Dodaj do ulubionych

O matko!!!

20.05.11, 23:21

U mnie taka burza że zaczynam wierzyć w koniec świata, właśnie piorun rąbnął albo w mój balkon albo pozostałość po satelicie.
Tak podskoczyłam, że aż w szyi mi coś przeskoczyło.
Boję się a sama jestemsad
Obserwuj wątek
    • wuika Re: O matko!!! 20.05.11, 23:25
      Nie jesteś sama! Nie bój się. Są z Tobą ematki. A jak pójdą spać, to na pewno spać nie będą trolle, gazeta, antek, itp wink
    • agusia79-dwa Re: O matko!!! 20.05.11, 23:28
      u mnie wczoraj była burza i lało, ale to zrozumiałe bo umyłam okna. A burzę uwielbiam

ps. Tylko chciałabym wiedzieć kto dziś mył okna bo też padało tongue_out
    • angazetka Re: O matko!!! 20.05.11, 23:28
      No weź. Burza jest fajna. U mnie też jest. Czuję się jeszcze bardziej jak czarownica niż zwykle.
      • iuscogens Re: O matko!!! 20.05.11, 23:35
        Czy ja dobrze kojarzę czar_bajry, że ty z Bielan jesteś??
        U mnie wali dość mocno, psy mi się wszystkie do łazienki schowały biedaki.
        • czar_bajry Re: O matko!!! 20.05.11, 23:44
          Dobrze kojarzyszsmile a dokładniej z Chomiczówki.
      • tyssia Re: O matko!!! 21.05.11, 07:13
        Ja też uwielbiam burzesmile ale u mnie nie było hhe
    • magotka11 Re: O matko!!! 20.05.11, 23:38
      Nic się nie bój. Jeśli to koniec świata to nie tylko Ciebie stąd zabierze smile

A balkon masz? Patrzyłaś?
    • madda71 Re: O matko!!! 20.05.11, 23:38
      czyli ode mnie już poszła do Ciebie ;-p

waliło koło 21, grzmoty straszliwe, a na koniec pierdykło w latarnię koło bloku :-o
    • baltycki Re: O matko!!! 20.05.11, 23:41
      Milczy.. Walnelo w kompasmile
      • czar_bajry Re: O matko!!! 20.05.11, 23:46
        Spadajbig_grin poszłam sobie sałatkę zrobićtongue_out

Już mi przeszło, tylko szyja nadal bolitongue_out Generalnie też lubię burze, tylko dziś w połączeniu z jutrzejszym końcem świata tak mi się straszno zrobiło, bo może jednak niepotrzebnie te rachunki zapłaciłambig_grin
    • kosheen4 Re: O matko!!! 20.05.11, 23:50
      warszawianki
      wykopcie burzę na południe, kraków czeka smile
      • madda71 Re: O matko!!! 20.05.11, 23:55
        kosheen4 napisała:

> warszawianki
        > wykopcie burzę na południe, kraków czeka smile
        >

to chyba nie w tą stronę idzie.
        wcześniej była w Łodzi a teraz w w-wie. czyli w górę poszła a nie w dół...
        ale mogę się mylić smile
      • niezwykladziewczyna Re: O matko!!! 20.05.11, 23:58
        No co ty, u mnie burza dzisiaj była.
      • andaba Re: O matko!!! 21.05.11, 00:01
        kosheen4 napisała:

> warszawianki
        > wykopcie burzę na południe, kraków czeka smile

Nie czeka, nie czeka, ogródki podlane, spokojnie popadało i postraszyło. Na dwa dni wystarczy, więc burzy dziękujemy.
      • hotya Re: O matko!!! 21.05.11, 00:02
        Przecież w Krk była dziś burza, a w Hucie to nawet grad.
    • sueellen Re: O matko!!! 21.05.11, 00:53
      Nie chce cie straszyc ale w ubieglym roku moim wszystkim sasiadom z bloku (w Polsce) komputery piorun za jednym traśnięciem rozwalił (wszyscy podpięci do jednej sieci). tylko mnie nie rozwalil bo ja jako że od kilku miesięcy w Polsce nie byłam, mój stary komputerek poodlączany i nic mu się nie stalo.
      • czar_bajry Re: O matko!!! 21.05.11, 01:05
        z kompem wszystko ok, mam bezprzewodowysmile internet znaczy się a nie kompsmile
    • myszmusia Re: O matko!!! 21.05.11, 06:55
      no to15 km od ciebie na połnoc tylko waliło ale nie lało - ale fakt widowiskowe to dosc mocno było - az elektronike powyłaczałam bo mi juz raz walneło w "moj" słup kiedys i pare rzeczy szlag tafił.
      Ale chyba nic grożnego w w-ie nie było chyba ze dziennikarze jeszcze śpia i nawet na tvn w-wa nic nie ma
      • myszmusia Re: O matko!!! 21.05.11, 08:17
        ja sobie jeszcze w czasie tej burzy film katastroficzny zaczełam ogladac zaczynajacy sie własnie burzami spowodowanymi zakłóceniami w polu magnetycznym ziemiwink ale tylko zaczełam bo sie denny okazał, ale przez troche tak "klimatycznie " miałamwink a w domu tez sama w tym momencie byłam
    • kozica111 Re: O matko!!! 21.05.11, 07:04
      o Czar_bajry to ja zaraz obok Ciebie mieszkami i przespałam, nie mogłaś zawołać? wink
      Wylazłam dziś rano i fakt jakieś kałuże widać, nie wiedziałam że przespałam koniec.
      • czar_bajry Re: O matko!!! 21.05.11, 11:00
        Wylazłam dziś rano i fakt jakieś kałuże widać, nie wiedziałam że przespałam kon
        > iec.

To był dopiero początekbig_grin

Generalnie nie było źle, ale w nocy wszystkie koty czarnetongue_out a ja jeszcze wprowadziłam się w klimat filmem na TVNsmile
        • myszmusia Re: O matko!!! 21.05.11, 11:04
          a ja jeszcze wprowa
          > dziłam się w klimat filmem na TVNsmile

o to ogladałysmy ten sam film chyba - ale ja calego nie zmogłam - strasznie denny sie zaczał robic
          • czar_bajry Re: O matko!!! 21.05.11, 14:05
            o to ogladałysmy ten sam film chyba - ale ja calego nie zmogłam - strasznie den
            > ny sie zaczał robic

Ja też nie dałam mu rady, tak więc nie mam pojęcia czy ludzkość ocalałasmile
    • myszmusia ale ładne zdjecia 21.05.11, 07:46
      kontakt24.tvn.pl/temat,sezon-burzowy-rozpoczety,107302.html
    • kub-ma Re: O matko!!! 21.05.11, 07:48
      U mnie to jakoś lajtowo przeszło: zagrzmiało parę razy (dzieci spokojnie spały) a deszcz padał owszem, ale nawet się nie pofatygował żeby o parapet zadudnić.
      • lukrecja34 Re: O matko!!! 21.05.11, 07:54
        a tak wogóle to ta burza warszawska najpierw była w Radomiu big_grin
        ciemno się zrobiło,błyskało się pięknie,trochę grzmiało i trochę popadało-taka bździna nie burza. ale moja 3,5-latka zachwycona smile
        ja zresztą też burze uwielbiam-a jako,że mieszkam na 8 piętrze i nic wysokiego nie zasłanie mi nieba to widoki mam boskie big_grin
    • kai_30 Re: O matko!!! 21.05.11, 09:58
      U nas była w nocy - pies nas obudził skomleniem, a potem usiłował się wepchać pod naszą kołdrę. Ewentualnie zakopać się w moim brzuchu albo chociaż w prześcieradle. Normalnie śpi na swoim posłaniu, ale był ewidentnie przerażony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka