Dodaj do ulubionych

urodziny - atrakcje

09.10.11, 18:26
Hej,
za jakis czas bedę organizować urodziny córki. Nie wiem jeszcze, czy w domu czy w jakims lokaliku dla dzieci. Moja prośba jest następująca: czy możecie polecić mi jakiegoś sprawdzoenego animatora zabaw dla dzieci około 3-letnich z Warszawy/okolic? Chodzi mi żeby robił bańki, ludziki, ew malowanie twarzy, jakieś proste zabawy grupowe. Please. I doradźcie, czy dla takich dzieciaków to ma juz sens, bo nie wiem czy trzylatki będą aktywnie chciały się bawic z kimś takim, czy nie będą się bały etc. Nie mam doświadczeć, chcę dobrze, ale przeciez nie wydam na to kjasy, a potem okaże się że dzieciaki nie chcą się z nim bawic.
Obserwuj wątek
    • florety Re: urodziny - atrakcje 12.10.11, 10:25
      Witam. Prowadzę klimatyczny klubik dla dzieci na Starym Mokotowie, w którym organizujemy również urodziny. Jako koncert z muzyką na żywo, konkursy muzyczne, tańce itp, które dzieci uwielbiają. Dodatkowo dysponujemy salą z atrakcjami ruchowymi, basen z kulkami, ściankę wspinaczkową, różnego rodzaju urządzenia, które umożliwiają dzieciom poruszanie się w powietrzusmile (np. huśtawka helikopter). Nasze usługi nie obejmują gastronomii, którą rodzice zapewniają we własnym zakresie. Jeżeli powyższe informacje wzbudzają zainteresowanie bardzo proszę o kontakt na e-mail kazimierzowska.waw.pl@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka