Dodaj do ulubionych

Sposób na rocznicę

04.04.11, 22:17
www.youtube.com/watch?v=jXW640JpNMA
Widziałyście to?
Obserwuj wątek
    • krapheika Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 22:25
      Niedobrze mi...
      Nawet nie wiem kiedy ta rocznica wypada, ale zaraz nastapi fala watkow, ktore mi przypomnatongue_out
    • marzeka1 Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 22:27
      Granie na emocjach, chociaż podoba mi się podkład muzyczny. Dobitniej też nie można już podkreślić antyrosyjskości i "zdrady" Tuska.
    • nutka07 Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 22:35
      Nie wiecie co to za muzyka?
      Cos mi przypomina.
    • cherry.coke Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 22:38
      Ja to juz mam podejscie "A chcecie miec tych swoich poleglych bohaterow na wlasnosc, to sobie miejcie. Tylko sie dziwcie, ze reszta sie do nich i do was obrocila plecami i zajmuje sie swoimi sprawami". Co oczywiscie nie jest sprawiedliwe wzgledem zmarlych, ale co zrobic.
      • anulka.p Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 23:01

> Ja to juz mam podejscie "A chcecie miec tych swoich poleglych bohaterow na wlas
        > nosc, to sobie miejcie. Tylko sie dziwcie, ze reszta sie do nich i do was obroc
        > ila plecami i zajmuje sie swoimi sprawami".Co oczywiscie nie jest sprawiedliwe
        > wzgledem zmarlych, ale co zrobic.

Wyjątkowa hipokryzja. Owa "reszta", którą jak mniemam reprezentujesz jest dokładnie tak samo odwrócona, jak i byłą wcześniej, przed 10.04. No chyba nie będziecie wciskać - Cherry.Coke, Angazetko etc., że Lech Kaczyński był kiedykolwiek waszym bohaterem.
        • angazetka Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 23:14
          Oczywiście, że nie był postacią z mojej bajki. Był jednak prezydentem mojego kraju. Był jedną z 96 ofiar tej katastrofy. Nie wiem, co chcesz udowodnić, naprawdę.
          • anulka.p Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 23:24
            angazetka napisała:

> Oczywiście, że nie był postacią z mojej bajki. Był jednak prezydentem mojego kr
            > aju. Był jedną z 96 ofiar tej katastrofy.
            No i ?
            Nie wiem, co chcesz udowodnić, napraw
            > dę.
            Nic, ponadto co już napisałam. Po prostu wam już się chcę rzygać od tego Smoleńska , a drugiej połowie spełeczeństwa w ogóle.
            • angazetka Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 23:28
              Widzę, że wiesz lepiej ode mnie, co mi się chce i od czego.
        • cherry.coke Re: Sposób na rocznicę 04.04.11, 23:33
          Yyy chyba cos sobie mocno dopowiadasz? Nigdy nie czcilam Lecha Kaczynskiego - moim zdaniem kompletnie nieodpowiedniego czlowieka na zlym stanowisku - choc kpic z niego tez nie kpilam. Po prostu przestalam sie interesowac polityka, ktora kiedys interesowalam sie bardzo-bardzo. Jesli nie potrafie po naglowkach odroznic czolowych dziennikow od nowegopompona, to szkoda czasu.
          • iuscogens Re: Sposób na rocznicę 05.04.11, 11:27
            Bardzo ładna muzyka, całość wykonania też mi się podoba, jest lekko patetyczne, ale nie kiczowate, do kogo ma trafić to trafi.
            • angazetka Re: Sposób na rocznicę 05.04.11, 19:23
              A kogo ma szlag trafić, tego trafi wink
              • iuscogens Re: Sposób na rocznicę 06.04.11, 10:08
                angazetka napisała:

> A kogo ma szlag trafić, tego trafi wink

pewnie tak, ja się nawet wzruszyłam wink
                można sobie zobaczyć ostatni spot SLD z pustą lodówką, co z tego, że pomysł dobry, skoro zrobione jest strasznie siermiężnie?
    • messalina2.dwa Re: Sposób na rocznicę 06.04.11, 08:22
      Sposób na rocznicę to wyjechać z rodziną na łono natury. Oby pogoda dopisała. Przez weekend zero netu, tv czy radia. Powtórka wyjazdu w długi majowy weekend. W piątek 29 kwietnia tylko rzut oka na najważniejsze wydarzenie.

"Plotk@"
    • miliwati Re: Sposób na rocznicę 06.04.11, 09:55
      angazetka napisała:

> www.youtube.com/watch?v=jXW640JpNMA
      > Widziałyście to?

Ale żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka