japanunieprzerywalempanieposle 19.06.11, 20:53 kultura.gazeta.pl/kultura/1,114531,9806618,Krucjata_L_U_C_a__Pospolite_ruszenie_przeciw_brzydocie.html piekne sa. tego wlasnie potrzeba. uwielbiam szary na scianach. precz z wymiotnymi kolorami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: zauroczyły mnie te bloki 19.06.11, 21:34 Moja mama tam mieszka. Wspolnota niedawno ocieplila i pomalowala blok- na zólto-niebiesko.Bo tak zdecydowal zarząd, mimo ze wielu lokatorom sie nie podobalo.Coz, jaki zarzad, taki gust. Ale wczesniej blok wygladal o niebo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah_abdullah Re: zauroczyły mnie te bloki 19.06.11, 21:50 a co powiecie na to: misja21.blox.pl/resource/Wall_art.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzacy.kot Re: zauroczyły mnie te bloki 19.06.11, 21:50 nareszcie ktos sie bierze za te kolorowe gargamele. No jak to k... wyglada jak 5 blokow obok siebie stoi i wszystkie kolorystycznie nie pasuja zolte z nieskim, zielonym i jeszcze elektryczna pomarancza. Potem powinni wziac sie za domki we wcieklych kolorach psujace wyglad otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: zauroczyły mnie te bloki 19.06.11, 21:52 jak jeszcze mieszkalam w Gdańsku to spółdzielnia tez zdecydowala sie pomalowac nasze bloki - trzy, stojące równolegle do siebie. i pomalowali - jeden na zielono, drugi na żółto, a trzeci na różowo. i w którym mieszkałam? w którym?... jakby nie mogli wybrac czerwonego. nie. musial byc różowy... Odpowiedz Link Zgłoś