jest ciekawytongue_out
      I zanim zaczniesz mówić o kimś że jest cham ,to poczytaj co piszesz do innych tongue_out
      • gabi683 Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 11:03
        gabi683 napisała:

> laaisa napisała:
        >
        > > napisałam zaledwie kilka postów i już zostałam świnią. Na forum, w zasadz
        > ie jes
        > > tem od 2 dni i totalna załamka. Tutaj tak zawsze?
        >
        >
        > proszę Cie napisałaś do lipcowej forum.gazeta.pl/forum/w,567,119040615,119048614,okolice_okolo_waginalne.html,zreszta cały wątek jest ciekawytongue_out
        > I zanim zaczniesz mówić o kimś że jest cham ,to poczytaj co piszesz do innych :
        > P
        >
        >
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,119040615,119048614,okolice_okolo_waginalne.html
    • deodyma Re: U Was zawsze takie chamstwo? 16.03.11, 11:05
      wiesz, tutaj naprawde jest spokojnie a chamstwo to panuje na portalu miasta, gdzie mieszkam i tu to dopiero ludziska sobie ublizaja, wyzywaja sie, jak leci.
      szkoda tylko, ze brak im odwagi w realu, zeby tak sobie nawsadzac, bo po informacjach, jakie o sobie pisza ( a miescina jest mala), szybko mozna tam dojsc, kto jest kim.
      jest takie powiedzenie KOZAK W NECIE, CIPA W SWIECIE.
      cos w tym jest.
      • laaisa A propos 16.03.11, 11:12
        nasunęły mi się złowa p. Tyszkiewicz, że nie sztuką jest napluć teściowej do herbaty-sztuką jest napluć na jej oczach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka