Dodaj do ulubionych

do mam dzidziusiów

08.09.11, 13:50
Drogie mamy !
Nie wysyłajcie emailem dziesiątek zdjeć swoich rozkosznych maleństw do znajomych, rodziny, itp. Nie zapychajcie im skrzynek !
Naprawdę, nikomu nie chce sie przegladać tych ilosci zdjeć gdzie goly Bobo lezy na ręczniczku w róznych pozach lub kolejnych - naście zdjęć dzidzi w łóżeczku lub fotek przyblizeń pierwszych ząbkow.

Sama mam dwojke dzieci ktore kocham ponad zycie, sama robilam ten sam blad wysyłajac innym slodkie fotusie dzidziusia. Przerawszam Was moje kolezanki, ze bylam taka krotkowzroczna.

Dzisiaj wiem, ze naprawde wystarczy tylko JEDNO.

p.s.
jestem wsciekla i dalam temu upust. Skrzynka mi się zapchała.
Obserwuj wątek
    • herminna Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 13:59
      A jesli ktos ma taka potrzebe, wystarczy zalozyc konto np na picasa i wyslac linka. smile
      • majowadusza Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 14:08
        dobry przyklad.

Dodam jeszcze, ze niektóre mlode mamusie ( moje kolezanki ) zakaldaja foto blogi i podsylaja linki z prosbą o komantarze.
        Jejj ! Co jaj napisac pod zjeciem z dziewczynką 2,5 l. " jaka sliczna ! podoba do mamusi !" ?

Dla mnie to terroryzm. Staram sie delikatnie sugerowac moje zdanie, jednak okazuje sie, ze nie wszyscy rozumieją. Coz, być moze mam problem z dyplomacją.
        • kunegunda32 Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 14:24
          Noo ale jak ty wysyłałaś pierdyliardy zdjęć to było dobrze? No to teraz musisz odpękać swoje i twarz trzymać na kłódkę bo inaczej to twój wpis jest czystą hipokryzją
      • kozica111 Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 14:09
        No ale robisz to samo- zamiast odpisać grzecznie namolnej koleżance żeby się oddzidziusiowała zapychasz forum big_grin
    • zona_mi Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 14:08
      Napisz to mamom dzidziusiów, które Cię zapychają.

Swoją drogą rozumiem - mam dość mocno zaawansowaną zdjęciozę, do czterech zdjęć na raz maksymalnie. Chyba że to zdjęcia, które mnie robiono wink
      A już wspólne oglądanie tysiąca fotek z opisem ustnym (tu dzidzia patrzy w lewo, a tu w prawo i zezik, jak słodki, prawda?) kochającej mamuni, to dla mnie męki straszliwe. To samo foty z wesela albo z rejsu.
      • marychna31 Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 17:33
        > i straszliwe. To samo foty z wesela albo z rejsu.

łał! Z rejsu tez nie? Całe szczęście, że ja nigdy żadnego rejsu nie wygrałam! wink
    • lilka69 racja! 08.09.11, 14:28
      u mnie dzidzius jeszcze tydzien w brzuszku (planowe cc) moze chwile dluzej ale NIE zamierzam nikogo zanudzac wygladem i wymiarami mojego dziecka.
      • kolpik124 Re: racja! 08.09.11, 14:31
        Po planowych cc robią się fajne wypukłe fałdy. Zwłaszcza tym które już rodziły przez cc.

Weź kredyt na przyszłą operację plastyczną.
        • lilka69 Re: racja! 08.09.11, 16:52
          uwzgledniam to w planach finansowych smile
          naprawde!
    • lineczkaa Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 14:33
      yyy, chyba adresatem tego rozpaczliwego postu powinni być Ci co Ci skrzynkę zapchali, a ni my tongue_out
    • sueellen Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 14:52
      Naprawdę chcą. Jesli dziadkowie nie dostaną co mmiesiąc conajmniej 5 zdjeć w wysokiej jakości swojej wnusi, jest obraza majestatu. Oni sobie te zdjęcia wybierają, przycinają, obrabiają i wstawiają w ramki.
    • angazetka Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 14:54
      Niniejszym wystawiam pomniczek moim koleżankom-mamom, że są normalne i nie wysyłają setek zdjęć, tylko fotki sensowne i w małych dawkach.
    • chloe30 Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 14:59
      Ja wczoraj dostałam takego maila:

NIE TRAKTUJ TEGO JAKO SPAM
      Droga Mamo, Drogi Tato najdroższy krewny i Ty bliski przyjacielu

Ruszyło głosowanie w konkursie "12 uśmiechów na 2012".
      Zagłosuj na mnie
      Moje zgłoszenie znajdziesz pod linkami :
      www.bebiko.pl/home/konkurs/12-usmiechow-na-2012-galeria/#galeria/zdjecie/7221

www.bebiko.pl/home/konkurs/12-usmiechow-na-2012-galeria/#galeria/zdjecie/7345
      strona XXX i XXX
      to dwa różne linki

Wejdź i zagłosuj na mnie!

Pozdrawiam i Życzę miłego dnia

cały mail to pryszcz, gdyby nie to, że dostałam go na służbową skrzynkę (sic!) od nieznanej mi osoby.
      Uznałam, że wykorzystywanie służbowej bazy danych to przegięcie, dlatego celowo zamazałam wam numerki zdjęć, coby któraś nie zagłosowała smile
      • zona_mi Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 15:25
        > NIE TRAKTUJ TEGO JAKO SPAM

A jak, kura, co, niby?!
        • chloe30 Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 15:27
          zona_mi napisała:

> > NIE TRAKTUJ TEGO JAKO SPAM
          >
          > A jak, kura, co, niby?!

No nie?
          A, i wysyłający zażądał dodatkowo potwierdzenia odczytu - szczyty

>
          • zona_mi Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 15:49
            Dawaj tu ten adres, zaraz ematki jej nie-spam puszczą wink
            • chloe30 Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 15:52
              Hehe, od wczoraj obmyślam jakąś odwetową akcję, ale w kaczym tyłku jestem, bo to pewnie jakis nasz klient, tylko piszący z innego maila - ale też służbowego, żeby było śmieszniej
              ludzie naprawde maja tupet i zero obciachu
    • grobowiec_swietlikow Re: do mam dzidziusiów 08.09.11, 15:18
      To samo się tyczy wszystkich zdjęć, np. tych z wakacji. Ja rozumiem, że cyfrowe aparaty dają możliwość zrobienia dużej ilości zdjęć bez problemu, że się zmarnuje klatkę, ale oglądanie 10 fotek w tej samej pozycji, na tym samym tle nie należy do przyjemności!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka