agaa.k 02.06.04, 22:13 Muszę się gdzieś wygadać, bo juz mnie coś trafia, jak widzę tą reklamę. Czy wam też to dziadostwo wyskakuje, co 5 s., a może ktoś mi pomoże się tego pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadwojga Re: Green-card- koszmar 03.06.04, 07:50 Ochochocho.... wirusek w komputerku!!! Musisz sprawdzić system, ewentualnie ustawienia zabezpieczeń. U mnie kilka miesięcy temu był na dysku wirus trojan i on "wpuszczał" właśnie te wszystkie "pop-up-y" czyli reklamy wyskakujące nam znienacka. Teraz, po przeinstalowaniu systemu, "zabiciu" wirusa i ustawieniu wysokich zabezpieczeń mamy spokój. NIC NIE WYSKAKUJE!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Green-card- koszmar 03.06.04, 09:30 Ja też mam problem z reklamami, ale nie przyszłoby mi do głowy, że to może być wirus...Strasznie mnie denerwują nachalne reklamy, które nagle wyskakują na pół strony, albo uparcie zjeżdzają na środek ekranu:\(wrrr). A ostatnio wyskoczyła mi reklama(nie pamiętam czego), która nie dość że zjeżdżała, to jeszcze nie dało jej się zamknąć. Czy jest sposób, żeby się tego pozbyć? Czy to faktycznie wirus? Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Green-card- koszmar 03.06.04, 09:34 Niekoniecznie wirus, bo niektóre strony współpracują z reklamodawcami i pozwalają umieszczać na swoich stronach takie reklamy ALE... z tą zieloną kartą autorki wątku to jest prawdopodobnie wirus Odpowiedz Link Zgłoś
agaa.k Re: Green-card- koszmar 03.06.04, 12:25 Dziki serdeczne, nawet mi to do głowy nie przyszło, będę musiała kogos do tego zawołać... Odpowiedz Link Zgłoś