Dodaj do ulubionych

Chodzi po domu w samych gaciach.

31.03.12, 11:48
Jaki strój domowy preferuja wasi panowie? mój m niestety paraduje w samych bokserkach, a pewnie żeby nie dzieci to chodziłby nago. Wkurza mnie to zwłaszcza że sylwetka m daleka jest od kształtów adonisa, za to jest ciąża spożywcza. Jakoś wcale nie jest przyjemne patrzenie na to. Do tego na każdy dżwięk dzwonka do dżwi jest nerwowe bieganie po domu i szukanie spodni. Raz przyszła moja mama a m myslał że to ja, i otworzył jej w tych samych gaciach. Podobno mina mamy była bezcenna.

Jak nakłonić m żeby zaczął normalnie sie odziewać??? Przeciez nie powiem mu: Załóż coś wreszcie bo nie moge juz patrzeć na ten twój wielki bebech!!!
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 11:51
      " Przeciez nie powiem mu: Załóż coś wreszcie bo nie moge juz patrzeć na ten twój wielki bebech!!!"

- nie, no oczywiście, jak można wprost powiedzieć, że coś ci przeszkadza, najlepiej od razu chłopa na forum obsmarować.
      • kagrami Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 11:59
        Skręć ogrzewanie smile
        • antyideal Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:02
          Lepiej nie, bo w kalesonach bedzie chodził sad
      • nutka07 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:14
        No a on jej powie ze wyglada jak 'nasza szkapa' i bedzie temat na kolejny watek.
    • kali_pso Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:00

Powiedz mu to, co napisałaś na forum.
    • alexa0000 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:00
      Dzięki za tytuł wątku, od rana już mi lepiej smile smile smile
    • beverly1985 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:09
      Ja tam zawsze kazałam facetom sie ubierać, płeć męska ma dziwne tendencje do siadania do posiłków w samych gaciach albo chodzenia po domu w starych dresach. Na szczęscie teraz M. ubiera sie normalnie (tzn. jeany i koszulka, uff).
      A prosiłam ich tak normalnie- wprost tongue_out
      • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:14
        no właśnie, tylko że zwykłe prośby ani zartem ani sertio nie skutkują....

o i to spozywanie posiłków w gaciach, brrrrr
    • m_incubo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:14
      Ja tu widzę dużo głębszy problem, boję się, że samo założenie ubrania go nie rozwiąże. Chłop powinien w ogóle wynieść się na osobne łóżko, chyba że zacznie sypiać w obszernych koszulach nocnych. A najlepiej niech wyniesie się do innego mieszkania, a ty przysposobisz sobie na jego miejsce jakiegoś adonisa wink
    • thorgalla Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:18
      sorki ale uśmiałam się
      Mój mąż też czasem chodzi w slipkach ale i w koszulce też.
    • hawa.etc Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:22
      Powiedz mu, że chodzenie w samych gaciach grozi zawianiem sprzętu, a w efekcie impotencją. Jeśli już naprawdę nie możesz mu normalnie powiedzieć, żeby coś przyodział.
    • przeciwcialo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:42
      Dzielisz z kims mieszkanie, stół i łózko i wstydzisz się mu powiedziec żeby nie latał po domu w bokserkach?
    • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:46
      Nie żartuj sobie, tylko powiedz mu szczerze i poważnie, że mierzi cię jego widok w samych gaciach i wkurza, gdy siada do stołu prawie goły, a gdy ktoś przyjdzie, to nerwowo szuka spodni.
      Wyznacz mu jakieś domowe ubranie, nie muszą to wcale być dresy.
      Chłop pewnie nie zdaje sobie sprawy, że masz problem z jego przyodziewkiem po prostu.
    • kol.3 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:58
      Przyjrzyj się Waszym relacjom. Dla kochającej żony mąż szwendajacy sie po chacie w stanie nieubranym to powód do poglaskania i pieszczot. A Ty nie możesz na swojego faceta patrzeć.
      Gruby jest - to ćwicz razem z nim. U dobrej żony mąż chudy - głosi stare ludowe przysłowie.
      • czarnaalineczka Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:59
        moj ma niedowage
        jestem idealna zona big_grin
        • goodnightmoon Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:16
          czarnaalineczka napisała:

> moj ma niedowage. jestem idealna zona big_grin

Okazuje się, że jateż big_grin Miło się dowiedzieć wink
        • nabakier Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 15:59
          mój też, i to sporą tongue_out
          • kai_30 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:50
            nabakier napisała:

> mój też, i to sporą tongue_out

Hehe, i mój big_grin

W przeciwieństwie do mnie, no ale ja choruję, to mam wymówkę tongue_out

A co do meritum - wiesz, mój też miewa takie zapędy, i moi synowie również. Jak mnie to wkurza, to zwyczajnie mówię: "Weź się ubierz, bo nabiałem po oczach błyskasz" i już.
      • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 15:36
        kol.3 napisała:

> Przyjrzyj się Waszym relacjom. Dla kochającej żony mąż szwendajacy sie po chaci
        > e w stanie nieubranym to powód do poglaskania i pieszczot. A Ty nie możesz na s
        > wojego faceta patrzeć.
        > Gruby jest - to ćwicz razem z nim. U dobrej żony mąż chudy - głosi stare ludowe
        > przysłowie.

A ja słyszłam że jak mąż gruby to znaczy że żona dobra i dobrze karmi..
        Co do naszej relacji...ja mysle że to nie w tym szkopuł

Niech sie rozbiera do łóżka, a w dzień niech sie ubiera, bo człowiek ubrany jak nie ma figury lepiej wyglada.
    • czarnaalineczka Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 12:58
      > Jaki strój domowy preferuja wasi panowie?
      slipy , bardzo rozciagnieta koszulka ktora kiedys byla biala
      czarne skarpetki naciagniete pod kolana (sciagacz rozpruty i rozciagniety )
      dziurawe kapcie
      • imasumak Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:04
        To ja już bym wolała same gacie wink
        • czarnaalineczka Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:15
          ja tez big_grin
          ale bez koszulki mu zimno ( 28 stopni w domu)
          a bez skarpetek " jakos dziwnie"
          • imasumak Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:49
            big_grin
          • nabakier Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:02
            fajny gość big_grin;Dbig_grin
      • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:05
        http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
    • imasumak Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:08
      Mój maż całe szczęście nie raczy mnie widokiem owłosionej klaty przy śniadaniu, inaczej słowo daje bym utłukła wink. I proszę mi tu nie pisać o głębszym problemie, bo męża kocham i jego kłaki na klacie podniecają mnie, ale tylko w łóżku wink. Ja też nie chodzę w samych stringach po domu wink
      • czarnaalineczka Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:17
        ja owlosionej klaty tez nie ogladam :d
        ja ogladam owlosione chude nozki big_grin
        • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:39
          A mój jest łysy, krótki i gruby. I czasem tak sobie gaciory naciągnie, że prawie pod pachami się kończą. Widok przecudny wprost wink
          • czarnaalineczka Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:43
            > A mój jest łysy, krótki i gruby

hehe zupelnie odwrotnie niz moj big_grin
        • nabakier Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:03
          to jest najcudniejsze u chudzielców
          chude i krzywe- to jest to big_grin
          • czarnaalineczka Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:11
            moj nie ma krzywych
            pewnie niejedna modelka by takie nogi chcialatongue_out
            • nabakier Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:59
              to nie masz pelni szczęścia- chude, owłosione i ..ten, tego..ułańskie big_grin
    • broceliande Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:36
      Zwykle ubiera się w koszulkę i dżinsy, ale czasem też paraduje w gaciach.
      Ja też: majtki i stanik, półdnia czasembig_grin
    • franczii Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 13:39
      My tez czasem w samych gaciach po domu lazimy.
    • bella_roza Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 14:44
      OJP big_grin mój za to strasznie sztywny, chodzi po domu w ubraniu w którym wraca z pracy to jest spodnie garniturowe i koszula. nieraz go namawiam żeby się przebrał w coś luźniejszego ale nie chce. nawet nie ma dresów. ciekawe czy i to ematki skrytykują? za to ma nienaganną sylwetkę a brzuch bardziej płaski od mojego ( sad )
      • borys314 Re: 31.03.12, 15:48
        O, ja mam tak samo! Chodzę w tym, co noszę w pracy - czasem koszulę zmienię i jeśli miałem, zdejmę krawat. Kiedy się ubieram w "coś luźniejszego", robię się jakiś rozlazły i snuję się po domu bez sensu.
      • nabakier Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:04
        mój to gotuje w marynarce (załamka big_grin)
    • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 15:27
      Co do sportu to ja uwielbiam ruch, codziennie spacer, często jazda na rowerze, a ostatnio nawet jogging. Niestety żeby wyciągnąć m z domu na głupi spacer, to potrzeba dżwigu, zawsze sa jęki i stęki, że on nie lubi tak bez sensu łazić (!)

Kiedyś uprawiał karate, a potem zarzucił..i tak sie skończyła jego przygoda ze sportem.
      Wyszłam za szczupłego chłopaka, a teraz łazi takie coś po chałupie, tylko rozmiary na coraz większe zmienia. Obecnie nosi XL, ale i te robią sie już przyciasne.

Ale jak to ma być, jak m o godzinie 23.30 rozpoczyna jedzenie kolacji, w skład której wchodza trzy kanapki z rostbefem, obficie polane majonezem i posypane prażoną cebulką, albo smaży rybe i pochania całą porcję.

Żeby nie było -ja mam wagę z liceum....
      • paliwodaj Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 15:39
        wyslij chlopa na silownie to i te gacie zniesiesz.
        My mamy znajomych, on uwielbial w bokserkach chodzic podczas naszych (i innych ludzi) odwiedzin., nie raz mowilismy " G. ubierz sie" ale to nic nie dawalo, wkoncu wszyscy sie przyzwyczili do G, przyjmujacego gosci w gaciach. Chodzil tak tez gdy przyjezdzala do nich tesciowa z tesciem . Na szczescie gacie byly dosc dlugie , ze nic mu tam nogawkami nie wychodzilo ;-D
      • borys314 Re: 31.03.12, 15:59
        Wiesz, ja rozumiem tę niechęć do spacerów - z małymi wyjątkami sam ich nie lubię, właśnie dlatego, że to takie chodzenie bez celu. Podobnie z siłownią - mechaniczne ćwiczenie dla ćwiczeń. Ale są przecież sporty bardzo angażujące, które sprawiają tyle przyjemności, że się w ogóle zapomina, że się ćwiczy. Mąż lubi rywalizację? Bo wtedy idealne są sporty zespołowe - w różnych grupach moich znajomych panowie spotykają się na piłkę i tak to nas wszystkich cieszy, jakbyśmy byli znowu w liceum.wink Albo jakieś inne sporty, które same w sobie są ciekawe - np. wspinaczka (tu potrzeba partnera do asekuracji)? A może taniec towarzyski dla Was obojga? To nie sport, przy którym człowiek spłynie potem (przynajmniej na początku), ale może byłby to dobry start dla Twojego męża, żeby wrócić do formy? No i miałabyś oko na to, czy regularnie chodzi.wink A może mógłby uprawiać jakieś sporty z dziećmi? (Kiedy ktoś ma małą motywację, to lepiej ćwiczyć w towarzystwie).

Poza tym dobra forma to przecież nie tylko kwestia estetyki, ale i zdrowia - fizycznego i psychicznego (po ostrym treningu jest taki wyrzut endorfin, że aż strachwink. Zresztą po co to piszę, sama wiesz. A jeśli chodzi o to jedzenie - hmm, mąż buduje kapitał, żeby w wieku 40 lat paść na zawał.
      • toxicity1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:21
        znowu.to.samo napisała:

Żeby nie było -ja mam wagę z liceum....

Hmm, w liceum miałam stukilogramową koleżankę ... big_grin

• triss_merigold6 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:24
          Przypuszczam, że gdyby autorka była gruba, to by jej nadwaga męża nie przeszkadzała...
          • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:49
            triss_merigold6 napisała:

> Przypuszczam, że gdyby autorka była gruba, to by jej nadwaga męża nie przeszkad
            > zała...

Nie wiem może i tak, ale jestem prawie pewna że m by przeszkadzała moja nadwaga

a w liceum wazyłam 58 kg i teraz też tyle ważę albo nawet mniej, bywa że 54 kg

• rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 18:48
            Nieprawda. Może to dla ciebie niedopuszczalne, ale są kobiety, które lubią mężczyzn z brzuszkiem. I wcale, ale to wcale nie są one otyłe. Podobnie jest z panami.
            • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:41
              Wiesz jesli komuś to nie przeszkadza to niech sobie takiego osobnika trzyma, stu-kilowego i więcej jak ma ochotę, nic mi do tego. Ja wychodziłam za szczupłego chłopaka, który sie zaniedbał i stracił na atrakcyjności...
              • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 21:23
                I co z tego?
                Ktoś mógłby powiedzieć, że go tak utuczyłaś i teraz masz za swoje. I dlaczego nie wprowadzisz mu diety? Dlaczego szczerze z nim nie porozmawiasz?
                A cudze preferencje są nieocenialne IHMO, z prostej przyczyny, której chyba nie muszę tłumaczyć suspicious
                • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 22:51
                  rosapulchra-0 napisała:

> I co z tego?
                  > Ktoś mógłby powiedzieć, że go tak utuczyłaś i teraz masz za swoje. I dlaczego n
                  > ie wprowadzisz mu diety? Dlaczego szczerze z nim nie porozmawiasz?
                  > A cudze preferencje są nieocenialne IHMO, z prostej przyczyny, której chyba nie
                  > muszę tłumaczyć suspicious

Tylko że on sam sie utuczył. Mam mu wyrywac z ust te kanapki, które pałaszuje ze smakiem o północy??? Jak sam sie nie poczuje i za siebie nie weżmie, to ja mu nie pomogę.
                  • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 23:03
                    Tak, masz wyrwać i zrobić awanturę. Bo jak na razie to żalisz się na forum, ale do niego nic. Nawet pół słówka, no może coś tam zażartujesz, jak sama napisałaś, więc nie dziw się, że facet nie widzi problemu.
                    • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 11:45
                      rosapulchra-0 napisała:

> Tak, masz wyrwać i zrobić awanturę. Bo jak na razie to żalisz się na forum, al
                      > e do niego nic. Nawet pół słówka, no może coś tam zażartujesz, jak sama napisał
                      > aś, więc nie dziw się, że facet nie widzi problemu.

Oszalałaś??? a gdyby tobie ktoś wyrywał jedzenie to jakbyś sie czuła??? masz zamiar pożreć pysznego batona a przybiega mąż, zabiera ci go i robi awanturę że sie pasiesz!!! a ty pewnie potulnie powiedziałabyś -o tak mężu, masz racje, jestem paskudnym obżartuchem tongue_out

Dopóki on sam nie narzuci sobie dyscypliny to nic nie da. Ja mu wyrwę kanapkę a on strzeli focha, pojedzie na stacje i kupi sobie hot-doga

poza tym mówiłam mu po prostu: ubierz sie bo to niefajnie jak tak chodzisz w samych majtkach, albo żartowałam -załóż spodnie bo sąsiadka cie zobaczy. Co jeszcze miałam mówić? to jest dorosła osoba, starszy ode mnie 8 lat, naprawdę nie chce uzywac dosadnych argumentów, któreby go zapiekły, ale chyba nie ma innego wyjścia
                      • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 12:04
                        Sama widzisz, że łagodne metody perswazji i czekanie aż sam dojdzie do wniosku, żeby się nie tuczyć lub żeby nie łaził w gaciach po domu są zawodne.
              • marcepanowymis Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 13:35
                Wychodziłaś za mąż za niego czy za jego ciało?
                • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 14:12
                  marcepanowymis napisał:

> Wychodziłaś za mąż za niego czy za jego ciało?

wychodząc za niego wyszłam też za jego ciało
      • monia111175 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 00:18
        czytam,czytam,czytam cie znowu.to samo.i nie wiem czy to ja pisze,czy ty jesteś mną?
        toć to ty o moim piszesz normalnie.
        szok
    • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:00
      OMG.Gdyby nie ematka nigdy nie pomyslalabym,ze w moich czterech scianach sie cos niestosownego dzieje.Chlop czesto chodzi w samych bokserkach,albo tylko w dzinsach i w takim stroju gotuje.Do posilkow zaklada tshirt ale jakby nie zalozyl to i tak rak bym nie zalamywala,uwielbiam na niego patrzec.I o matko jedyna nawet zdarza sie nam wszystkim z dzieckiem wlacznie nago chodzic.Czujcie sie zgorszone.
      Nie wyobrazam sobie nieakceptowac ciala osoby,ktora kocham nawet jesli to cialo nie jest idealne.
      • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:21
        edelstein napisała:

I o matko jedyna naw
        > et zdarza sie nam wszystkim z dzieckiem wlacznie nago chodzic.Czujcie sie zgors
        > zone.

nie to żebym sie zgorszyła, ale tak głupio sie zapytam: Po co to robicie? Nie wstydzcie sie dziecka??? A dziecko ile ma lat? nawet jak bedzie miało 15-16 też wszyscy bedziecie w domu nago?
        • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:40
          Dlaczego mielibysmy sie wstydzic naszych cial?nie rozumiem pytania,nagosc jest naturalna,co jest do ukrywania?to,ze kobieta ma cipke,a facet penisa?syn spytal ostatnio co ja mam miedzy nogami to mu odpowiedzialam zgodnie z jego mozliwosciami poznawczymi,ma trzy lata.Jak bedzie starszy bedzie mial prawo wyboru w jakiej mierze chce zachowac swoja prywatnosc i wszyscy beda sie do tego stosowac.Poki co widok nagiej mamy jest mu obojetny.
          • przeciwcialo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 19:50
            Nagośc jest ok w łazience, sypialni. No ale w kuchni???
            • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:03
              A kuchnia to jakas swiatynia czy jak?
              • czarnaalineczka Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:17
                klaczek moze wpasc do zupy tongue_out
                • przeciwcialo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:23
                  Chociazby wink
                • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 22:24
                  Ktory?big_grin a to w czepku gotuje sie w warunkach domowych
          • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:36
            edelstein napisała:

Jak bedzie starszy bedzie mial prawo wyboru w jak
            > iej mierze chce zachowac swoja prywatnosc i wszyscy beda sie do tego stosowac.P
            > oki co widok nagiej mamy jest mu obojetny.

Ciekawe... jak rozpoznasz że dziecko ma juz dosyć oglądania rodziców jak ich pan Bóg stworzył?? czy będziesz czekać aż dziecko pewnego dnia powie ``Mamo weż sie w końcu ubierz`?`
            • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 21:26
              Jak to jak?
              Po zachowaniu dzieci.
            • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 22:35
              Wspolczuje ludziom,ktorzy uwazaja,ze nagosc musi byc gorszaca.Jako juz dorosle dziecko swoich rodzicow wiem,ze obejrzenie ich nago zrobiloby na mnie takie samo wrazenie jak obejrzenie golego niemowlaka czyli zadne.Mam nadzieje,ze moj syn bedzie mial moje podejscie.A jak nie bedzie to latwo to zauwaze.W zadbym wypadku nie zamierzam wybiegac z lazienki w pelni ubrana bo zapomnialam recznika.
      • toxicity1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:00
        edelstein napisała:

Do posilkow zaklada tshirt ale jakby nie zalozyl to i tak rak bym nie zalamywala,uwielbiam na niego patrzec.

A że tak spytam - ile lat już na niego patrzysz?
        Pewnie z 2 lata w porywach.
        Wielka mi rzecz...wink
        • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:06
          Na jednego patrzylam 6a jego cialo dalekie od idelu bylo.Obecny ma cialo Beckhama,czlowiek nie moze sie oprzec,by nie zerknacwink
          • toxicity1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:12
            edelstein napisała:

>Obecny ma cialo Beckhama,czlowiek nie moze sie oprzec,by nie zerknacwink

Też wypełnia majtki zwiniętą skarpetką (podkolanówką)? big_grin
            • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:14
              Nie musibig_grin co czyni jego lazenie w bokserkach jeszcze bardziej rajcujacym.
    • nabakier Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:01
      mój się nie przebiera wcale. Ja się rano ubierze, tak do wieczora mu schodzi. nawet do gotowania się nie przebiera.
    • triss_merigold6 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 16:09
      Domowy, ale nie są to same gacie.
      Powiedz mu to co napisałaś na forum. Generalnie współczuję, bo niewiele jest mniej obrzydliwych rzeczy u faceta od ciąży spożywczej. Fuj, jak można z takim sypiać. uncertain
      • nabakier Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:01
        ej, no weź...przeginasz
        • triss_merigold6 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:08
          Nie, nigdy nie kryłam, że jestem estetką jeśli chodzi o męską powierzchowność i mężczyźni z nadwagą/niscy/ułomni fizycznie są dla mnie aseksualni.
          • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:14
            Jesli sie kogoś kocha, to nie znaczy że nie można od niego wymagać, żeby dbał o siebie i dobrze sie prezentował. Jeśli robi sie zaniedbany, zapuszczony, wtedy traci na atrakcyjności. To działa w obie strony.
            Mężczyżni wymagają od kobiet żeby były zadbane. Żeby miały fryzury, były wydepilowane, nie miały nadwagi, to dlaczego kobieta ma nie wymagac od mężczyzny żeby wygladał jak człowiek??
            • triss_merigold6 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:18
              Bo grzecznym dziewczynkom wbija się do głowy, że "liczy się tylko wnętrze" i nieelegancko jest wykazywać preferencje estetyczne w odniesieniu do mężczyzn?
              Ja wymagam, zresztą zawsze wybierałam wysokich i bez nadwagi.
          • toxicity1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:16

> Nie, nigdy nie kryłam, że jestem estetką jeśli chodzi o męską powierzchowność i
            > mężczyźni z nadwagą/niscy/ułomni fizycznie są dla mnie aseksualni.

Czyli; jeśli Twój partner ucierpi w wypadku, dostanie kopa w kulę/protezę/wózek?
            Gratuluję mu wyboru partnerki. uncertain
            • triss_merigold6 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:21
              Nie cherie, chodzi o wstępne kryteria doboru. Wstępne, kiedy nie ma jeszcze mowy o uczuciach, a ocenia się atrakcyjność. Nie umówiłabym się z facetem z jedną nogą czy karłem, tak w przybliżeniu. Chodzi też o wygląd na który mamy wpływ - zakładam, że wypadek to niezawiniona sytuacja losowa w przeciwieństwie do wyhodowania sobie ciąży spożywczej z przeżarcia.
              • toxicity1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:31

> Nie cherie

Wiesz, ja nie spełniam Twoich wyśrubowanych kryteriów, więc ... za "cherie" serrrdecznie dziękuję. wink
                • triss_merigold6 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:50
                  Przecież ani nie musisz ani nie potrzebujesz spełniać więc o co foch?
                  Moje kryteria odnoszą się do mężczyzn i uważam, że mam prawo mieć określone preferencje i antywabiki, ostatecznie ktoś z kim sypiam powinien mi się podobać.
              • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 18:51
                Triss, nie pogrążaj się. Już wiemy, że nie tolerujesz niedoskonałych, dziecko byś usunęła, gdyby się okazało, że chore, nie spojrzysz na mężczyznę, który nie ma płaskiego brzucha, a sama co sobą prezentujesz, oprócz nietolerancji wobec niedoskonałości ludzkiej?
                • imasumak Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 22:04
                  Ale nie ma co się nadymać Rosa - każdy ma prawo do swoich widzimisie i do kierowania się własnymi kryteriami w doborze partnera.
                  • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 10:56
                    Ależ ja się nie nadymam wink Uważam, że Triss przegina w krytyce i wyraziłam tylko swój pogląd w tej kwestii.
                    • triss_merigold6 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 11:16
                      Co jest przegiętego w stwierdzeniu, że dla mnie osobiście mężczyzna z ciążą spożywczą jest aseksualny? Albo karzeł? Nieżyjący poseł Gosiewski był karłem, a miał 2 żony i z obiema dzieci więc przypuszczam, że był dla niektórych kobiet interesujący i tego nie neguję.
                      Aha, nie aspiruję do podobania się wszystkim, nie muszę i zasadniczo mam to w odwłoku.
                      • toxicity1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 11:19

>Nieżyjący poseł Gosiewski był karłem

No proszę Cie - 170 cm to karzeł???
                        • triss_merigold6 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 11:26
                          Może go z kimś mylisz? Wielokrotnie widywałam posła Gosiewskiego z bliska i facet był zdecydowanie niższy ode mnie, a ja mierzę 160 cm. Szczerze mówiąc, był wzrostu siedzącego owczarka niemieckiego.
                          • toxicity1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 11:32

> Może go z kimś mylisz? Wielokrotnie widywałam posła Gosiewskiego z bliska i fac
                            > et był zdecydowanie niższy ode mnie, a ja mierzę 160 cm. Szczerze mówiąc, był w
                            > zrostu siedzącego owczarka niemieckiego.

Hmm, jestem o 1cm wyższa od Ciebie.
                            Gosiewskiego widziałam 1 raz, a właściwie mijałam się z nim.

Widocznie lekarze sekcyjni go z kimś pomylili, bo 170 (175?) cm wpisano do protokołu sekcji.uncertain
                            • martishia7 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 17:59
                              Przecież właśnie z tego powodu była ekshumacja, między innymi - bo wpisali mu 170cm co było ponad 10cm za dużo.
                              • toxicity1 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 23:29
                                martishia7 napisała:

> Przecież właśnie z tego powodu była ekshumacja, między innymi - bo wpisali mu 1
                                > 70cm co było ponad 10cm za dużo.

To miał być sarkazm.uncertain
                                • martishia7 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 02.04.12, 12:31
                                  A to pardon najmocniej, nie wyczułam.
                • aniorek Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 10:17
                  rosapulchra-0 napisała:

> Triss, nie pogrążaj się. Już wiemy, że nie tolerujesz niedoskonałych, dziecko b
                  > yś usunęła, gdyby się okazało, że chore, nie spojrzysz na mężczyznę, który nie
                  > ma płaskiego brzucha, a sama co sobą prezentujesz, oprócz nietolerancji wobec n
                  > iedoskonałości ludzkiej?

sama sie pograzasz.

ja tez lubie wysokich, szczuplych i umiesnionych. jakby partner zaczal hodowac brzuch, zagonilabym do biegania. na szczescie nie musze, on sam dobrze kontroluje swoja wage, bo tez lubi siebie w wersji obecnej.

jesli sama lubisz panow z opona, to twoja sprawa, ale nie atakuj kobieto innych za to, ze osmielaja sie miec inny gust.
                  • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 10:54
                    Może naucz się czytać. Ze zrozumieniem.
                    Póki co to Triss zaatakowała innych, a mój post był reakcją na jej akcję suspicious
                  • nanuk24 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 16:28
                    jakby partner zaczal hodowac
                    > brzuch, zagonilabym do biegania.

Tak, tak...ciekawe w jaki sposob bys to zrobila, gdyby maz ci odpowiedzial, na przyklad: sama sobie biegaj kobieto.
                    tak, wiem. Wystawilabys walizkitongue_out
                    big_grin
                    • nutka07 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 16:59
                      Ano wlasnie.

Kiedys chyba w watku Shellerki o ile sie nie myle wink 'naskoczono' na nia ze o meza nie dba a on ma powazne problemy ze zdrowiem, no ale on nie chcial zmieniac diety i co zrobisz? Nic.
      • rosapulchra-0 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 18:49
        Przyszło ci kiedyś do głowy, Triss, że na twój widok ktoś też tak może pomyśleć? Jak można spać z taką kozą?
      • nabakier Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 18:52
        Chodzi o uwagę o sypaniu z nimi ("fuj, jak można z nim sypiać")-ano można i dziwne to nie jest.
    • e_r_i_n Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 17:34
      Taki, jak ja. T-shirt i gacie. Dziecko też tak chodzi. Nikomu to nie przeszkadza - w domu mamy się czuć swobodnie.
      • paliwodaj Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 18:46
        jest czas kiedy chodzimy w gaciach a jest czas kiedy ubranie jest obowiazkowe. Nie chodzi to o swobode, swobodnie mozna czuc sie tez w ubraniu
        Do posilkow nie siadamy z golymi klatami i wystajacymi wlosami z pod pach, czy wlosami zwisajacymi z klaty. Takie sa zasady i koniec, dom to nie dzika dzungla zasady jakies musza byc
        • przeciwcialo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 19:55
          O to, to.
        • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:06
          A myslalam,ze maszynki do golenia i depilatory to powszechna rzecztongue_out
          • papalaya Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 21:32
            a to facet musi depilować klate i pachy na pedała?
            • przeciwcialo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 21:41
              No jak to typ Beckhamopodobny to musi wink
            • edelstein Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 22:39
              Pedaly z natury wlosow nie posiadajauncertain a tak na marginesie jest jakis obowiazek posiadania wlosow na klacie czy w dowolnym innym miejscu? ja akurat owlosienie gdzie indziej niz na glowie,u faceta jeszcze na nogach uwazam za nieestetyczne.
        • e_r_i_n Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 10:40
          paliwodaj napisała:

> Do posilkow nie siadamy z golymi klatami i wystajacymi wlosami z pod pach, czy
          > wlosami zwisajacymi z klaty.

Hmm, ja zazwyczaj spodnie noszę na dolnej części ciała i ani ja, ani moja rodzina, nie mamy tak owłosionych pach i klat, żeby spod bluzki wystawały wink
        • mgla_jedwabna Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 02.04.12, 15:38

Wszyscy skupiają się na kwestii atrakcyjności seksualnej bądź jej braku.

Jednak przyjęło się w naszej kulturze, że względy bardziej ogólnoestetyczne powinny brać górę nad eksponowaniem walorów seksualnych. I nie powinno się chodzić po domu w samych gaciach przede wszystkim dlatego, że jest to niechlujne. Nieporządne, bylejakie, świadczy generalnie o postawie "najważniejsza jest moja wygoda, w d... mam względy kulturalne". Jest to tak samo niechlujne u ludzi atrakcyjnych i zapuszczonych.

Z drugiej strony - osoby twierdzące, że "jak facet dobrze zbudowany, to niech sobie i nagi łazi" nie są lepsze, stawiając własne, chwilowe doznania ("jest na co spojrzeć') nad jako taką starannością w życiu codziennym. To nie jest sexy, to jest prostackie.
    • iuscogens Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 18:38
      Ja tam bardzo lubię jak mój w samych boskerkach chodzi big_grin
      Niestety chodzi tak tylko jak jesteśmy sami w domu, co się rzadko zdarza.
      • asiara74 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 19:17
        Mój teść tak paraduje szczególnie latem. Kiedyś częściej u nich bywaliśmy na obiadkach, również w tygodniu i miałam okazje oglądać go właśnie w gaciach lub z goła klatą z włochami sterczącymi równiez spod pach. Ohyda. Byłam wtedy młoda i mało asertywna. Jak tylko mój mąż zaczął próbować takich sztuk tzn. on tylko zasiadania do stołu w gaciach to od razu to ostro ukróciłam i juz nie próbuje.
        Jasno i dobitnie powiedz co ci przeszkadza to jedyne wyjście.
    • nutka07 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:13
      Moj preferuje stroj Borata i wyglada wystrzalowo.

A tak na serio jezeli chodzi w bokserkach, to absolutnie mi to nie przeszkadza.
      Wtedy czesciej go zaczepiam.

• timetotime Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 20:19
      Niedobrze mi....
    • tosterowa Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 21:38
      Współczuję, ja niestety z niepokojem oczekuje sezonu letniego i "boskich" sąsiadów w samych majtach na balkonach w bloku naprzeciwko...
      • nutka07 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 22:22
        A nosza, przepraszam ubieraja slipy?
        • tosterowa Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 22:29
          Slipy ma tylko "Ronaldo". Ronaldo jest inny niż pozostali - szczupły, wysportowany i baaaardzo opalony. I wychodzi na balkon w tych slipach i śnieżnobiałych skarpetkach big_grin Reszta to grubasy w bokserkach i klapkach wink
          • nutka07 Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 23:00
            Czyli slipy mozna mu wybaczyc wink

Sluchaj a te bokserki to takie obcisle maja czy luzne? wink
            • znowu.to.samo Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 31.03.12, 23:26
              no mój m nosi obcisłe bokserki. Moim zdaniem zbyt obisłe, bo bokserki powinny byc lużnawe. I tak wszyściutko sie odznacza jak w slipach. A on nadal kupuje rozmiar m-l jak 10 lat temu...
            • tosterowa Re: Chodzi po domu w samych gaciach. 01.04.12, 09:36
              nie wiem, nie przyglądam im się tak uważnie ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka