nadja11
13.08.11, 14:11
Brązy są ostatnio bardzo popularne , nawet zatwardziałe blondynki w tym sezonie są gotowe na zmianę koloru włosów wlasnie na brązowy. Pytanie mam takie , czy wy znacie dobrą farbę która daje kolor zimnego jasnego brązu dodatkowo nie wypłukuje się w tempie ekspresowym i nie robi na głowie siana?
Używałam majirel ten popularny zimny odcien brązu , wychodził zawsze za ciemny po tygodniu do dwóch kolor był mniej wiecej taki jak chcialam ale dlaczego ja mam niby na to czekac , ja chce zafarbowac i wygladac dobrze. To samoz Loreal Recital czy Excellence jasne brazy wychodza jak smoła , bardzo ciemne , tez sie wypłukują po 2 tyg i jest ok ale znow to samo , musze je zmywac na siłe bo nie chce ciemnego brązu tylko jasny. Producent niebywale przekłamuje kolor.
Ostatnio znalazłam farbę której kolor wychodzi jak na opakowaniu ,jest to Syoss , kolor jest idealny i wszystko byłoby super bo i cena produktu przyzwoita ale nie pamiętam by jakas farba tak zniszczyła mi włosy! mam wysuszone siano a co najgorsze zaczęły mi wypadać.
Czy macie swoje idealne farby do włosów na które trafiłyscie , interesuje mnie pzrede wszystkim jasny zimny brąz.