Dodaj do ulubionych

helpunku! kotek z angielskiego tesco poszukiwany!!

12.02.12, 20:03
Kobiety, bywacie niezawodne, zatem rozpuszczam wici w poszukiwaniu ukochanej maskotki....
Dziecie lat 7 dostało taką jak miało około roczku, zagubiło ze trzy lata temu i raz na jakiś czas z tęsknoty mi płacze, zastanawia się, czy kocię nie leży rozszarpane na wysypisku i ogólnie, żadnej innej tak nie pokochała... Dostała od kumpeli , która już tu rzadko bywa a zakupiła ją chyba w tesco....i już raczej nie pamięta kocięcia....
Zatem:
rysopis, rudy(pasiasty rudo - biały, czy kremowy), miękki, nie duży, sierść taka matowa włoskowata, nie jak typowy pluszak, najbardziej podobny jakiego znalazłam jest ten z poniższego zdjęcia, tylko tamten był bardziej
taki no... rozplaskany i wypełniony jakby małym granulatem, zatem idealny do tarmoszenia, no i ta włoski jakby mniej syntetyczne, no ale fota chyba tego nie oddaje...
https://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/04/16/00/2104160058
Obserwuj wątek
    • mysia-mysia Re: helpunku! kotek z angielskiego tesco poszukiw 12.02.12, 20:37
      zagubiło trzy lata temu, czyli jak miało lat cztery i jeszcze teraz płacze? dziwnie pamiętliwe to dziecko
      • nglka Re: helpunku! kotek z angielskiego tesco poszukiw 12.02.12, 20:51
        mysia-mysia napisała:

> zagubiło trzy lata temu, czyli jak miało lat cztery i jeszcze teraz płacze? dzi
        > wnie pamiętliwe to dziecko

Nie widzę tu nic dziwnego.
        Mając lat 5 zostawiłam w pociągu ukochaną książkę - żal z tym związany pamiętam do dziś.
      • net79 Re: helpunku! kotek z angielskiego tesco poszukiw 12.02.12, 20:51
        no właśnie, dlatego forum poruszam w tej sprawiesmile Nie takie rzeczy się tu znajdowałysmile
        ale ale, znalazłam bardzo podobne zwierzę, czekam na info od dystrybutora co toto ma w środkuwink
        Dzieci są pamiętliwe i o ile potrafi wiele faktów mylić, to kotka potrafi opisać ze szczegółami, że miał taki różowy nosek i łapki niż ten poniżej nieco inne bo bardziej okrągłe i tu może mieć rację, bo był wyłachany i nitki mogły puścić, zatem łapka stanowiła jedna niepodzielną powierzchnięsmile I kurcze jak się zagubił pytałam kumpeli, czy są u nich jeszcze takie, ale ona już nie pamiętała, myślałam, że się rozmyje, albo przy jakich świątecznych porządkach odnajdzie, a tu nic i tak chlipie mi ta mała raz na jakiś dłuższy czas, ale przy dzisiejszej żałobie i rozmowie pomyślałam, że może jej wykopię gdzieś sobowtórasmile
        o takiego znalazłam i o ile ja dobrze pamiętam to dość podobnywink
        https://www.toysworld.com.pl/data/gfx/pictures/large/7/2/827_1.jpg
        • net79 Re: helpunku! kotek z angielskiego tesco poszukiw 12.02.12, 21:00
          "produkt niedostępny, dostawa wkrótce" ;/
    • nglka net79 12.02.12, 21:00
      Zobacz co znalazłam smile Nie wiem czy sam kot się różni, bo z innej perspektywy zdjęcia.
      Zdaje mi się, że tylko kolor kokardki inny.
      Napisz do sprzedawcy zapytanie, czy nie ma na stanie... [i tu dołącz link do obrazka]

KLIK
      • nglka Re: net79 12.02.12, 21:02
        e... widzę różnicę; ten z niebieską nie ma wąsów i nieco inne łapki
        niemniej koleś ma w sprzedaży serię takich kotów więc może i ma gdzieś u siebie w domu - ale nie wystawionego - takiego,jakiego szukasz
        • net79 Re: net79 12.02.12, 21:14
          Dzięki, obadamwink
      • net79 Re: net79 12.02.12, 21:03
        Dzięki kochana, to nie to, najbardziej chyba podobny ten z mojego drugiego obrazka o ile nie ten sam, ważne co ma w środkusmile jak nie będzie w tym sklepie w którym znalazłam, mam przynajmniej nazwę firmy hamerykańskiego producenta, zawsze łatwiej będzie google przesiaćsmile
        • net79 Re: net79 12.02.12, 21:09
          albo ten tylko to na amazonie, chyba koszty mnie by zjadłyuncertain
          https://ecx.images-amazon.com/images/I/61EQ4-vHt1L._AA1000_.jpg
          • turmalinka Re: net79 12.02.12, 21:14
            Necik na TM ci kilka linkow podalam
            • net79 Re: net79 12.02.12, 21:15
              dzięki skarbie idę patrzeć, chyba ten drugi to strzał w dziesiątkę, tak myślę, tylko muszę zaatakować mailowo sklep, bo narazie na stanie nie mająwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka