angazetka Re: Klaszczecie w samolotach? 18.09.11, 20:07 Klaszczę, aczkolwiek kampowo Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Klaszczecie w samolotach? 18.09.11, 20:15 Witam, Jak inni pasażerowie klaszczą, to klaszczę. Nawet to lubię. To takie rozładowanie stresu, radość, że jest się na najukochańszej, najcudowniejszej ziemi;-P Jestem znakiem ziemskim, kocham glebę;-P Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
ja1ja1 Re: Klaszczecie w samolotach? 19.09.11, 08:16 nie klaszczę, klaszcza przewaznie pasażerowie czarterów-polacy. Akurat zdarzyło mi się kilka razy spotkac z tym nawykiem. Ale ostatnio latam tylko i wyłącznie rejsowymi i tam sa ludzie z różnych rejonów świata i nikt nie klaszcze. Leciałam ostatnio Aeroflotem i tylko moja rodzina była polska, a tam to albo rosjanie, albo więksozśc z chin, bo mieli przesiadkę.Nikt nie klaskał, po co. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Klaszczecie w samolotach? 19.09.11, 11:48 Pierwszy raz spotkałam się ze zwyczajem klaskania w rejsówce NY- Wiedeń, nie wiem, czy byli w samolocie jacyś Polacy oprócz mnie, nie spotkałam żadnego. Pewnie to austriackie buraki były Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Klaszczecie w samolotach? 19.09.11, 10:12 Osobiście nie lubię latać , lot jest dla mnie dużym stresem i dopiero jak wylądujemy puszcza mi napięcie i wtedy mam ochotę szybko wysiąść, klaskanie mnie wkórza ale jednocześnie wydaje sie dosyć zabawne. Ja nie klaszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 :) 19.09.11, 11:46 forum.gazeta.pl/forum/w,567,128893851,128934570,Re_Francja_i_zakaz_modlow_na_ulicach_co_myslic.html Odpowiedz Link Zgłoś