Dodaj do ulubionych

Mąż przyjaciółki

29.03.12, 09:46
No to wpadłam - podoba mi się mąż mojej przyjaciółki.
Sama mam męża, 2 dzieci. Maz jest fantastycznym człowiekiem, jesteśmy razem prawie 15 lat, kochamy się. Seks - bardzo udany.
A mąż przyjaciółki? Fajny facet, przystojny. Podoba mi się, czasem myślę sobie, co by było gdybym spotkała go wcześniej... Dzisiaj śniło mi się, że uprawiam z nim seks...
Nic z tym zauroczeniem nie zrobię, nie zrobię świństwa mężowi, sobie, dzieciakom, przyjaciółce, nie będę rozbijać 2 rodzin, poza tym on raczej nie byłby zainteresowany - kocha moją przyjaciółkę strasznie.
Usiądę w kąciku i poczekam aż mi przejdzie...
Obserwuj wątek
    • dentek_85 Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 09:49
      pewnie jesteś jeszcze pod wpływem tego snu smile spoko jutro będzie lepiej.
    • broceliande Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 09:52
      Poprzestań na fantazjachsmile
    • anel_ma Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 09:53
      wiesz, to że jesteś na diecie, nie oznacza, ze nie możesz popatrzyc w talerz innym wink i powyobrażać sobie jak cudze smakuje big_grin
      • chipsi Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 10:20
        Piękne big_grin
        Takie zauroczenia to mnie napadają co roku (a to sen, a to ciekawa rozmowa a to taniec) ale szybko przechodzą na szczęście. Trzeba przeczekać smile
        • anorektycznazdzira Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 22:15
          dokładniesmile
    • volta2 Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 10:51
      nawet nie wiesz, czy facet byłby zainteresowany a już piszesz o rozbijaniu DWÓCH! rodzin?

a tak się śmiałyście z postów naiwnej

tymczasem są takie na świecie projektorki równoległej rzeczywistości.
      • butterfly_33 Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 12:42
        Jeśli to tylko fantazja to spokojnie.Każda kobieta je miewa. Dla mnie to normalna sprawa. Ale od fantazji do rozbijania 2 rodzin to juz głębsza sprawa.

Pomysl, pofantazjuj ile chceszsmile tylko nie mów o tym przyjaciółce chociazbig_grin przejdzie Ci i wszystko wróci do normysmile
        • fifiriffi Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 20:17
          butterfly_33 napisała:

>
          > Pomysl, pofantazjuj ile chceszsmile tylko nie mów o tym przyjaciółce chociazbig_grin

Zalezy.Bo mój M powiedział mojej(i jego) przyjaciółce,że miał z nią erotyczny senwink
          Jak jest przyjaciółką to zrozumiesmile
      • nie_tak1 Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 15:29
        A co w tym dziwnego? Może to trochę myślenie na skróty, ale zakładając, że facet jednak byłby zainteresowany, a ja zadurzona do tego stopnia, że przestałabym kontrolować swoje zachowanie - mogłoby to potencjalnie doprowadzić do rozbicia 2 rodzin (przy najgorszym scenariuszu - wole sobie wyobrazić taki scenariusz, żeby trochę się otrząsnąć z mrzonek...).
    • kamelia04.08.2007 Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 12:54
      nie_tak1 napisała:

> Usiądę w kąciku i poczekam aż mi przejdzie...

dobry pomysł,
      to jest najlepsze wyjscie z tej sytuacji
      • aqua48 Re: Mąż przyjaciółki 29.03.12, 16:03
        Wyobraź go sobie jak też siedzi w kąciku i dłubie w zębach, czkając co chwilę. Najlepiej jeszcze w brudnych gaciach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka