anorektycznazdzira Re: wygląd w pracy 25.01.12, 22:15 W mojej pracy ważna jest zawartość czaszki i niewiele poza tym. Część ludzi z tej działki się nawet snobuje na olewaczy wyglądu i ostentacyjnei go ignoruje i sobie wygląda, powiedzmy, niestandardowo Działka: naukowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: wygląd w pracy 25.01.12, 22:22 No jeżeli masz kontak z klientem,to chyba powinnaś ładnie się,a raczej stosownie ubierac. Wszystko zależy jaki to klient? Ja jeżeli już prasuję koszulę,to dokładnie,ale kanty na rękawach jakoś mnie nie stresują.Obcasy lubię nosic i lubię wysokie.Uważam,że fajnie się ubierac do pracy elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: wygląd w pracy 26.01.12, 10:18 Koszul nie lubię, to i nie prasuję Włosy spinam zawsze klamrą, bo nie lubie pracowac z latającymi wokól uzi kudlami Nie zakladam jeansów do pracy- spodnie z materialu lub spodnica. Makijaż zawsze, no chyba że moooooocno zaśpię Obowiązkowo dobre perfumy - biżuteria dyskretna. Osttnio nie nosze kolczyków nawet Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: wygląd w pracy 26.01.12, 10:30 Lubię klasykę więc do pracy albo koszula i żakiet, albo bluzka i żakiet, obowiązkowo makijaż i świeżo umyte włosy. Mam dość licze włosy więc trzeba się wysilić żaby jakoś wyglądały. Makijaż mam dość dyskretny chyba za bardzo bo mi ostatnio koleżanka z pracy stwierdziła, że niepotrzebnie używam chustek do demakijażu jeśli nie używam podkładu No a ja podkład używam tylko taki dopasowany do karnacji i dobrej firmy żeby nie odznaczał mi się, do tego tusz i błyszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Zwracam uwagę bardzo 26.01.12, 12:33 Po prostu rzuca mi się "na" oczy to, jak kto wygląda, jak jest ubrany, ze szczegółami włącznie. Ale niespecjalnie to rzutuje na moją ocenę, pod warunkiem, że nie śmierdzi jakoś strasznie i jest w miarę czysty. Może dlatego, że widziałam tak naprawdę dobrze ubrane osoby trzy razy w życiu. Dwie kobiety i jeden mężczyzna. Za to wiele razy słyszałam, jak nienajlepiej ubrani ludzie z poczuciem wyższości obrabiali różne rzeczy swoim bliźnim pod kątem ubioru właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś