Dodaj do ulubionych

program graficzny blagam

18.09.11, 22:45
szukam takiego do ktorego wrzuce pliki graficzne i ustawie jedna wielkosc dla wszystkich. tj chce zeby byly obok siebie w danym rozmiarze
Obserwuj wątek
    • japanunieprzerywalempanieposle Re: program graficzny blagam 19.09.11, 11:49
      nikt nie pomoze ? to naprawde wazne.
    • lelija05 Re: program graficzny blagam 19.09.11, 11:52
      www.darmoweprogramy.org/programy/programy_graficzne.php
      Może coś znajdziesz odpowiedniego.
    • daliakonwalia Re: program graficzny blagam 19.09.11, 12:01
      GIMP
      www.dobreprogramy.pl/GIMP,Program,Windows,13219.html
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: program graficzny blagam 19.09.11, 14:21
        mialam kiedys gimpa i wydaje mi sie, ze on bardziej do tworzenia grafiki niz zarzadzania ja
        • a.nancy Re: program graficzny blagam 19.09.11, 14:28
          ale co konkretnie chcesz zrobić? bo pierwszą część rozumiem (ustawić jedną wielkość dla wszystkich), a potem? co to znaczy "ustawić obok siebie", chcesz tak jakby collage z tych wszystkich zdjęć? jeden obrazek na którym znajdą się wszystkie?
      • a.nancy Re: program graficzny blagam 19.09.11, 14:33
        w Gimpie nie ma takiej funkcji, ew. można doistalować plugin: members.ozemail.com.au/~hodsond/dbp.html
        • japanunieprzerywalempanieposle Re: program graficzny blagam 20.09.11, 16:18
          chce zebrac te zmniejszone zdjecia do kupy i potem wydrukowac u fotografa. tych zdjec jest sporo wiec nie wiem do jakiego formatu je ustaiwac
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: program graficzny blagam 20.09.11, 16:20
            tzn zeby mi to fortograf wydrukowal jak zwykle zdjecie. obrazki maja byc obok siebie i pod soba jak kwadraty w zeszycie w kratke
            • kawka74 Re: program graficzny blagam 20.09.11, 16:24
              Chodzi Ci o kolaż?
          • kawka74 Re: program graficzny blagam 20.09.11, 16:21
            Był taki program do przycinania do formatu zdjęciowego - poszukam, jeśli o takie coś Ci chodzi.
            • japanunieprzerywalempanieposle Re: program graficzny blagam 20.09.11, 16:40
              tak chyba to sie nazywa kolaz. czasem dostaje sie cos takiego u fotografa jako gratis do wywolanych zdjec to sa minaturki zdjec upakowane na zdjeciu w wierszach i jeden pod drugim
              • mama_i_igor Re: program graficzny blagam 20.09.11, 16:43
                to są stykówki tak zwane. Coś takiego to ci fotograf sam zrobi. A jeśli sama bardzo chcesz to picassa nawet ma taką funkcję.
    • sanciasancia Re: program graficzny blagam 20.09.11, 16:28
      Imagemagick?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka