emusia 16.09.04, 19:59 będe miała fakultety z majccy w każdą SOBOTĘ o 8:30 RANO. idę się powiesić. jedyne pocieszenie to że ukaszek tez na te fakultety będzie uczęszczał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: jestem załamana 17.09.04, 14:23 nawet czlowieka nie pociesza. chyba mnie juz nie kochacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: jestem załamana 17.09.04, 14:26 Zatkało nas po prostu. Ale będziesz mądra! Co z tym ukaszkiem? bo sciemniasz Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jestem załamana 17.09.04, 14:33 No wlasnie jak sie zanadto umadrzy to bedzie nas zaginac co chwila jakimis pierwiastkami z -1 i innymi calkami po calym .... przedziale Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jestem załamana 17.09.04, 14:31 emusia napisała: > będe miała fakultety z majccy w każdą SOBOTĘ o 8:30 RANO. > idę się powiesić. > jedyne pocieszenie to że ukaszek tez na te fakultety będzie uczęszczał. Rozumiem ze juz nie bylo miejsca na piatek na 20? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: jestem załamana 17.09.04, 21:20 chyba bym wolala w pt o 20. mimo wszytko. ja tak nienawidze rano wstawac... ale bedzie to. snilo mi sie dzis ze czytalam liste z wynikami z matury z angielskiego na korytarzu u nas w szkole. przy kazdym nazwisku byly cyfry od 1-6 ulozone roznie przy czym moje byly: 1 -2 3 (4) 5 6. ta 4 byla w nawiasie i przy kazdym nazwisku ktoras cyfra byla w nawiasie. cala noc chodzilam po mojej szkole i chcialam sie kogos zapytac cooznaczaja te cyfry i czemu jedna jest w nawiasie a dwojka ma minus. w koncu okazalo sie ze cyfra w nawiasie to ocena. i to byl piekny sen. Odpowiedz Link Zgłoś