Dodaj do ulubionych

Rozalka Macewicz

04.09.11, 19:30
Jak myślicie ma jakieś szansę. Bo ja pierwszy raz jestem zachwycona polska kandydatką.

Uroda pierwsza klasa.

www.plotek.pl/plotek/51,79592,10166344.html?i=0&bo=1
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:36
      Mnie się nie podoba - bezmyślna lala z kościstymi kolanami.
      • baba06 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:37
        a skąd wiesz,że bezmyślna?
        • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:40
          Tak wygląda. Taki ma wyraz twarzy - nieskażony myślą.
          • lafiorka2 Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 11:06
            nangaparbat3 napisała:

> Tak wygląda. Taki ma wyraz twarzy - nieskażony myślą.

No proszę was?! uncertain
            Rozumiem, że znacie ją osobiście(znasz) skoro twierdzisz, że jest bezmyślną lalką?
        • eilian Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 21:38
          Nie widziałaś jej w Tvn24? "Polska jest dla mnie, jest dla mnie... jest dla mnie symbolem... jest symbolem...." - Ojczyzny - dopowiedział dziennikarz. Uff! Głupota rażąca.
          • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:10
            No dobrze widziałaś ją wypoczywającą się ( abstrahując od tego że czasami przed kamerą w stresie mając odpowiedzieć na banalne pytania nawet mądry z reguły człowiek zrobi z siebie wała ) masz podstawę aby uznać ją za głupia. Ja słyszałam jej wypowiedzi i również uważam ze słabiutko w tym temacie - No ale przepraszam bardzo dla mnie idiotką i to skończona jest osoba która poziom intelektualny wyczytuje z twarzy....
            • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:34
              Ależ ta panna może byc geniuszem, nie ma to nic wspólnego z tym, że jej twarz wygląda na nieskażoną żadną głębszą myślą. WYGLĄDA na taką - jaka jest, nie wypowiadam się, bo nie mam pojęcia.
              I mnie sie wyglądające tak twarze nie podobaja.
              Ale to jeszcze nie powód, by mi wymyslac od idiotek - chyba.
              • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:40
                zastanów się czasem zanim napiszesz. serio.
                • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:39
                  A serio - to co takiego strasznego napisałam? O pannie która życzy sobie, by przypadkowe osoby oceniały jej wygląd?
                  • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:04
                    Brak mi słów.
                • lafiorka2 Tak więc 05.09.11, 11:08
                  wg ematek brzydkie kobiety są wredna,a piękne głupie.To gdzie plasują się ematki w takim bądź razie? uncertain
                  No nie dogodzisz....
                  • nangaparbat3 Re: Tak więc 05.09.11, 17:12
                    Ależ powtarzam, że:
                    1. ona dla mnie nie jest piekna (na zalinkowanych zdjęciach - na innych, z innym makijażem, wygląda znacznie ciekawiej i ładniej)
                    2. ona WYGLĄDA jak bezmyślna lala (na zalinkowanych zdjęciach). Czy jest mądra i głęboka, czy na odwrót, nie mam pojecia.
              • franczii Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 10:39
                A mnie sie dosc pozytywnie kojarzy, ma w sobie cos szczerego. Sprawia wrazenie naturalnej, prostej (w dobrym znaczeniu) i sympatycznej dziewczyny.
    • baba06 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:36
      ładna sukienkasmile buzia też, usta podobne trochę do K.Tusk, a czy ma szanse, nie wiem.
    • angazetka Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:37
      Jest ładna urodą lalki Barbie.
    • kol.3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:40
      Przy latynoskich pięknotach blondyny wyglądają mdło.
    • przeciwcialo Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:43
      Bardzo ładna, jej oczy rzucają sie w oczy wink
      No ale angielski makabryczny jak na studentke anglistyki i kogos kto 2 lata ponoc w Australii mieszkał.
      • azjaodkuchni Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:46
        Nie słyszałam co owa Pani ma do powiedzenia i jak mówi, ale ładna to jest.
    • dzoaann Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:45
      raczej przecietna, szans nie ma... a szkoda...
    • klara-poisencja Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:47
      wg mnie jest śliczna i ma piękny uśmiech-szansę ma
    • vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 20:12
      Ładne włosy, ładne cycki, przaśna słowiańska twarz. Proporcjonalna, ale niczym się nie wyróżniająca.
      • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:05
        A jakby miała dwa razy większy nos albo odstające uszy o by się wyróżniała?
        • vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:24
          Niewyróżniająca się urodą. Niebrzydka, ale do piękności jeszcze jej daleko.
          • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:31
            aha chciałbym być taką niebrzydką niewyróżniającą się" dziewojom " której do piękności daleko. A tak z ciekawości kto jest piękny?
            • vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:45
              Po co mam Ci wymieniać. Rzecz gustu. Jak na mój gust ta panna to rozdziabana beza, nie ma w niej niczego interesującego. Żadnego seksapilu, energii, charakteru. Jeno te oczy chabrowe i włos pszeniczny.
              I cycki.
              • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:47
                to się zdecyduj czy nie ma nic interesujące czy jednak te włosy...

Zastało napisane " do piękności jej daleko" to się pytam jakiej piękności?
                • vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:49
                  Uuu, koleżanka przyciężko myśląca widzę.
                  • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:01
                    nie ciężko myśląca tylko czepiająca się sprzeczności w twoich wypowiedziach. Uwielbiam się czepiać więc masz problem. Troszkę uważniej dobieraj słowa.

Bo pisząc że nie ma niej nic interesującego po czym dodając w dalszej części jeno ( JEDYNIE) te włosy (...) przeczysz sobie - albo nie ma w niej NIC interesującego albo nie ma tylko charakteru, seksapilu itd. Po co wymieniasz włosy, oczy skoro nie jest to interesujące?

Proste? Czy wolisz w rysunkach?

Pisząc że do piękności jej daleko można dojść do wniosku że jest jakiś kanon piękna do którego jej daleka wiec nasuwa się pytanie jaki? Zupełnie inaczej zabrzmiało gdybyś wzięła przykład z koleżanki z dołu i napisała że tobie się nie podoba ( itp)

Dasz radę. Kiedyś.
                    • vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:05
                      Oj, biedactwo. Toż ja w pierwszym poście napisałam że poza cyckami i włosami nic mi się w niej nie podoba. I popatrz, tyle klepania z powodu nieumiejętności czytania, tsk tsk tsk. Musisz przedkładać umiejętność czytania nad zamiłowanie do czepania, głuptasku.
                      • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:17
                        Żałosne. Niestety napisałaś co napisałaś, ośmieszyłaś się i możesz sobie teraz odwracać kota ogonem. Wij się teraz ja się pośmieję i "polituję". Ciebie to ani czytać ani pisać z użyciem rozumu nie nauczyli cóż...

Jutro powiem pierwszej lepszej : Nie ma w tobie NIC interesującego. Ino cycki. Jak będzie mądra to mnie wyśmieje big_grinDDDD

NIC a jednak coś?

Swoją drogą co za różnica co napisałaś w pierwszym poście. Tym bardziej się pogrążasz. Bo napisałaś o cyckach i włosach ale w jednym z następnych postów mimo to napisałaś że nie ma w niej NIC interesującego. To może się zdecyduj? W prawo a może w lewo? będzie prościej.
                        • vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:31
                          Wprawiłaś mnie niniejszym w bardzo dobry nastrój. Lubisz się czepiać, czep się siostro tramwaja, bo przypominasz ratlerka, który strasznie by chciał coś chapnąć, a nie może. Nie wiem przed czym tu się wić, ale urzekło mnie Twoje wyobrażenie o sobie big_grin Jednakowoż kończę tę średnio pasjonującą dyskusję, bo wstyd mi przed samą sobą, że z Tobą rozmawiam.
                          • zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:07
                            Mnie wstyd że mamy takie prymitywy na świecie.

Powinnaś napisać książkę o tym że nic to jednak coś. big_grin Mam nadzieje że w końcu się zdecydujesz big_grin

"Tramwaja" a po jakiemu to?
          • przeciwcialo Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:32
            Fakt. statystycznej ematce do piet nie dorasta wink
            • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:38
              Statystyczne ematki nie produkują się w konkursach piękności. Więc pomińmy. A kto się produkuje, wystawia się na opinie innych, także statystycznych (a nawet poniżej statystycznej przeciętnej urody) ematek.
              A kto się podoba? Mnie chocby Alicja Bachleda, i to bardzo.
              • gryzelda71 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:42
                I dlatego jest to powiedzenie o guście i braku dyskusjismile
          • violon-czela Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:05
            niewyróżniająca się urodą? dobry żart.
    • sanrio Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:07
      ja też!!! śliczna jest i ma cudne włosy! pierwszy raz od 1989 kibicuję Polcesmile
    • man_po_prostu_man Re: Rozalka MaNcewicz 04.09.11, 22:51
      Piszcie poprawnie nazwisko jak już takie gejzery intelektu z was. Wybory miss to nie test do mensy , tu liczy się tylko uroda. Rozalia jest przepiękna, zazdrość zżera prawda?? smilesmile
      • vivibon Re: Rozalka MaNcewicz 04.09.11, 22:54
        No ba. Zawsze chciałam wyglądać jakbym nie wiedziała czy 124 już odjechał czy jeszcze nie sad
        • violon-czela Re: Rozalka MaNcewicz 04.09.11, 23:03
          a skąd wiesz, że tak nie wyglądasz? Ją to przynajmniej uroda uratuje big_grin
        • nangaparbat3 Re: Rozalka MaNcewicz 04.09.11, 23:43
          >>Zawsze chciałam wyglądać jakbym nie wiedziała czy 124 już odjechał czy j
          > eszcze nie
          Przeprowadź się do Wrocławia, nasza komunikacja miejska Ci to zapewni smile
    • violon-czela Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:09
      śmieszą mnie te teksty, że sie uroda nie wyróżnia, że daleko jej do piękoności.
      Ona jest piękna ale nie wszystkim się spodoba i w zależności od czyjegoś gustu ktoś będzie od niej piękniejszy. ta zazdrość.
      o stwierdzaniu czy jest głupia czy nie bo wygląda to już nie wspomnę bo mnie słabi.
    • rosapulchra-0 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:38
      Jest śliczna.
      Słowa krytyki uznaję za pospolitą zazdrość. Goopie babole suspicious sciana
      • vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:42
        Och, oczywiście. Jestem zazdrosna o niemotę Rozalię, a nie jestem o M.Kunis. Zdziwniej i zdziwniej. 'Zazdrość' oraz 'kompleksy' to ukochane hasła głośnych, a pustych.
        • rosapulchra-0 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:47
          Jestem głośna i pusta. Dodam, że bardzo ładna i mądra.
          tongue_out
        • zawsze-soffie ale sie wijesz 05.09.11, 15:19
          porozmawiaj może z psychologiem.

Nic ci dziewczyna nie zrobiła a rzucasz w nią epitetami i wijesz jak żmija. Jak nie jesteś zazdrosna to ewidentnie masz coś z głową.

Nie podoba Ci się i ok ale czy to powód aby ją obrażać?

"'Zazdrość' oraz 'kompleksy' to ukochane hasła głośnych, a
          > pustych."

Taaa? A gdzie to jest napisane?

Jak na razie najgłośniejsza jesteś ty ze swoimi nieuzasadnionymi epitetami.
      • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:46
        Rosa - dla mnie ona nie jest śliczna. Nie trawię tego typu urody - i wyrazu twarzy. Nic nie poradzę.
        I prosze dac mi prawo do wyrażania moich gustów, nie szantażujac sugestiami, że jestem brzydulą.
        • rosapulchra-0 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:51
          Ja tam nie wiem, jaka jesteś. Serio, serio.
          Ale po przeczytaniu niektórych komentarzy nic innego nie przychodzi mi do głowy, poza obserwacją zwykłej zawiści autorek.
          • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 00:03
            Bez sensu.
            • iwoniaw Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 11:36
              Tak, bez sensu jest oceniać czyjeś intencje po wypowiedziach, za to z sensem odczytywać poziom inteligencji z wyrazu twarzy big_grin
        • tosterowa Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:22
          W moim typie ona też nie jest, ale obiektywnie jest prześliczna.
          • violon-czela Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:34
            No co ty? To da się obiektywnie?

• franczii Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 08:22
      Ladna, taka przasna dorodna dziolcha
    • demonii.larua Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 08:30
      Jest urodziwa, ale kobiety z taką konstrukcją szczęki nie budzą mojej sympatii i tyle.
      • blekitny.zamek Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 08:52
        Bardzo ładna.
    • bacha1979 Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 08:57
      Śliczna dziewczyna.
    • morgen_stern Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 09:23
      Na zalinkowanym zdjęciu śliczna, ale weszłam w resztę i panna ma coś nie tak z dolną wargą i podbródkiem. Psuje efekt, ale i tak jest po prostu bardzo ładna i już.
    • kawka74 Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 09:32
      Nie wiem, co jest w jej twarzy nie tak, ale nie podoba mi się.
      Kibicuję jej, ale ze względów patriotycznych, nie z przekonania o wybitnej urodzie. ;p
    • echtom Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 11:16
      Ładna - przypomina mi Bognę Sworowską z czasów wicemiss. Co do standardów urody - hmm, Claudia Schiffer też właściwie jest w typie lalki Barbie wink
      • mama_sylwia Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 14:48
        www.tvnstyle.pl/news/6028/view
        • nangaparbat3 Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 17:22
          Nawet mi się wydała na tym filmie sympatyczna, a że w stresie gada głupoty - nie robiłabym z tego afery.
          A tak na marginesie - Ty sie Sylwia nie boisz, że Cie za ten link (i tytuł) na stos poślą???
          • bacha1979 Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 18:07
            A moim zdaniem na foto wygląda lepiej, dużo lepiej...
            Reszty litościwie nie skomentuję.
          • violon-czela Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 18:23
            Ale za co ktoś ma ją posłać na stos czytaj wyśmiać. Ona swoją opinie odnośnie czyjejś inteligencji wygłasza na postawie tego co ma do powiedzenia oceniana osoba a nie na podstawie tego że tak wygląda ;/
            • nangaparbat3 Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 20:24
              Ale dziwnym trafem moja opinia dot. wyrazu jej twarzy pokrywa się z tym, co ma do powiedzenia. Bęc.
              • violon-czela Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 06.09.11, 14:36
                Właśnie dziwnym trafem. U jednego trafisz u innego nie trafisz. Pomijając bezsens takiego czynu jest to głupie i świadczy o tobie..zgadnij jak.
                • nangaparbat3 Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 06.09.11, 21:27
                  No nie wiem.
                  Wyraz twarzy mówi bardzo dużo - na pewno więcej niż słowa. Nie rozumiem, czemu tak się bulwersujesz.
                  Inna kwestia, że modelki często robią minę bezmyślną i wystraszoną, z lekka tępawą - zwróciłam już dawno na to uwagę, ostatnio w WO chyba cała seria takich min. Cóż - to chyba dobry temat do przemyśleń: dlaczego warto pozowac na słodką idiotkę? Wciąż jeszcze.
                  I mnie się to nie podoba, i ma do tego prawo.
    • gupia_rzona Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:24
      pierwsza polska misska która mi się podoba. Ja tam trzymam za nią kciuki smile
    • violon-czela Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:51
      Tak mnie tchnęło wczoraj ale pisać mi się nie chciało.
      ktoś tam napisał, że daleko jej do piękności...hmm czyli wychodzi na to że jest ledwo ładna. I sobie ją wyobraziłam jakby postawiono ją koło nas - większości polskich kobiet, ładnych kobiet....i teraz skoro ona jest tylko ładna to urodą byśmy jej MY ŁADNE kobiety dorównywały. Wierzycie w to???? Bo ja się czarować nie będę: urodą by mnie zmiażdżyła... Ale skoro ja jestem niby ładna i ona też jest tylko ładna to coś mi tu nie gra...Nasuwa się pytanie skoro miażdży uznawane za ładne, chodzące po ulicach i siedzące na forum polskie kobiety (wink) to czy można ją nazwać tylko ładną? Albo ona jest ładna albo my niesłusznie nazywamy siebie ładnymi i wychodzi na to że my brzydkie maszkary jesteśmy?

oj ja głupia do tej pory się za ładną uważałam tongue_out

Daje wam szanse - która jest ładniejsza od niej big_grin

Ja wiem ze uroda to rzecz względna ale nie czarujmy się..Obiektywnie jest piękna. Może nie być w czyimś guście, może się nie podobać ale Piękna jest.
      • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 17:27
        Dlaczego nas zachwyca? Bo ma zachwycac. A jak nie zachwyca, to coś z wami nie w porządku.
        Weź się puknij wreszcie.
        Jak chcesz, zachwycaj się do woli, ale do zachwycania się nie zmuszaj, z łaski swojej, bo to śmieszne.
        • violon-czela Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 18:21
          Przecież ja ci nie każę się zachwycać. Ty się nie pukaj tylko myśl jak coś czytasz. Poczytałam sobie Twojej wpisy wyżej i może Wg Ciebie ona wygląda na bezmyślna za to Ty jesteś przykładem bezmyślnego pisania...hmmm i żeby tylko. Nazywanie człowieka bezmyślnym tylko dlatego, że tak wygląda według twojej opinii tez najwyższych lotów nie jest nie wiem wiec w którym miejscu czujesz się lepsza od niej. o ile może ci ktoś nie powie, że wyglądasz na bezmyślną lalę o tyle później to rożnie może być bez obrazy.

śmieszny to jest twój brak obiektywizmu i podstawy na jakich wystawiasz innym opinie big_grin
    • lianis Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:52
      niechby tam wygrala
      ale uroda to na kolana nie powala
    • a.va Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 17:47
      Jest śliczna, niech wygra, trzymam kciuki.
      Nanga, gdzie ty tu widzisz brak myśli, ona właśnie ma fajną twarz, nie ma w wyrazie twarzy ani braku inteligencji ani prostactwa, ani wulgarności, jak niektóre laski. Kolana faktycznie trochę kościste, ale w pakiecie z takimi nogami i całą resztą i tak bym je chciała tongue_out.
      • violon-czela Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 18:34
        No co ty nie widzisz tego wielkiego napisu na czole " nie mam żadnej myśli?"

Bardzo głupi tekst. Może jestem dziwna ale uważam że takie teksty " bezmyślna lala" to się powinno wygłaszać po usłyszeniu tychże myśli. W innym przypadku jest to nie tylko głupie ale i wielce niestosowne..wystawiać komuś obraźliwą jakby nie patrzeć metkę bo wygląda. Nie wiem po co przymiotnik " bezmyślna" używa się określając cudzy wygląd zewnętrzny...cóż widocznie faktycznie jestem dziwna.
    • zona_mi Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 20:34
      Niebrzydka, ale nie piękna. Lalkowata uroda, niczym się specjalnie niewyróżniająca.
      Nie poznałabym jej pewnie wśród pięciu podobnych.
      • gryzelda71 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 07:21
        > Nie poznałabym jej pewnie wśród pięciu podobnych.

Tak jak każdej innej wśród pięciu podobnychsmile
        Fajne te wasze opisy na nie hehehehe
        • volta2 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 14:28
          mnie się nie podoba, coś z wyrazem twarzy jest nie tak - być może jest tylko niefotogeniczna (zobaczyłam tylko jedno zdjęcie z linka, dalej nie szłam)

nie można powiedzieć o niej, że jest brzydka, to by była przesada, ale nie jest pięknością na miarę miss.
          i nie ma co dywagować, czy można ją koło jematek postawić.

gdybym miała 20 lat mniej to bym się może i zdecydowała napisać, żem nieco ładniejsza z facjaty, no, reszta u mnie niewyjściowa była zawsze, za niska, nogi nie teges, i cyc bez ogólnych fajerwerków.

u tej panny jak rozumiem cała reszta bez zarzutu, toteż niech sobie do konkursu stanie - no, ale twarz jednak dość pospolita(ale nie brzydka - podkreślam)

brwi mi nie grają z tym nienaturalnym blondem
          • violon-czela Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 14:34
            "i nie ma co dywagować, czy można ją koło jematek postawić."

A dlaczego nie?

"ale nie jest pięknością na miarę miss."

Przecież jest miss.

"gdybym miała 20 lat mniej to bym się może i zdecydowała napisać, żem nieco ładn
            > iejsza z facjaty, no, reszta u mnie niewyjściowa była zawsze, za niska, nogi ni
            > e teges, i cyc bez ogólnych fajerwerków. "

Nie liczy się poszczególna część ciała tylko całokształt.
            • volta2 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 16:27
              nie chciałabym być porównywana z 20- latką bez zobowiązań, bo to nie ta półka(dzieci, rodzina, brak czasu i sił, macica lekko przeorana porodami)

tak samo nie postawisz tej panny koło wachowicz - mimo że nieźle zachowana, to już look miss nie ten.
            • nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 21:29
              >
              > Nie liczy się poszczególna część ciała tylko całokształt.

Ciałokształt, ciałokształt.
    • karro80 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 02:16
      Ładna, fajny kolor ocień blondu ma, sobie pooglądałam nie tylko na tych podlinkowanych zdjeciach w wątku. Delikatna, ale nie mdła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka