Dodaj do ulubionych

Porady potrzebuje..

09.11.11, 13:11
Mam maly problem, maly bo dotyczy owlosienia glowy.
Ogolnie jestem smukla brunetka i z pociagla twarza.
Mam wielka ochote zapuscic sobie dlugie wlosy, narazie sa do ramion i powoli zaczynam wygladac jak "meduza". Nie lubie sie w paziu, ale ponoc dobrzew nim wygladam ..
Mam ochote na dlugie wlosy..czy zapuszczac na chama?
Problem pojawil sie wlasnie teraz bo przezywam maly kryzys tego zapuszczania i ochota na fryzjera wzrosla....przetrwac czy cos wykombinowac???
Narazie nie mam wiekszych problemow....
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • e_r_i_n Re: Porady potrzebuje.. 09.11.11, 13:15
      Iść do dobrego fryzjera, powiedzieć, że chcesz zapuścić włosy. Są takie fryzury, które pozwalają to przetrwać bezboleśnie - przerabiałam.
    • marika_2006 Re: Porady potrzebuje.. 09.11.11, 13:15
      Mam dokładnie taki sam problem, zapuszczam włosy, bo przez dłuższy czas miałam krótkie, asymetryczne, teraz mam takie do ramion, mocno wycieniowane i mam wrażenie że twarz mam jeszcze bardziej pociągła, chudąsad( dlatego upinam w kucyka. Nie mam pomysłu co innego zrobić żeby się choć trochę zaokrąglić na twarzy (nie chcę narazie ścinać)
      • donnasanta Re: Porady potrzebuje.. 09.11.11, 13:37
        marika_2006 napisała:

> Mam dokładnie taki sam problem, zapuszczam włosy, bo przez dłuższy czas miałam
        > krótkie, asymetryczne, teraz mam takie do ramion, mocno wycieniowane i mam wraż
        > enie że twarz mam jeszcze bardziej pociągła, chudąsad( dlatego upinam w kucyka.
        > Nie mam pomysłu co innego zrobić żeby się choć trochę zaokrąglić na twarzy (nie
        > chcę narazie ścinać)
        Ja szczerze powiedziawszy bylam u stylistki, dla mojej pociaglej twarzy zaproponowala dlugosc do ramion z grzywka...grzywka skraca twarz pociagla..
    • marika_2006 Re: Porady potrzebuje.. 09.11.11, 13:17
      aa teraz doczytałam że chodzi konkretnie o ten efekt meduzy, też tak miałam, wystarczy naprawdę dobre cieniowanie włosów, przynajmniej u mnie to rozwiązało problem
    • ceide.fields Re: Porady potrzebuje.. 09.11.11, 13:26
      Pytanie bez sensu, ponieważ każdy inaczej wygląda i inaczej siebie odbiera.

Pokaż swoje zdjęcie bo opisywanie siebie na forum kompletnie mija się z celem.

Zresztą nie masz w realu nikogo, kto by ci mógł doradzić?
      • donnasanta Re: Porady potrzebuje.. 09.11.11, 13:41
        ceide.fields napisała:

> Pytanie bez sensu, ponieważ każdy inaczej wygląda i inaczej siebie odbiera.
        >
        > Pokaż swoje zdjęcie bo opisywanie siebie na forum kompletnie mija się z celem.
        >
        > Zresztą nie masz w realu nikogo, kto by ci mógł doradzić?
        W realu opinie sa podzielone smile wierzyc mezowi czy kolezankom??????
        • ceide.fields Re: Porady potrzebuje.. 09.11.11, 13:42
          Dla mnie po prostu dziwne jest takie pytanie się bez możliwości zobaczenia kto co i jak.
          • donnasanta Re: Porady potrzebuje.. 09.11.11, 13:46
            ceide.fields napisała:

> Dla mnie po prostu dziwne jest takie pytanie się bez możliwości zobaczenia kto
            > co i jak.
            Troche tak, ale od czego wyobraznia...smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka