Dodaj do ulubionych

Angry Birds /('V')\

30.09.11, 07:43
Czy ktos jeszcze uzależnił sie od tych "strętnych ptaszorów"(jak mawia mój syn).
Wczoraj łupałam do 3:30 w nocy uncertain

Pamiętam, że kiedyś, podobnym w zasadach działania uzależniaczem była prosta gra Pocket Tanks Deluxe. W pracy każdy to miał na kompie z polecenia szefa, bo jak był tzw "martwy sezon" i każdy ogarniał sie z praca do południa, to w kolejnych godzinach mieliśmy sprawiać wrażenie zapracowanych, zamiast snuć się po firmie bez celu.
A tak każdy tłukł w czołgusie i wyglądał jakby ciężko pracował big_grin

A teraz te ptaszory. Co prawda nie w pracy, a w domu, ale zainstalowane na każdym kompie, w razie jakby się zachciało pyknąc ptaka.
Obserwuj wątek
    • a.m.a Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 08:07
      Przeszliśmy z dzieciakami wszystkie poziomy dostepne na google chrome smile Zabawa przednia przez tydzień. Pozdrawiam
    • lenka30a Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 08:17
      Miałam fazę na ptaszki, ale mi chwilowo przeszło
      najbardziej lubiłam chrumkanie i śmiech tych świń, boskiesmile
      • estragonka Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 08:25
        powiedzcie co to ;> moze i ja z mloda dzisiaj sobie w cos wieczorem popykamy smile
        • estragonka Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 09:25
          wygooglalam, glupia aba, ale fajne big_grin ale gdzie tam sa swinie jakies? ja slysze tylko ptaszki
    • hotya Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 08:42
      Moja mama tez tak do 3:00 ciupie w ptaszyska, a teściowie grają na zmianę, bo oboje wpadli w ten nałóg.
      Najgorzej jest z moim bratem. Przez te ptaszydła chyba rozpadnie się jego związekwink
    • majenkir Re: 30.09.11, 13:47
      A ja nie rozumiem fenomenu....
    • lampencja Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 16:03
      u mnie też "rzucanie ptakami" na tapecie. wciąga jak diabli. a kiedyś tak samo wciągnęła nas Zuma i cały dom tę kretyńską muzyczkę "pika czaka zuma!" do znudzenia śpiewał.
      starsza moja ściągnęła angry birds rio - tam są małpy co jeszcze śmieszniejsze dźwięki wydają smile)
      • wioskowy_glupek Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 20:06
        Ja też gram wink Kiedyś namiętnie grałam w SNAKE'a a teraz to ale nie w zwykłe tylko w AB Rio... smile
    • karra-mia Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 20:26
      gramy wszyscy, kłócimy się o komputer, bo każdy akurat musi, bo umie, bo wiebig_grin
      te głupie świnie się tak głupkowato uśmiecha, jak sie nam nie uda,że mam ochotę zrobić z niej kotletbig_grin
      • pina_colada88 Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 21:20
        gram na komórce smile bo mam androida.
        Ale też nie mogę się oderwać
    • kawka74 Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 21:26
      Uzależnić to nie, ale grać grałam smile
      Teraz od czasu do czasu próbuję pobić własne rekordy, ale najbardziej fascynują mnie świnie, zwłaszcza te uślicznione wąsami (czy czymś podobnym), podbitym okiem i innymi takimi smile
    • madame_zuzu Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 21:33
      ....nie wiem czy nie powstanie kolekcja czapek z AG big_grin Po sezonie pomyślę
      • madame_zuzu Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 21:33
        " ....nie wiem czy nie powstanie kolekcja czapek z AB big_grin Po sezonie pomyślę"
        • karra-mia Re: Angry Birds /('V')\ 30.09.11, 21:46
          zuzu na fejsie jest ich strona, tam torty muffiny i inne cuda już powstają. Wbij się tam, zrób czapkę, będziesz sławna na cały światbig_grin
    • koloseko Re: Angry Birds /('V')\ 02.12.14, 18:48
      Ja się uzależniłem od Angry Birdsów lecz online. Bardzo często gram w gry angry birds tuatj gry-dlachlopcow.pl/gry-angry-birds/ . Polecam na prawdę warto zajrzeć, ponieważ mają sporo gier.
      • mysz1978 Re: Angry Birds /('V')\ 02.12.14, 19:15
        oj gram, gram... Synom tez czasem pozwalam big_grin My tylko na komputerze na FB gramy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka