leokadiaxx 18.12.11, 23:45 Co myślicie na temat prezentów w formie voucherów , kuponów. Czy dałybyście np 1100 zł za przejażdżkę jakąś extra furą w ramach prezentu dla kogoś? Przeglądam własnie oferty i zastanawiam się kto to kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
echtom Re: Prezenty kupony 19.12.11, 10:12 Z takimi ofertami się nie zetknęłam. Kupowałam natomiast i dostawałam karty prezentowe w sklepach i uważam, że to bardzo dobry pomysł. Kartę do Empiku z zeszłego roku zrealizowałam miesiąc temu, bo dopiero wtedy pojawiła się książka, którą naprawdę chciałam mieć Odpowiedz Link Zgłoś
sposobuzycia Re: Prezenty kupony 19.12.11, 13:07 To jest naprawdę fajny prezent jeśli wiesz, ze ktoś o czymś marzy i możesz sobie pozwolić na wykupienie takiego kuponu. Wiem, ze mojemu kuzynowi na 18-tkę kilka osób składało się na skok ze spadochronem (bo tym marzył). A kupony są różne. Może być to kupon do restauracji, do kosmetyczki czy SPA, na zrealizowanie jakiejś pasji, na którą nigdy nie ma pieniędzy... takiej właśnie szalonej i niecodziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Prezenty kupony 19.12.11, 16:11 oczywiscie jest to fajne, np. bon do sephory czy do merlina, czy do jaiegos sklepu z zabawkami. Co co przejażdzki furą, to mnie by interesował taki boeing albo airbus na trasie paryż-rzym polecam też sobie tgv paryż-strasbourg albo eurostar paryż-londyn. Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: Prezenty kupony 19.12.11, 16:14 leokadiaxx napisała: > Co myślicie na temat prezentów w formie voucherów , kuponów. > Czy dałybyście np 1100 zł za przejażdżkę jakąś extra furą w ramach prezentu dla > kogoś? > Przeglądam własnie oferty i zastanawiam się kto to kupuje? Przejażdżki ekstra furami? To przecież oferta albo dla studenciaków co złapali dobrą fuchę i ich stać, albo dla kolesi w andropauzie, czyli też takich studenciaków tylko 15-20 lat starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Prezenty kupony 19.12.11, 16:23 Kupony są różne, tańsze droższe często są prezentem składkowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Prezenty kupony 19.12.11, 21:01 No to byś się zdziwiła i to mocno Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Prezenty kupony 19.12.11, 21:04 No patrz, a ja chętnie bym się taką furą przejechała, a nie należę do żadnej z grup przez ciebie wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
kosher_ninja Re: Prezenty kupony 19.12.11, 16:51 Prezent fajny, ale bardzo mało opłacalny. Pamiętam, jak pojawił się kupon na skok spadochronowy w tandemie i kosztował 4 razy tyle co skok kupowany bezpośrednio. Nie wiem, jak jest teraz, bo to było ze 3 lata temu. Tak samo było z lotem szybowcowym, masażami i innymi atrakcjami tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
niektorymodbija Re: Prezenty kupony 19.12.11, 20:55 Otoz to. Sam pomysl - jak najbardziej. Kupowanie przez portal specjalizujacy sie tym - strata pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Prezenty kupony 19.12.11, 20:59 1100 zł?? Za przejazd ekstra furą w zeszłym roku można było w UK zapłacić raptem 100 funtów, a M&S dawał voucher na przelot helikopterem nad Londynem za 30 funtów w zamian za zrobienie zakupów na jakąś konkretną kwotę. Odpowiedz Link Zgłoś