to_ja_tola 14.01.12, 16:15 tablica.pl/oferta/wozek-marketowy-IDe4OJ.html I co?Znaczy że mam sobie kupic wózek na własnośc i zabierac go na zakupy??? Ja pitolę..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: padłam:D 14.01.12, 16:20 ciekawe z którego marketu zakoszony No i jak byś go juz kupiła to chyba musiałabyś dostać jakiś akt własności cobyś mogła za każdym razie z markecie pokazywać jakby cię ochrona oskarżała o kradzież ich wózka Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: padłam:D 14.01.12, 16:28 Pomyślcie jakie to praktyczne na spacery - wejdzie dziecko (a nawet troje). Zapas jedzenia i picia, pieluchy, chusteczki, zabawki do piasku, hulajnoga, a nawet mały rowerek. Mnie zawsze brakowało takiego pojemnego srodka transortu, choć nie mogę narzekać, wózek moich dzieci tez był pojemny. Nie to co te dzisiejsze badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: padłam:D 14.01.12, 18:51 Wbrew pozorom taki wózek może się przydać w wielu sytuacjach. Tutaj np podczas nauki jazdy na rolkach: www.youtube.com/watch?v=3lZTzvdcuaA Odpowiedz Link Zgłoś
lannntana Re: padłam:D 14.01.12, 19:09 Wózka można również użyć do przechowywania brudnej bielizny lub jako (nie) gustowny kwietnik Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: padłam:D 14.01.12, 19:23 eee, opowiadacie. Taki wózek to przecież doskonały grill na kólkach! Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: padłam:D 14.01.12, 19:15 ktoś z mojej rodziny dalszej ( nie wiem dokładnie kto) ma taki wózek... nie wiem z którego marketu ale na weselach rodzinnych rozwożony jest nim alkohol soki i inne płyny Odpowiedz Link Zgłoś
aaadddaaa83 Re: padłam:D 14.01.12, 19:18 Faaaajny! Do sklepu osiedlowego mogłabym nim podjeżdżać. I siedzisko dla córki bym miała Odpowiedz Link Zgłoś
dz1dka Re: padłam:D 14.01.12, 20:10 ale czemu padłaś - bardzo pożyteczna rzecz jak się ma chałupkę - szwagier wykorzystuje w charakterze taczki bardzo wygodne zastosowanie - więcej się do niego mieści i nie wypada bokiem))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: padłam:D 14.01.12, 20:14 no ale chyba nie planuje odpalic komus tej taczki za 300 pl? Mozna przez miec taki wozek za złotówkę... z promocji w Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: padłam:D 14.01.12, 22:22 w tesco to chyba za free ostatnie reklamy w tv mówią, ze bez monet Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: padłam:D 14.01.12, 22:24 a tak serio to skad sie bierze takie wozki ? ukrasc albo kupic kradziony ? czy mozna taki legalnie kupic i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: padłam:D 14.01.12, 20:15 na woodstokach w moim miescie mlodziez sie w takimi wozila gril mnie rozweselil Odpowiedz Link Zgłoś
rozamund Re: padłam:D 14.01.12, 21:57 Jak byłam na wakacjach w Hiszpanii, to tam było normalne, że ludzie ładowali zakupy do wózka z supermarketu i jechali tym wózkiem do domu. Z początku wydawało nam się to dziwne, ale po kilku dniach my też zaczęliśmy tak robić i to było wbrew pozorom bardzo wygodne, bo supermarket był blisko, ale dźwiganie ciężarów w upale już niekoniecznie jest fajne. Jak zauważyłam, dużo ludzi miało te wózki "zaparkowane" przed blokiem, widziałam też kilka na balkonach Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: padłam:D 14.01.12, 23:02 No,ale to w Hiszpanii.My tu jednak mamy dalej niż na drugą stronę ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: padłam:D 15.01.12, 00:09 Ja tak w londynie robiłam gdy mieszkalam naprzeciwko tesco, a mój hiszpan właśnie mnie tego nauczył. Ale wózek grzecznie oddawalismy Odpowiedz Link Zgłoś
fanny Re: padłam:D 15.01.12, 10:04 Jak mieszkalam w budynku z winda i podziemnym garazem, to przy swoim miejscu postojowym trzymalam taki wozek (kupiony za ok 150PLN w sklepie z wyposazeniem dla sklepow). Wykorzystanie go polegalo na tym, ze podjezdzalam samochodem z wieloma siatami w bagazniku na swoje miesce garazowe, przekladalam siaty do wozka, winda zawozilam do domu, wypakowywalam a przy kolejnej okazji korzystania z auta odwozilam wozek do garazu. Przy czym to wszystko w czasach gdy jeszcze nie bylo zakupow przez internet, choc ewidentnie wozek przydawal sie tez przy pakowaniu na wyjazdy czy przewozeniu czegos ciezszego z piwnicy. f. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: padłam:D 15.01.12, 12:36 Aaaaaa to moja koleżanka do tego tak samo uzywa Wjeżdża na parking bierze siaty wkłada do wózka i idzie do windy,którą jedzie na piętro i do mieszkania. A ja się dziwię,że można byc tak wygodnym? Odpowiedz Link Zgłoś