Dodaj do ulubionych

Trafi mnie

12.12.11, 11:10
Na sylwestra chyba nago pojde,bo moje wyjsciowe sukienki sie rozciagnely kurcze i wygladam jak w worku po kartoflach.Do klubu ide,ale takiego tip top,no i nie mam co zalozyc.Wspomozcie jakimis linkami do sukienek czarnych tuz przed kolano,najlepiej malo swiecacych,bo w cekinach od gory do dolu czuje sie zle.Nie ta figurawinkTylko takich co mozna przymierzyc w sklepach stacjonarnych i oczywiscie nie polskich.Szukam i nic znalezc nie moge.A i dekolt w liere V inaczej moj biust bedzie wygladal niezbyt.Klepsydra jestem.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Trafi mnie 12.12.11, 11:21
      Na tle Niemek i tak będziesz wyglądać jak Miss tongue_out
      • edelstein Re: Trafi mnie 12.12.11, 11:36
        Chociaz tylebig_grin moge sie dowartosciowacwink
    • bea.bea Re: Trafi mnie 12.12.11, 11:28
      trochę ci zazdroszczę..tongue_out bo moje się znacznie skurczyły smile
      • chipsi Re: Trafi mnie 12.12.11, 11:32
        Moje kiecki też się ciągle kurczą. Chyba muszę proszek zmienić czy coś?
      • edelstein Re: Trafi mnie 12.12.11, 11:34
        Tak czy inaczej nie mamy sie w co ubracwink sklepy maja zwyczaju produkowac rzeczy na figure mojej siostry,tylka niet,biustu niet.Jedyne co mam to high heels od Bufallo i na tyn koniec,a nie jeszcze eleganckie majty i stanik mam,ale na impreze do burdelu nie ide wiec nie starczytongue_out
      • azjaodkuchni Re: Trafi mnie 12.12.11, 18:17
        Mi się ostatnio skurczyły majtki... i już myślałam, że tak się rozrosłam, ale nie. Zbiegły się autentycznie bo na 90 *C wyprałam...
    • asia_i_p Re: Trafi mnie 12.12.11, 18:10
      Masz Nexta gdzieś w pobliżu?
      www.next.co.uk/women/occasions
      Albo Marks&Spencer
      www.marksandspencer.com/Occasion-Party-Dresses-Dresses-Womens/b/533512031
      • donkaczka Re: Trafi mnie 12.12.11, 19:38
        next jest w de wysylkowy, stacjonarnych nie ma
        i to jest niezla opcja
        • asia_i_p Re: Trafi mnie 12.12.11, 21:58
          Ale ona chce przymierzyć. I przy dużym biuście w zasadzie nie ma innego wyjścia niż przymierzyć - mierzyłam już sukienki, które całe wyglądały idealnie, tylko biust ledwo się wciskał i był brutalnie spłaszczony. Wyglądało to okropnie.
          Anglicy ogólnie są hojniejsi z miejscem na biust niż np. Polacy, ale ja i tak nie zaryzykowałabym bez mierzenia.
          • simm-ona Re: Trafi mnie 12.12.11, 22:16
            Żadne ryzyko, jak nie pasuje, to odsyła.
    • atowlasnieja Re: Trafi mnie 12.12.11, 18:16
      Mi się wydaje czy ty się chwalisz, że schudnąć ci się udało?
      • edelstein Re: Trafi mnie 12.12.11, 19:55
        Wydaje ci sie,bo sie nie odchudzalam i faktycznie nie mam w czym na sylwestra pojsc.
    • goodnightmoon Re: Trafi mnie 12.12.11, 22:14
      edelstein napisała:

> Na sylwestra chyba nago pojde ...

Wspaniały pomysł!!! Nie wiem jak partner, ale inni uczestnicy zabawy z pewnością będą mieli ubaw wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka