Dodaj do ulubionych

Green-card- koszmar

02.06.04, 22:13
Muszę się gdzieś wygadać, bo juz mnie coś trafia, jak widzę tą reklamę. Czy
wam też to dziadostwo wyskakuje, co 5 s., a może ktoś mi pomoże się tego
pozbyć
Obserwuj wątek
    • mamadwojga Re: Green-card- koszmar 03.06.04, 07:50
      Ochochocho.... wirusek w komputerku!!! Musisz sprawdzić system, ewentualnie
      ustawienia zabezpieczeń. U mnie kilka miesięcy temu był na dysku wirus trojan i
      on "wpuszczał" właśnie te wszystkie "pop-up-y" czyli reklamy wyskakujące nam
      znienacka. Teraz, po przeinstalowaniu systemu, "zabiciu" wirusa i ustawieniu
      wysokich zabezpieczeń mamy spokój. NIC NIE WYSKAKUJE!!
      Pozdrawiam
      • jagusia7 Re: Green-card- koszmar 03.06.04, 09:30
        Ja też mam problem z reklamami, ale nie przyszłoby mi do głowy, że to może być
        wirus...Strasznie mnie denerwują nachalne reklamy, które nagle wyskakują na pół
        strony, albo uparcie zjeżdzają na środek ekranu:\(wrrr). A ostatnio wyskoczyła
        mi reklama(nie pamiętam czego), która nie dość że zjeżdżała, to jeszcze nie
        dało jej się zamknąć. Czy jest sposób, żeby się tego pozbyć? Czy to faktycznie
        wirus?
        • mamadwojga Re: Green-card- koszmar 03.06.04, 09:34
          Niekoniecznie wirus, bo niektóre strony współpracują z reklamodawcami i
          pozwalają umieszczać na swoich stronach takie reklamy ALE... z tą zieloną kartą
          autorki wątku to jest prawdopodobnie wirus smile
          • agaa.k Re: Green-card- koszmar 03.06.04, 12:25
            Dziki serdeczne, nawet mi to do głowy nie przyszło, będę musiała kogos do tego
            zawołać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka