Dodaj do ulubionych

Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska reklama

04.06.11, 09:35
Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska reklama. Tyle prawdziwych stwierdzeń...

www.youtube.com/watch?v=ojBFOdGqALM
Obserwuj wątek
    • wrednadziewucha Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 10:51
      www.youtube.com/watch?v=kXKvHoH0FWI
      Za to tę powinni byli stanowczo zakazać. Ryczę przy niej jak bóbr za każdym razem, wystarczy ze słyszę tę muzykę.... Dziwna rzecz, najlepsze polskie reklamy to zawsze są te od telefonii komórkowych?
      • przeciwcialo Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 11:07
        Piekne. Nie widziałam tej Plusa bo tv jakoś rzadko ogladam.
      • peggy_su Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 11:41
        Przstancie bo już ryczę.

Bardzo lubię też tę reklamę:
        www.youtube.com/watch?v=MoG2jWZZkc4
        poza tym wyję zawsze oglądając przemiany w programie Trinny i Susannah. Chyba coś jest ze mną nie tak wink
        • joanna266 calzedonia 04.06.11, 13:19
          rajstop gdzie indziej juz nie kupiesmile

gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał..smile
        • imogen0 Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 14:59
          Nie jesteś sama,mnie też wzrusza Trinny i susana,szczególnie końcówka programu...
        • pralat_na_wrotkach Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 13:45
          > Chyba coś jest ze mną nie tak wink

Chyba?
      • marcelina4 Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 14:31
        matko! poryczałam się przy reklamie Plusa
        dobrze, że w tym nawale głupich i nachalnych reklam są takie, na które patrzy się z przyjemności i jeszcze potrafią wzruszyć
    • sadosia75 Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 13:38
      Mnie zawsze rozwala jak ten facet mówi " zadzwoń do mamy " ech.... śliczna reklama.
      • hratli Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 20:41
        mam identycznie, ten pan jest rewelacyjny smile
        • aneta-skarpeta Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 10:11
          no mi tez sie najbardziej to podobasmile
    • a.va Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 15:23
      Kiedyś najlepiej działające były reklamy, które potrafiły rozśmieszyć i każdy copywriter marzył, że to właśnie jemu uda się coś takiego wymyślić. Teraz poprzeczka poszła ciut wyżej - najbardziej działają te reklamy, które umieją wzruszyć. Widać mamy deficyt głębokich uczuć w tym całym zalewie płytkich, pośpiesznych rozmów oraz durnych seriali i teleturniejów.
    • mary_lu Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 20:52
      A większość tych stwierdzeń w tej reklamie nie jest z "Małego poradnika życia"?

Kalendarz stworzony z "MPŻ" dostaję co roku od chrzestnej, większość mojej rodziny dostaje go lub kupuje chyba już z 10 lat, wszyscy bardzo lubimy co rano zrywać kartkę i czytać domownikom motto na dziś wink Czasem bardzo mądre, czasem bardziej hamerykańskie lub infantylne, ale zawsze dobrze mnie nastraja...
    • gazeta_mi_placi Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 04.06.11, 21:09
      Ciekawa.
    • imbir_7 Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 10:05
      Piękne są te reklamy. Znalazłam równie piękną i chyba też wzruszającą - "zapięte
      pasy ratują życie". Nie jest polska, ale zerknijcie
      www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=player_embedded
      • aneta-skarpeta Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 10:13
        cudna
        nie wiem czemu ale mnie najmocniej wzruszyla, ale moze za duzo sie na raz naogladalam ładnych reklamsmile
      • aneta-skarpeta piękno tkwi w prostocie 05.06.11, 10:14

www.youtube.com/watch?v=dMh8nn7_DN0
        uwielbiam ta reklame, choc jest taka prostasmile
        ps nie jest absolutnie wzruszająca
      • wrednadziewucha Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 11:24
        No i znowu się poryczałam. Bosz. Ale ja mam zawsze, zawsze zapięte pasy, i zawsze wszystkim w aucie zapinam i krzyczę na tych, co się ociągają.
      • czarnaalineczka Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 12:50
        mnie raczej smieszy ta reklama
    • aneta-skarpeta Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 10:08
      mi sie ta reklama podoba, nie to zeby sie wzroszyla, ale ladna była
      • pina_colada88 Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 10:41
        Tareklama jest smutna...
        www.youtube.com/watch?v=iAQ1yJunIgc
        • czarnaalineczka Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 12:53
          ta rekjlama jest przede wszystkim durna
    • motylkowa_wrozka Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 11:47
      Mnie szczególnie wzruszył widok rodzinnego śniadania w cieniu elektrowni jądrowej - 45 sekunda big_grin Zaiste, piękna to wizja big_grin
      • mamaemmy Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 12:40
        Nie czytałam całego watku,może więc nie pierwsza to zauważyłam,że wszystkie te zlote mysli pochodzą z MAŁEGO PORADNIKA ZYCIAsmile
        https://images47.fotosik.pl/905/6123f837aecaf8e3.jpg
        mam 3 częsci i jak trace swój azymut,czytam go na wyrywki..smile
        • mamaemmy A widzialyście to? 05.06.11, 12:52
          wiem,że to nie jest reklama..ale ..no ja sie na niej wzruszylam,jak ogladalam ją pierwszy raz..
          www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU
          • czarnaalineczka Re: A widzialyście to? 05.06.11, 12:56
            no i to jest mistrzostwo smile
          • kropkacom Re: A widzialyście to? 05.06.11, 12:57
            Kurcze, no nie mogę tak siedzieć i popłakiwać przed monitorem smile Świetne to co zalinkowałaś mamaemmy.
    • kali_pso Re: Wzruszyłam się. To chyba najlepsza polska rek 05.06.11, 15:17

A ja przed chwilą obejrzałam reklamę z Janem Nowickiem( jakis bank? nie wiem co on reklamuje) ale się wzruszyłam...fajne uczucia we mnie wzbudziłasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka