Dodaj do ulubionych

Victoria's Secret

01.12.11, 22:13
Obejrzałam właśnie najnowszy show Victoria's Secret. Te dziewczyny są po prostu przepiękne, boskie! I nie zaprzeczajcie, każda chciałaby tak wyglądać jak one - Adriana Lima i Alessandra Ambrosio to cuda naturysmile
Tylko nasza Anja jakoś blado przy nich wszystkich wypadła, drętwa jak paczka gwoździtongue_out
tu pierwsza część
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: Victoria's Secret 01.12.11, 22:24
      A teraz zdradzę Ci sekret sueellen: jak się zrobie na jakąś impreze moge się z nimi rownać i sporo kobiet ktore znam także. Wystarczy mieć ładną figurę (to mozna sobie wypracować) i regularne rysy ( to już matka natura) a reszta to odpowiedni ubiór i makijaż. Serio. Moje dwie bratowe są stylistkami - z na codzień zwykłych kobiet robią boginie.
      • ola Re: Victoria's Secret 02.12.11, 10:58

Suellen. Nie wiem jak ci to powiedzieć, ale jak Bóg dał komuś 156 cm wzrostu, to żadna dieta ani ćwiczenia, żaden puder czy super ciuch, nawet żadne szpilki nie dadzą ci takich proporcji, jak dziewczynie która ma 180.
      • lilly811 Re: Victoria's Secret 02.12.11, 14:27
        dokładnie smile nie ma czego zazdrościć- noo może poza pieniędzmi - bo też bym chciała tyle zarabiać...
    • dorry Re: Victoria's Secret 01.12.11, 22:32
      Co ty opowiadasz?! Jakie znów boskie?! Nie widzisz, że to chude, zabiedzone szkapy z anoreksją;D
      • suazi1 Wyczuwam zawiść na 100 km ;P 02.12.11, 10:50

• dorry Re: Wyczuwam zawiść na 100 km ;P 02.12.11, 11:20
          Spokojnie jest. Przypuszczałam, że znów się zacznie anty anoreksyjne ujadanie, a tu cisza. Aż głupio.
          • suazi1 I niech tak zostanie 02.12.11, 14:37

• bell82 Re: Victoria's Secret 01.12.11, 22:35
      fakt sa bardzo ładne, na pokazach zazwyczaj wyglądaja oszałamiajaco - jednak to efekt wielogodzinnych staran wszelakiej maści charakteryzatorów..oglądałam kiedys program o tym pokazie - tak na prawde one maja wykonywany makijaz całego ciała, tak aby nie bylo widac milimetra niedoskonałosci - sa bardzo zgrabne, ale nikt nie ma idealnego ciała itd..mysle ze sporo takich pieknotek z Polski mogłoby chodzic po tym wybiegu po takich zabiegach..
      • bell82 Re: Victoria's Secret 01.12.11, 22:38
        styleline360.blogspot.com/2011/10/adriana-lima-without-makeup.html
        a tu moja ukochana Lima..dla mnie jest bardzo ładna ale widac ogromna róznice jak jest a jak nie jest zrobiona..
    • kali_pso Re: Victoria's Secret 01.12.11, 22:48

Mnie bardziej podoba się Lima, ale wolę patrzeć jak chodzi Ambrosio i figurę ma ciekawsząsmile

Piękne dziewczyny...zazdroszczę pewności siebie.
    • gryzelda71 Re: Victoria's Secret 02.12.11, 11:53
      Kiedy padną komentarze,ze mają źle dobranie staniki?tongue_out
    • ahnesa.m Re: Victoria's Secret 02.12.11, 12:10
      nie wiem czy bym chciała tak wyglądać. dla mnie one są za wysokie i za chude. no co zrobię, że mi się nie podobają... dla mnie piękna to jest Monica Bellucci (i tak bym chciała wyglądać wink
      • sanrio Re: Victoria's Secret 02.12.11, 15:10
        za wysokie i za chude...
        nie, no po prostu każda woli być niska i gruba, no może nie gruba - pulchna, jasne - przecież to jest super! Świetnie prezentują się krótkie nóżki na wybiegu - można to dokładnie zobaczyć jak obok idących VS Angels drepta jakaś szalona wokalistka, na oko 160cm w obcasach. Rewelacja! Dodam dla ułatwienia, że one nie mają 190cm, jeno około 175 wzwyż - uwierz mi, to nie są jakieś monstra.
        • ahnesa.m Re: Victoria's Secret 02.12.11, 15:54
          no ale przecież napisałam, że dla mnie. ja nie mówię, że monstra, tylko, że nie uważam ich za ideały piękności.
          Ty uważasz i ok. po prostu różne są gusty.
          • sanrio Re: Victoria's Secret 02.12.11, 15:59
            smile eee tam, nie wierzęsmile
    • tempera_tura Re: Victoria's Secret 02.12.11, 13:03
      No piekne fakt.
      Ale Lima sie przyznała że nie je przed takim pokazem przez 3 tygodnie a na 48 godzin przed nawet nie pije żeby sie "wyżyłować".... Z zewnątrz piękne w w środku wraki bliskie wycieńczenia.
      Ale wartosmile
      • dorry Re: Victoria's Secret 02.12.11, 13:12
        >nie je przed takim pokazem przez 3 tygodnie a na 48 godzin przed nawet nie pije

Hmmm, ciekawe. A możesz podać źródło tych rewelacji? Biorąc pod uwagę, że pokazów i/lub sesji to ona ma pewnie kilka w tygodniu, to chyba w ogóle nie je i nie pije.
      • gryzelda71 Re: Victoria's Secret 02.12.11, 13:47
        Lima sie przyznała że nie je przed takim pokazem przez 3 tygodnie a na 48 g
        > odzin przed nawet nie pije

Kto to jest,nie je nie pije a chodzi i zyje.....
        • sueellen Re: Victoria's Secret 02.12.11, 16:58
          zombiak z Walking dead?
          • marzeka1 Re: Victoria's Secret 02.12.11, 17:40
            Są piękne, bardzo, bardzo zgrabne, tyle że o ile taką figurę to chciałabym mieć, to wzrostu za nic, akurat bardzo lubię swoje 160 cm.
    • niebieski_lisek Re: Victoria's Secret 02.12.11, 17:51
      Piękne dziewczyny. Ciężko się z nimi porównywać, ich głównym celem w życiu jest to żeby wyglądać pięknie, w dodatku mają sztab stylistów, wizażystów i osobistych trenerów, którzy im w tym pomagają. Przyznam że na fali programów typu top model zaczęłam marzyć o profesjonalnej sesji. Chciałabym żeby ktoś mnie super uczesał, umalował a potem fotograf robił mi zdjęcia aparatem za kilkadziesiąt tysiaków plus lekki retusz w programie do obróbki zdjęć. Ciekawe jakby się taka sesja udała i jak bym wyglądała smile
      • sanrio Re: Victoria's Secret 02.12.11, 23:11
        wiesz co, ja wygrałam kiedyś w konkursie taką sesję no i niestety - modelką VS to ja nie jestem mimo, że "sztab profesjonalistów" przy mnie latał i b.dobra, znana fotograf - także cudów nie należy się spodziewaćtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka