Dodaj do ulubionych

krem na zmarszczki po 35 roku

01.06.11, 05:04
dostalam od tesciowej (lubianej apropo) i w sumie jest fajny, nie wiem, jaki wplyw na zmarchy, ale cera bardzo ok
ktoras uzywa?
Obserwuj wątek
    • hellulah Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 05:11
      Ale żeś napisała smile))) bardzo konkretnie smile

No bo jaki ten krem, rodzaj, marka, nazwa? Czy chodzi Tobie tak ogólnie o ten rodzaj mazideł, że po 35 roku życia, nieważne jaki skład ani firma? smile

(i w ogóle dzień dobry)
      • fabryka.lodow.napatyku Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 05:57
        z loreala, ale mnie wogole chodzi o przeciwzmarszczkowe, jak duzo osob uzywa?
        a 35 to ja skonczylam, a na kremie nic nie jest napisane od ktorego roku
        a w ogole to dobranoc
    • ladyjm Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 09:26
      ja na razie uzywam przeciwzmarszczkowego pod oczy
      • sarling Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 09:31
        Zarówno kosmetyczka jak i dermatolog estetyczna powiedzialy mi kiedyś, że te kremy to bulszit. Niektóre pompują skórę i dają złudzenie wypełnienia, które znika po myciu suspicious
        Że podstawa to maks nawilżenia i filtry.
    • gazeta_mi_placi Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 09:45
      Nie pomoże lila-róż kiedy dupa stara już big_grin
    • thorgalla Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 13:50
      Wyrzuć to albo teściowej oddaj.
      Idź na forum URODA i zgłoś się do Issey.
      • fabryka.lodow.napatyku Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 15:26
        thorgalla napisała:

> Wyrzuć to albo teściowej oddaj.
        > Idź na forum URODA i zgłoś się do Issey.

why?
        • drinkit Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 15:37
          Nie wyrzucaj i nie zgłaszaj się do issey. To laska która na forum uroda wszystkim z góry na dół radzi kwasy+ wysokie filtry. Już lepiej pójść do kosmetyczki "live" na dobranie odpowiednich kosmetyków.
          A co do działań kremów przeciwzmarszczkowych, to jeżeli dobrane są odpowiednio do skóry to mogą poprawić jej stan (nie wyprasować, ale odżywić, uelastycznić, poprawić koloryt, zmniejszyć zmarszczki nieco).
    • aga.pier tylko La Prairie. n/t 01.06.11, 14:19

• shellerka Re: tylko La Prairie. n/t 01.06.11, 15:49
        yyy... ale którego? bo są takie za 400 zł i takie za 2 tysiące ?
        • aga.pier Re: tylko La Prairie. n/t 01.06.11, 16:37
          nie wiem, nie miałam jeszcze nigdy La Prairie. Ale jeśli nie Ziaja to La Prairie smilesmilesmile no nie?
          • shellerka Re: tylko La Prairie. n/t 01.06.11, 16:47
            nie umiem Cie kuźwa rozgryźć, raz wydajesz mi sie rozsądną fajną kobietą, a raz zarozumiałą starą pukwą.
            z czego to może wynikać ?
            hmmm....
            • aga.pier :):):) 01.06.11, 16:49
              Ty mi sie też czasem wydajesz rozsądną kobietą ale siedzi mi za skórą sytuacja sprzed 3 lat smile
              • shellerka Re: :):):) 01.06.11, 16:56
                big_grin no proszę...

nie pamiętam, ale najgłupszą rzeczą, którą tu palnęłam było to o pracy na zmywaku. do dziś mi wstyd.
    • shellerka Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 15:32
      ja używamsmile
      ale nie ciągle, tylko tak co drugie opakowanie. kupuję na przemian z nawilżającym.

ale ostatnio mam wogóle hicior - mam 31 lat i nie spoglądając na opakowanie, kupiłam sobie maseczki do twarzy - zapas na miesiąc chybasmile dla kobiet po 50 roku życia big_grin
      działa fajniebig_grin
    • aga.pier Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 16:40
      jakieś pół roku temu przestałam używać drogeryjnych kremów a zaczęłam stosować polecone przez dobrą kosmetyczkę, np Bioderma i inne apteczne ale te niszowe.
      • shellerka Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 16:49
        moja kosmetyczka cały czas namawia mnie na iwostina. i za moich czasów vichy pukała się w głowę. każąc mi właśnie iwostina spróbować.
        • suazi1 Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 20:26
          Miałam okazję spróbować - szału nie ma.
    • deela Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 16:49
      nie mam zmarch big_grin
      • shellerka tak, jak kazda ematka. 01.06.11, 17:05
        ematki zmarszczek nie maja. nigdy.
        • suazi1 Re: tak, jak kazda ematka. 01.06.11, 20:24
          nie maja zmarszczek, bo maja z tyłu głowy takie malutkie pokrętełko służace do naciagania skóry wink. Kobitki, cudów nie ma: jak coś się nie marszczy, to coś zwisa, jak nie zwisa z przodu, to zwisa z tyłu. Życie.
          • deela Re: tak, jak kazda ematka. 01.06.11, 22:03
            ale ja nie mam - w sumie to mam 31 lat, więc co będzie za 4 lata to nie przewidzę big_grin, ale patrząc na moich rodziców to za szybko się zmarch nie spodziewam
            a że coś wisi - no fakt skóra na brzuchu - po ciążach i zrzuceniu 17 kg jakoś się skubana - mimo masowania, wcierania itd nie chce wciągnąć, no może dodatkowo tak zwisa, że naciąga mi skórę na ryju - niewykluczone big_grin
    • aga.pier Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 16:51
      na zmarszczki żaden krem nie pomoże tylko wypełniacze. Dopóki ich nie ma trzeba nawilżać, nawilżać i jeszcze raz nawilżać i chronić filtrami.
    • mama303 Re: krem na zmarszczki po 35 roku 01.06.11, 22:30
      fabryka.lodow.napatyku napisał:

> ktoras uzywa?

Ja nie, w czary nie wierzę smile

• aniakosmeo Re: krem na zmarszczki po 35 roku 02.06.11, 23:30
        Oprocz filtrow i nawilżania jest jeszcze kilka skutecznych skladnikow przeciwzmarszczkowych zawartych w kremach. Ich skutecznoścć jest powierdzona naukowo i niekwestionowana, np. retinol, witamina E, C, koenzym Q10, peptydy ( www.nowenowe.pl/pielegnacja/rankingi/szczegoly/linia,535,produkt,3576.html ). Moim zdaniem lepiej zapobiegać niż leczyć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka