attiya 19.03.12, 11:56 to tak apropos niechęci strony kościelnej do podatku to która tam dokładała do tych limuzyn? Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolpik124 Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 12:38 Skodą Octawią. Jeździny często obok katetrdy na rowerach i kilka raxy widzałam jak wsiadal i wysiadał. Nasz probosz jeździ natomiast starą favoritką kombi. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 13:23 > to która tam dokładała do tych limuzyn? Biorąc pod uwagę fundusz kościelny, to każda, czy tego chce, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 14:28 Najlepszą furę ma chyba Dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 14:30 Choć nie mam pojęcia, czy jest biskupem. Jakieś mega sportowe auto jak dla lowelasa. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 14:37 A tyyy się teeemu nie DZIWISZ.... Trzyma mnie jeszcze po wczorajszym wątku śpiewanym. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 20:57 Ja się w ogóle nie dziwisz Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 21:13 Stanislaw Dziwisz, czyli po angielsku Stevie Wonder. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Czym jeździ Twój prezydent, 19.03.12, 21:40 burmistrz, wojewoda, poseł itp.... może jakiś mały ranking? Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Czym jeździ Twój prezydent, 19.03.12, 22:16 a to chyba nie na temat poza tym ktoś tu chyba powinien naśladować Jezusa cieślę a nie władających światem Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 18:41 tym sobie jeździ na co katolicy dają kasę aa niech se jeździ zdrowo, byleby wypadków nie powodował Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 20:56 Takimi furami to chyba trudno 50 km/h po mieście Ale skoro w celibacie wytrzymują, to i pewnie przepisów przestrzegają. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 18:50 He he, niezły pomysł na artykuł, to się SE udało. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 19:34 A ja mam zaraz obrzydliwie kosmate mysli, ze nie wazne czym taki biskup jezdzi ale kto go ujezdza ... juz sie sama rumienie ze wstydu ... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 19:39 Ewentualnie kogo ujezdza, wtedy rumienic powinien sie Ben, mi pozostaje niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 19:45 marzeka1 napisała: > Skodą Octavią. kolpik124 napisała: > Skodą Octawią. Czyzby Skoda (Octavia) uzywala biskupow do testowania swoich produktow? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Czym jeździ Twój biskup :P 19.03.12, 19:50 Nie wiem, może Kolpik i ja to ta sama diecezja? Mój biskup jest zakonnikiem, nie jest z tych politycznych, spokojny facet; octavia nie jest z kolei takim wozem , aby mnie oburzała w "biskupim" wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw E, o moim biskupie nawet nie wspomnieli 19.03.12, 20:12 znaczy nie dokładam się specjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: E, o moim biskupie nawet nie wspomnieli 19.03.12, 20:54 mojego tez nie ma, ale ja z Polski C więc pewnie nawet redakcja nie sprawdzała... Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: E, o moim biskupie nawet nie wspomnieli 19.03.12, 23:12 starym Fordem Mondeo, widziałam ostatnio na bierzomowamu coś wątek nie wyszedł, pewnie miały być majbachy i inne bentleje, a tu popierdułka się rozczarowała Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Swoją drogą - czy ktokolwiek naprawdę uważa 20.03.12, 10:01 - bez względu na to, jakim jest antyklerykałem - że jeden czy drugi biskup powinien przybyć do Warszawy z tego Lublina czy innego Pelplina 40-letnim maluchem? A może w ogóle na piechotę? Wątek przypomina mi dywagacje na temat, jak to ktoś żeruje na MOPS-ie pobierając niesłusznie dopłatę do czegoś tam - mając wszak na pewno kupę kasy, czego objawem (tej kupy kasy) jest fakt, że posiada w chałupie 15-letni telewizor i nawet wodę bieżącą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Swoją drogą - czy ktokolwiek naprawdę uważa 20.03.12, 10:58 Kolejny wątek z gatunku "zaczepnych". Wojujące ateistki lubują się w takich, bo nie mogą żyć bez czegoś, co w ogóle ich nie powinno dotyczyć A teraz podliczmy ile takich wątków antyklerykalnych/antchrześcijańskich było przez ostatni tydzień, a ile wątków założyli fanatyczni katolicy atakujący ateizm. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Czym jeździ Twój biskup :P 20.03.12, 11:00 Czerwonym tico z naklejką " mops na pokładzie " i zdjęcie mopsa A to tico to już ledwo ledwo żyje i ledwo ledwo jeździ ale to podobno auto pierwszej jakości i ma dolby surround Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Czym jeździ Twój biskup :P 20.03.12, 11:03 no Szlaga wyglada dosc skromnie Odpowiedz Link Zgłoś