panna.w.paski 30.07.11, 02:43 wywłokę, która rozpoczęła wątek o True Blood. Jest 3:40 na zegarku a ja ściągam 6 odcinek 1 serii i przebieram nogami, a moja zaplanowana na jutro weekendowa wycieczka stoi pod wielkim znakiem zapytania. Utłukę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 09:13 Ja wytrzymałam tylko do połowy trzeciego odcinka.Blondyna strasznie wnerwiająca Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 11:57 Zgadza się, ma w sobie coś, za co należałoby ją wytargać za blondkudły. Ale Bill i Eric (plus świetna rola braciszka) jakoś mi ją osładzają. Choć widzę, że Sookie na razie nikt zarżnie i będę się z nią musiała męczyć przez kolejne serie.. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 12:10 czlowiek sie na sookie uodparnia, albo sookie sie wyrabia, bo przestaje draznic pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 12:38 Obejrzałam odcinek pierwszy, połowę drugiego i sezon 1 skasowałam. Kijowe to jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 14:40 Byłam pewna, że to kolejny wątek o teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 14:56 > Byłam pewna, że to kolejny wątek o teściowej ja zaczne niebawem takowe płodzić z pierdla już Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 17:00 Upewnij się najpierw, czy w pierdlu, do którego byś trafiła miałabyś dostęp do neta Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 17:24 atam, se wystrugam jak bedzie trza no jak bez neta w pierdlu? a prawa czlowieka? a książki-poradniki, na które zamowienia sypną się jak z rogu obfitości?zresztą setki, ba! miliony ciemiężonych synowych zrzucą się na najlepszego papugie i za długo se nie pogaruje, nie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 17:45 Ty to masz łeb! Że męczennica i za miliony cierpi katusze?! Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 17:53 ja, kochana, mam! sześć na dziewięć Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 18:42 jak to ściągasz? Emama nie ściąga! Swoją drogą dobrze, że leniwa jestem, bo pewnie bym zaraz poleciała szukać co to te true blood jest i co to za suki tam latają Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 18:44 Nic ciekawego Trwaj w lenistwie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: zadźgam tępym narzędziem 30.07.11, 22:25 Dzieci, bidetu, lejka ani teściowej nie mam, więc nie wiem, czy jestem emamą z krwi i kości, więc póki takowe się w moim życiu nie pojawią, piracę Odpowiedz Link Zgłoś