czar_bajry 20.05.11, 23:21 U mnie taka burza że zaczynam wierzyć w koniec świata, właśnie piorun rąbnął albo w mój balkon albo pozostałość po satelicie. Tak podskoczyłam, że aż w szyi mi coś przeskoczyło. Boję się a sama jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuika Re: O matko!!! 20.05.11, 23:25 Nie jesteś sama! Nie bój się. Są z Tobą ematki. A jak pójdą spać, to na pewno spać nie będą trolle, gazeta, antek, itp Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: O matko!!! 20.05.11, 23:28 u mnie wczoraj była burza i lało, ale to zrozumiałe bo umyłam okna. A burzę uwielbiam ps. Tylko chciałabym wiedzieć kto dziś mył okna bo też padało Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: O matko!!! 20.05.11, 23:28 No weź. Burza jest fajna. U mnie też jest. Czuję się jeszcze bardziej jak czarownica niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: O matko!!! 20.05.11, 23:35 Czy ja dobrze kojarzę czar_bajry, że ty z Bielan jesteś?? U mnie wali dość mocno, psy mi się wszystkie do łazienki schowały biedaki. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: O matko!!! 20.05.11, 23:44 Dobrze kojarzysz a dokładniej z Chomiczówki. Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: O matko!!! 21.05.11, 07:13 Ja też uwielbiam burze ale u mnie nie było hhe Odpowiedz Link Zgłoś
magotka11 Re: O matko!!! 20.05.11, 23:38 Nic się nie bój. Jeśli to koniec świata to nie tylko Ciebie stąd zabierze A balkon masz? Patrzyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
madda71 Re: O matko!!! 20.05.11, 23:38 czyli ode mnie już poszła do Ciebie ;-p waliło koło 21, grzmoty straszliwe, a na koniec pierdykło w latarnię koło bloku :-o Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: O matko!!! 20.05.11, 23:46 Spadaj poszłam sobie sałatkę zrobić Już mi przeszło, tylko szyja nadal boli Generalnie też lubię burze, tylko dziś w połączeniu z jutrzejszym końcem świata tak mi się straszno zrobiło, bo może jednak niepotrzebnie te rachunki zapłaciłam Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: O matko!!! 20.05.11, 23:50 warszawianki wykopcie burzę na południe, kraków czeka Odpowiedz Link Zgłoś
madda71 Re: O matko!!! 20.05.11, 23:55 kosheen4 napisała: > warszawianki > wykopcie burzę na południe, kraków czeka > to chyba nie w tą stronę idzie. wcześniej była w Łodzi a teraz w w-wie. czyli w górę poszła a nie w dół... ale mogę się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: O matko!!! 20.05.11, 23:58 No co ty, u mnie burza dzisiaj była. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: O matko!!! 21.05.11, 00:01 kosheen4 napisała: > warszawianki > wykopcie burzę na południe, kraków czeka Nie czeka, nie czeka, ogródki podlane, spokojnie popadało i postraszyło. Na dwa dni wystarczy, więc burzy dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: O matko!!! 21.05.11, 00:02 Przecież w Krk była dziś burza, a w Hucie to nawet grad. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: O matko!!! 21.05.11, 00:53 Nie chce cie straszyc ale w ubieglym roku moim wszystkim sasiadom z bloku (w Polsce) komputery piorun za jednym traśnięciem rozwalił (wszyscy podpięci do jednej sieci). tylko mnie nie rozwalil bo ja jako że od kilku miesięcy w Polsce nie byłam, mój stary komputerek poodlączany i nic mu się nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: O matko!!! 21.05.11, 01:05 z kompem wszystko ok, mam bezprzewodowy internet znaczy się a nie komp Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: O matko!!! 21.05.11, 06:55 no to15 km od ciebie na połnoc tylko waliło ale nie lało - ale fakt widowiskowe to dosc mocno było - az elektronike powyłaczałam bo mi juz raz walneło w "moj" słup kiedys i pare rzeczy szlag tafił. Ale chyba nic grożnego w w-ie nie było chyba ze dziennikarze jeszcze śpia i nawet na tvn w-wa nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: O matko!!! 21.05.11, 08:17 ja sobie jeszcze w czasie tej burzy film katastroficzny zaczełam ogladac zaczynajacy sie własnie burzami spowodowanymi zakłóceniami w polu magnetycznym ziemi ale tylko zaczełam bo sie denny okazał, ale przez troche tak "klimatycznie " miałam a w domu tez sama w tym momencie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: O matko!!! 21.05.11, 07:04 o Czar_bajry to ja zaraz obok Ciebie mieszkami i przespałam, nie mogłaś zawołać? Wylazłam dziś rano i fakt jakieś kałuże widać, nie wiedziałam że przespałam koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: O matko!!! 21.05.11, 11:00 Wylazłam dziś rano i fakt jakieś kałuże widać, nie wiedziałam że przespałam kon > iec. To był dopiero początek Generalnie nie było źle, ale w nocy wszystkie koty czarne a ja jeszcze wprowadziłam się w klimat filmem na TVN Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: O matko!!! 21.05.11, 11:04 a ja jeszcze wprowa > dziłam się w klimat filmem na TVN o to ogladałysmy ten sam film chyba - ale ja calego nie zmogłam - strasznie denny sie zaczał robic Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: O matko!!! 21.05.11, 14:05 o to ogladałysmy ten sam film chyba - ale ja calego nie zmogłam - strasznie den > ny sie zaczał robic Ja też nie dałam mu rady, tak więc nie mam pojęcia czy ludzkość ocalała Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia ale ładne zdjecia 21.05.11, 07:46 kontakt24.tvn.pl/temat,sezon-burzowy-rozpoczety,107302.html Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: O matko!!! 21.05.11, 07:48 U mnie to jakoś lajtowo przeszło: zagrzmiało parę razy (dzieci spokojnie spały) a deszcz padał owszem, ale nawet się nie pofatygował żeby o parapet zadudnić. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: O matko!!! 21.05.11, 07:54 a tak wogóle to ta burza warszawska najpierw była w Radomiu ciemno się zrobiło,błyskało się pięknie,trochę grzmiało i trochę popadało-taka bździna nie burza. ale moja 3,5-latka zachwycona ja zresztą też burze uwielbiam-a jako,że mieszkam na 8 piętrze i nic wysokiego nie zasłanie mi nieba to widoki mam boskie Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: O matko!!! 21.05.11, 09:58 U nas była w nocy - pies nas obudził skomleniem, a potem usiłował się wepchać pod naszą kołdrę. Ewentualnie zakopać się w moim brzuchu albo chociaż w prześcieradle. Normalnie śpi na swoim posłaniu, ale był ewidentnie przerażony. Odpowiedz Link Zgłoś