czarnaalineczka 22.07.11, 20:46 ktora nie plakala nie lubila leona i oburzala sie jaki to potwor ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soft69 Re: leon zawodowiec 22.07.11, 21:44 TY chyba filmy pomyliłaś . wasabi tez było git. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: leon zawodowiec 22.07.11, 21:47 ja nie pomylilam no platny morderca przestepca gdzie sa zwolenniczki smierc za smierc ? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: leon zawodowiec 22.07.11, 21:55 A rozróżniasz film od rzeczywistosci?? Jak się ma nawet wzruszający fikcyjny film do rzeczywistości?? Jak jestem przed okresem to płacze nawet na "na dobre i na złe", nie wynika z tego, ze jakoś szczególnie mnie lekarze wzruszają Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: leon zawodowiec 22.07.11, 21:55 hehehehhe, wiedzialam, ze ktos wyjedzie z Leonem w watku o karze smierci. A tu osobny watek. Od Leona to sie prosze odczepic, Leon jest wspanialy, cudowny, ludzki! i ma cudne oczy i jest SYMPATYCZNY. ps. moge byc nieobiektywna bo sie kocham od zawsze w Reno.. Poza tym on nie zabijal naprawde, a to jest pewna róznica. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:05 hehe mordercy tez bywaja ludzcy nic nie jest jednoznaczne w realu jescze bardzije skomplikowane niz w filmie Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:06 no ofkros, że nie zabijał, on przecież tylko sprzątał Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:01 Ha a ja ogladalam z duzym dystansem I uwazam, ze w TV niemoralne sa nie gole cycki, tylko serial Dexter... Odpowiedz Link Zgłoś
soft69 Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:02 pod ten wątek można również podczepić zieloną mile i wiele innych filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:05 no ale bądźmy realistkami, czy któraś z was obejrzała wzruszający film, popłakała sobie i nagle zmieniła zdanie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:07 ja nie zmienialam mialam takie od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:23 > ja nie zmienialam > mialam takie od poczatku Ja tez nie. Bardzo lubię reno i WIEM, ze to fikcja, gdyby chodziło o PRAWDZIWEGO zabójcę ani trochę nie byłoby mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:32 ale juz po oczach bys wiedziala ze to morderca Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:38 > ale juz po oczach bys wiedziala ze to morderca > argumentów zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:32 otóz to, uwielbiam Reno i ryczę za kazdym razem jak ten sku..el Oldman go zabija, a widzialam film okolo 15 razy.. I wiem, ze to fikcja, a Oldmana w innych rolach lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
policjawkrainieczarow Re: leon zawodowiec 22.07.11, 23:04 iuscogens napisał: > no ale bądźmy realistkami, czy któraś z was obejrzała wzruszający film, popłaka > ła sobie i nagle zmieniła zdanie????????? no tak realistycznie, to mozna sobie obejrzeć "Życie za Zycie" z Kevinem Spacey i Kate Winslet. trudno przejsc obojętnie i bynajmniej nie dlatego, ze Spacey jest cute. Odpowiedz Link Zgłoś
liberata Re: leon zawodowiec 23.07.11, 00:46 Zgadzam się - "Życie za Zycie" - po tym filmie można zmienić zdanie. Polecam wszystkim, tym "za" i tym "przeciw", wszystkim, którzy kiedykolwiek zastanawiali się nad tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: leon zawodowiec 22.07.11, 22:52 To także nie ja. Uwielbiam Leona, gdybym miała syna miałby tak na imię, a ponieważ mam córkę, więc jest .... (patrz sygnaturka) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: leon zawodowiec 23.07.11, 00:49 jest tak brzydki, że aż piękny tak nieporadny, że aż pożądany tak głupi, że idealny małżonek KOcham Leona. I JUż. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: leon zawodowiec 23.07.11, 08:32 > tak głupi, że idealny małżonek > i sprzata Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: leon zawodowiec 23.07.11, 00:59 Przecież to Leoś... jak go nie kochać i nie wielbić? poryczałam się na tym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś