Dodaj do ulubionych

Usta usta - żenada!

23.03.11, 12:40
Lubiłam sobie na ten serial popatrzeć, takie to ich życie nierealne i słodziutkie, zawsze trochę się pośmiałam. Ale trzecia seria jak dla mnie kiepściutka sad, a już wczorajszy odcinek to totalna klapa, trochę jakby Bollywood, tańców tylko brakowało... Oglądacie?
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:45
      nie ogladam.
      obejrzalam kiedys moze ze 2 odcinki, nie spodobaly mi sie.
      jak dla mnie, serial bardzo nudny.
    • sadosia75 Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:48
      Ogladalam.
      Agnieszce coraz ladniej wlosy robia.
      I nie rozumiem dlaczego ona tego swoje meza poslala na ....
      I fakt 3 seria coraz gorsza. I bardzo szkoda, ze nie ma juz Bohosiewicz.
      • broceliande Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:50
        Ja widziałam początek, kilka odcinków i podobało mi się. Jak Izki nie ma, to nie oglądam.
        • sadosia75 Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:54
          Uwielbiam Krzysztofa wiec dla niego jeszcze ogladam ten serial smile
          Iza i Krzysztof to moja ulubiona para smile
      • lilly_about Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:50
        Oglądam. Co się dziwisz? Coś muszą wymyślać. I też mi szkoda, że nie ma Bohosiewicz.
        • kropkacom Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 15:02
          Coś muszą wymyślać? Oni jadą na tym co prezentował scenariuszowo oryginał.
          • lilly_about Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 15:05
            No to tym bardziej nie ma się co czepiać niektórych bredni.
      • mamablue Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:50
        włosy agnieszki to marzenie, jak oni to upinają?
        • sadosia75 Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:53
          Nie wiem ale wyglada slicznie smile
          W pierwszej serii typowa zaciukana mamuska a teraz..
          Nawet maz stwierdzil, ze bardzo jej te wlosy pomagaja i wyglada slicznie smile
          Nawet kucyk i reszta w warkoczu wyglada slicznie .
    • lejla81 Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:53
      Łącznie ze wczorajszym odcinkiem obejrzałam w sumie dwa. Ja w ogóle jestem jakaś nieserialowa, po prostu nie mam do tego cierpliwości. Planowałam oglądać "Instynkt" ze Stenką i 1920.Wojna i miłość. Planowałam i zapomniałam.
      a Usta, Usta rzeczywiście wczoraj były nudnawe.
      • ylunia78 Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 13:00
        A ja "Usta Usta"oglądamsmileJedyny serial jaki oglądam namiętnie.Fakt....w tej serii bije po oczach warszaffka,ale co tam.Agnieszka w tej serii faktycznie piękna.Gra R E W E L A C Y J N I E!!!!!!
        Pięknie upiętę włosy i do tego śliczny make up.A w 1wszej serii nie zapowiadała sie tak sliczniewink
        Szkoda-fakt-braku Soni Bohosiewicz.
        Nawet wczoraj fajnie zagrali scenę w tym szpitalu Julka i Adam.Mecwaldowski wogole bombasmile
        Nie pasuje mi tam Krolikowski,ale może go wytępią niedługo.
        Po co on przyjechał do tej Chorwacji po mailu?Cholera!
    • kaamilka Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 12:56
      mnie wczoraj tylko zastanowił ten śliczny, duży wcześniak big_grin
      • ylunia78 Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 13:01
        kaamilka napisała:

> mnie wczoraj tylko zastanowił ten śliczny, duży wcześniak big_grin

W sumie taaaakbig_grin
        • xxe-lka Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 13:45
          w sumie w ostatnich odcinkach wiele spraw jest zastanawiających smile
          kaszana i tyle
          choć aktorka grająca Agnieszkę faktycznie pierwsza klasa
    • mamablue Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 13:00
      Ten wcześniak podobny był trochę do mojej czteromiesięcznej big_grin
    • aniawroclaw1 Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 13:39
      Widziałam kilka odcinków dawno temu ( początki na TVN ) i były śmieszne, podobały mi się, nieźle się zrelaksowałam przed spaniem.
      Potem miałam długo, długo nic bo zrezygnowaliśmy z TV.

Niedawno, bo chyba w ubiegłym tyg. miałam okazję obejrzeć ten serial. Okazuje się,że to już następny i kolejny " któryśtam" sezon.
      I wiecie co ?
      Nie obejrzałam do końca. Może miałam pecha bo trafiłam na marny odcinek. Albo serial zszedł na psy. Psy pt. " każdy z każdym się pierd. ..... li ".
      Jak zobaczyłam Królikowskiego w scenie erotycznej na biurkuu, łłeee.

To już nie to samo sad co początki tego serialiku
    • xxe-lka Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 13:42
      tak kanał
      niedługo ufoludki jeszcze przylecąwink
      nie wiem czemu Polacy nie są w stanie zrobic dobrego serialu, nawet na licencji
    • gaskama Zgadzam się z Tobą. nt 23.03.11, 13:45
    • sadosia75 Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 13:47
      A zwrocila ktoras wczoraj uwage na pupe Agnieszki w scenie slubnej?
      Jak jej sie ta sliczna sukienka opiela na pupie?
      Maz byl zachwycony pupa aktorki smile normalnie z tej kobiety robia coraz bardziej seksualna kobiete. i tak wiem, ze ta sukienka to tak przypadkiem smile
      ale naprawde jestem pod gigantycznym wrazeniem zmiany stylu bohaterki smile
      I kolczyki miala piekne smile
      • wuika Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 14:55
        Fakt, sukienka była śmieszna - cały tyłek na wierzchu. Co do fryzur - nie wszystkie są korzystne, w jednej wyglądała, jakby miała krótkie włosy, tylko coś w nie strzeliło, bo generalnie wygląda bardzo ok smile
        I rozwalił mnie mocno wcześniejszy wcześniak, który nie leży w inkubatorze.
    • kropkacom Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 15:00
      Oglądam. To taki śmiech przez łzy. To jest zaleta tego serialu i jego wada. Dla mnie ok.
    • hayet Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 20:33
      nei ogladam, dla mnei to totalna zenada..kazdy odcinek i czes
      • sanrio Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 21:54
        hayet napisała:

> nei ogladam, dla mnei to totalna zenada..kazdy odcinek i czes

aha. no tak. zenada i czes. to tak jak twój post.
    • kali_pso Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 20:40

Nie oglądam, obejrzałam jeden czy dwa odcinki- nic szczególnego. A na Bohosiewicz patrzeć nie mogłam..na jej siostrę również nie mogę patrzec, nie wiem, dawno żadne aktorki tak mnie wizualnie nie odpychały...
      • sanrio Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 21:55
        młoda wygląda jakby miała lekki niedorozwój;P
    • lena_madzia Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 23:06
      Dokładnie pierwsza seria i pierwsze odcinki były fajne i z niecierpliwością czekałam na kolejne ale teraz jest straszna kiszka
    • dag_dag Re: Usta usta - żenada! 23.03.11, 23:50
      Oglądałam dzisiaj, ale jaki Bollywood? Według mnie odcinek nieco nudny, Julka z minami matki polki niezbyt wyszła, matka Krzyśka ze skrętem jakoś tak nie udana. W sumie z odcinka na odcinek coraz gorzej...
      • a-ronka Agnieszka mnie wkurza 24.03.11, 08:36
        więc nie oglądam. Nie lubię tej aktorki i kiedyś zmuszałam się do oglądania ze względu na teksty Wilczaka. Niestety tej panny agnieszki jest mnóstwo więc przestałam śledzić serial.
        Alle trafnie ktoś wyżej ujął motyw przewodni tego serialu -" każdy z każdym"
        • joanna266 super serial. 24.03.11, 11:38
          jedyny jaki teraz ogladam.wczesniej uwielbiałm tez "czas honoru"
          • alyeska Re: super serial. 24.03.11, 13:33
            w jakim miescie Chorwacji cala ta akcja byla? Bo sie chyba przeslyszalam .
            • marta76 Re: super serial. 24.03.11, 13:37
              SPLITsmile
              • ewelsia Re: super serial. 24.03.11, 13:43
                Ja jestem w mniejszości, bo nadal uwielbiam ten serial i nie mogę się doczekać następnego odcinka. Ostatni był super.
                • joanna266 Re: super serial. 24.03.11, 13:52
                  po ostanim odcinku napewno do tego Splitu pojade i napewno bede miała takie widoki na morzewinksuper odcinek inspiracyjno-wakacyjny.wogóle juz pare razy mnie zainspirował własnie co do fryzury,ciuchów itp.na szczescie poki cosmiledo zdrady małzenskiej nie.moim zdaniem serial ten jest 10 razy blizszy zyciu prawdziwemu niz inne tego typu seriale.wielkiego wczesniaka wybaczamwink
              • alyeska Re: super serial. 24.03.11, 13:46
                a to w porzadku. Bowiem myslalam , ze uszlyszalam Skopje ( Macedonia) i mnie zmrozilo bardziej niz ten byczek wczesniak.
                • marta76 Re: super serial. 24.03.11, 13:54
                  oj dziewczyny ile byłoby krzyków potem,że wcześniak filmowany smile ja Usta usta lubię nadal.
    • peggy_su Re: Usta usta - żenada! 24.03.11, 14:22
      Pierwsza i druga seria była cudna, oglądałam każdy odcinek po 2 razy. Teraz troszkę nudniej i bardzo żałuję że nie ma Soni Bohosiewicz. Ale nadal lubię.
      Agnieszka jest fantastyczna, Krzysztof niesamowicie denerwujący, ale ciekawy.
      Adam średnio, Julki nie lubię, za to Piotr jest jak mój mąż big_grin więc ogladamy z mężem i się zaśmiewamy.
      Lubię patrzeć na aktorkę, która gra Lenę, no ale nadal się nei pogodziłam z tym, że nie ma Izy.
      Ktos wie, ile sezonów serial ma w oryginale?
      • gabrielle76 Re: Usta usta - żenada! 24.03.11, 14:23
        A mi sie 3 seria bardzo podoba, nie brakuje mi Bohosiewicz, ogladalismy wczoraj z mężem kolejny odcinek i usmialismy sie do łez wink
      • burza4 Re: Usta usta - żenada! 24.03.11, 22:48
        Lubię pewien realizm, nawet w komediowych serialach.

Dla mnie Agnieszka jest jak kosmitka, papierowa, zero emocji, kompletnie nierealne życie.
        Od początku widać było, że żyją obok siebie - i ich rozstanie było oczywiste. Do tego oboje są mega nudziarzami.

Nie widzę absolutnie żadnego powodu, dla którego pary takie jak Adam z Julką, czy Piotrek z Izą mieliby się z nimi przyjaźnić, skoro nie mają ze sobą nic wspólnego. Tamci przynajmniej są autentyczni, z krwi i kości.
    • izabellaz1 Re: Usta usta - żenada! 24.03.11, 14:26
      Obejrzałam jeden odcinek i nie czekałam na następny.
    • setia Re: Usta usta - żenada! 24.03.11, 21:56
      jedyny serial jaki oglądam, a trzecią część ogladam tym chętniej, że wyeksponowano wątek Agnieszki w której odnajduję sporo z siebie smile
      a film jest świetny; błyskotliwy, wychwytujący celnie najczęstsze problemy w związkach, ale i prześmiewczy, ironiczny. nie wiem gdzie ty tam widzisz nierealne i słodziutkie zycie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka