14.01.12, 16:15
tablica.pl/oferta/wozek-marketowy-IDe4OJ.html
I co?Znaczy że mam sobie kupic wózek na własnośc i zabierac go na zakupy???
Ja pitolę.....big_grin
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: padłam:D 14.01.12, 16:20
      ciekawe z którego marketu zakoszony big_grin No i jak byś go juz kupiła to chyba musiałabyś dostać jakiś akt własności cobyś mogła za każdym razie z markecie pokazywać jakby cię ochrona oskarżała o kradzież ich wózka big_grin
    • andaba Re: padłam:D 14.01.12, 16:28
      Pomyślcie jakie to praktyczne na spacery - wejdzie dziecko (a nawet troje). Zapas jedzenia i picia, pieluchy, chusteczki, zabawki do piasku, hulajnoga, a nawet mały rowerek.

Mnie zawsze brakowało takiego pojemnego srodka transortu, choć nie mogę narzekać, wózek moich dzieci tez był pojemny. Nie to co te dzisiejsze badziewia smile
    • beata985 Re: padłam:D 14.01.12, 17:34
      ciekawe czy znajdą się chętni na zakupbig_grinbig_grinbig_grin
    • dorry Re: padłam:D 14.01.12, 18:51
      Wbrew pozorom taki wózek może się przydać w wielu sytuacjach. Tutaj np podczas nauki jazdy na rolkach: www.youtube.com/watch?v=3lZTzvdcuaA
      • lannntana Re: padłam:D 14.01.12, 19:09
        Wózka można również użyć do przechowywania brudnej bielizny lub jako (nie) gustowny kwietnik
        • sueellen Re: padłam:D 14.01.12, 19:23
          eee, opowiadacie. Taki wózek to przecież doskonały grill na kólkach!

https://pobierak.jeja.pl/images/0/3/f/1547_tani-grill.jpg
    • jowitka345 Re: padłam:D 14.01.12, 19:15
      ktoś z mojej rodziny dalszej ( nie wiem dokładnie kto) ma taki wózek... nie wiem z którego marketu ale na weselach rodzinnych rozwożony jest nim alkohol smile soki i inne płyny wink
      • aaadddaaa83 Re: padłam:D 14.01.12, 19:18
        Faaaajny!
        Do sklepu osiedlowego mogłabym nim podjeżdżać.
        I siedzisko dla córki bym miała big_grin
        • dz1dka Re: padłam:D 14.01.12, 20:10

ale czemu padłaś - bardzo pożyteczna rzecz jak się ma chałupkę - szwagier wykorzystuje w charakterze taczkismile bardzo wygodne zastosowanie - więcej się do niego mieści i nie wypada bokiemsmile)))))
          • sueellen Re: padłam:D 14.01.12, 20:14
            no ale chyba nie planuje odpalic komus tej taczki za 300 pl?
            Mozna przez miec taki wozek za złotówkę... z promocji w Tesco tongue_out
            • jowitka345 Re: padłam:D 14.01.12, 22:22
              w tesco to chyba za freebig_grin
              ostatnie reklamy w tv mówią, ze bez monet smile
            • czarnaalineczka Re: padłam:D 14.01.12, 22:24
              a tak serio to skad sie bierze takie wozki ?
              ukrasc albo kupic kradziony ?
              czy mozna taki legalnie kupic
              i gdzie?
    • moofka Re: padłam:D 14.01.12, 20:15
      na woodstokach w moim miescie mlodziez sie w takimi wozila smile

gril mnie rozweselil tongue_out
    • rozamund Re: padłam:D 14.01.12, 21:57
      Jak byłam na wakacjach w Hiszpanii, to tam było normalne, że ludzie ładowali zakupy do wózka z supermarketu i jechali tym wózkiem do domu. Z początku wydawało nam się to dziwne, ale po kilku dniach my też zaczęliśmy tak robić i to było wbrew pozorom bardzo wygodne, bo supermarket był blisko, ale dźwiganie ciężarów w upale już niekoniecznie jest fajne. Jak zauważyłam, dużo ludzi miało te wózki "zaparkowane" przed blokiem, widziałam też kilka na balkonach smile
      • to_ja_tola Re: padłam:D 14.01.12, 23:02
        No,ale to w Hiszpanii.My tu jednak mamy dalej niż na drugą stronę ulicysmile
      • sueellen Re: padłam:D 15.01.12, 00:09
        Ja tak w londynie robiłam gdy mieszkalam naprzeciwko tesco, a mój hiszpan właśnie mnie tego nauczył. Ale wózek grzecznie oddawalismy
    • fanny Re: padłam:D 15.01.12, 10:04
      Jak mieszkalam w budynku z winda i podziemnym garazem, to przy swoim miejscu postojowym trzymalam taki wozek (kupiony za ok 150PLN w sklepie z wyposazeniem dla sklepow). Wykorzystanie go polegalo na tym, ze podjezdzalam samochodem z wieloma siatami w bagazniku na swoje miesce garazowe, przekladalam siaty do wozka, winda zawozilam do domu, wypakowywalam a przy kolejnej okazji korzystania z auta odwozilam wozek do garazu. Przy czym to wszystko w czasach gdy jeszcze nie bylo zakupow przez internet, choc ewidentnie wozek przydawal sie tez przy pakowaniu na wyjazdy czy przewozeniu czegos ciezszego z piwnicy.

f.
      • to_ja_tola Re: padłam:D 15.01.12, 12:36
        Aaaaaa to moja koleżanka do tego tak samo uzywasmile
        Wjeżdża na parking bierze siaty wkłada do wózka i idzie do windy,którą jedzie na piętro i do mieszkania.

A ja się dziwię,że można byc tak wygodnym?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka