Dodaj do ulubionych

Jak on mnie wku.....

10.04.12, 23:11
...Jarek znaczy się....
Nie mogę, mdłości mam jak tego popaprańca, konusa jednego słucham.
Wiec wyborczy sobie zrobił na grobie brata.
A do Krakowa karypel nie pojechał tylko zadymę w Warszawie kręci, wypier.... ze stolicy...
Sorry dziewczyny ale musiałam trochę pary upuścić....
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:15
      Siostro!!
    • sokhna Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:15
      Ja bym jeszcze kilka epitetow dodala, ale z forum mnie wyrzuca...
    • jowita771 Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:19
      Hehe, zanim otworzyłam post, to wiedziałam, że o Jarku będzie. Ja dzisiaj nie odpalałam telewizora i wlazłam od razu w forum bez czytania wiadomości, bo przypuszczałam, że może być Jarka sporo.
    • joanna35 Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:20
      > Wiec wyborczy sobie zrobił na grobie brata.
      > A do Krakowa karypel nie pojechał
      Przykre to bardzo.
      • czar_bajry Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:22
        A i jeszcze o tym siwym idiocie zapomniałam co dwa wstrząsy miał- mózgu chyba....
    • paskudek1 Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:26
      ja wiem, że nie powinno sie wyliczać nikomu ile razy na grobach bliskich był ale tak strasznie ciekawi mnie ILE RAZY ten zapluty paranoiczny nienawistnik pojechał do Krakowa i pomodlił się przy grobie brata. Tak ponoć ukochanego. Bo mam niejasne przeczucie, że był w dniu pogrzebu i ani razu więcej. A wku....rza mnie nie mniej niz Ciebie. Ja się boje chorych psychicznie ludzi, a że on całkowicie zdrowy nie jest, to pewne.
      • kub-ma Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:30
        Był chyba miesiąc po katastrofie i chyba na rocznicę też. Więcej nie pamiętam. Szkoda, że w takim dniu podburza ludzi
    • kub-ma Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:26
      Ja trzymam nerwy na wodzy, bo boję się, że jak puszczę to poleci.
      Włączyłam niepotrzebnie telewizor i równowagę emocjonalną mi zachwiało.
      • czar_bajry Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:37
        Ja też na ciemną noc zaćmienia dostałam i tvn24 włączyłam, musiałam napisać bo ni się ulewało i miałabym kłopot z zaśnięciem...

Też mam wrażenie, że ten pokurcz tylko na pogrzebie był a potem postawił symboliczny grób na Powązkach i tam lata- co ciekawe często w towarzystwie mediów- znaczy się pewnie go śledzą...

Ciekawe jak ja bym zaczęła palić znicze pod miejscem pracy bliskich mi zmarłych to co by "ludzie" powiedzielitongue_out
        Jak nic mandat by mi wlepilitongue_out
        • paskudek1 Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:45
          mandat jak mandat, ale wiesz, wariatów zazwyczaj każdy się boi smile tu jest gorsza sprawa bo ten wariat ma akurat polityczne zaplecze, partyjną kasę, zainteresowanie mediów i jakieś poparcie ludzi. To sie czuje bezkarny i "upoważniony" do takich zachowań.
        • kub-ma Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:45
          czar_bajry napisała:

> Ciekawe jak ja bym zaczęła palić znicze pod miejscem pracy bliskich mi zmarłych
          > to co by "ludzie" powiedzielitongue_out
          > Jak nic mandat by mi wlepilitongue_out
          >

Mi do głowy nawet coś takiego by nie przyszło.
    • sadosia75 Re: Jak on mnie wku..... 10.04.12, 23:44
      Moja 7 letnia córka oglądając z nami wiadomości powiedziała
      A ja to bym na miejscu Prezydenta żony wyszła i ich wszystkich sprzed domu ścierą pogoniła!
      Córka nie wie, że prezydent mieszka w belwederze więc sobie umyśliła, że tam właśnie mieszkają no bo pałac i prezydencki i w ogóle
      I dziewczyna ma rację. ich trzeba ścierą przegonić! nawet żona Saryusza Skąpskiego ( o ludzie mam nadzieję, że dobrze pamiętam nazwisko ) która swego czasu jarosława popierała i jego teorie mówiła w tv, że co pod pałacem to nie chcą być z rodzinami. więc się definitywnie odcina od tego cyrku.
      żal mi bardzo tego, że tak ważny dzień w głowach 96 rodzin jest też dniem w którym jarek zbiera punkty wyborcze. i żal mi, że zapomniał o swoim bracie i niestety ale chyba jednak jego szczątkami ugrywa sobie kolejne wybory. a w tle marta kaczyńska,która chce żeby cały świat wierzył w to co wierzy zdruzgotana okropną śmiercią swoich rodziców sierota.
      • gabi683 sadosia75 11.04.12, 07:57
        Córka ma racje choć ta szmata delikatna ale zawsze to coś .I nawet przez moment sobie wyobraziłam ,nasza prezydentowa jak Kaczyńskiego szmatą traktuje pod Belwederem tongue_outI cieniutko to widzę cieniutko -baba mnie leje tongue_out
    • pade Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 00:01
      i ja się dołączę: piiiiiiiiiiii...............................................
      niecenzuralnie byłotongue_out
      Jarozbaw, Macierewicz, Pietrzak, kabaret to malo powiedziane i jeszcze STO LAT!
      Ci, co stali pod sceną nie mogą być normalni...
      Dziękujemy Ojcu Rydzykowi!!! nosz k....m....piiiiiiii
    • ira_07 Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 00:11
      Do Krakowa? On wasz, żoliborski, trzymajcie sobie tongue_out
      • gabi683 Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 07:54
        Jarek ,Jarek ,Jarek przypomniała mi się komuna i do tego Macierewicz aż mi się zygać chce na sama myśl .Zamiast Polska się łączyć to przez takich *(&(%%^#^%**)()&**&%%#$&*)(&^%^(_( się dzieli .
      • czar_bajry Re: Jak on mnie wku..... 12.04.12, 23:40
        Do Krakowa? On wasz, żoliborski, trzymajcie sobie tongue_out

Spadajsmile
        Sam się tam pchał a raczej brata wpychał- do Krakowa znaczy siętongue_out
    • ailia Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 08:05
      "Dziś wiemy, że to co nam mówili przez miesiące, a później przez kwartały, a potem przez całe lata to nie prawda. Ale prawdy dowiedzie zespół Macierewicza."
      Tak to leciało.
      • gabi683 Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 08:07
        I to na mnie zadziałało jak karabin maszynowy.
    • ok_pl Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 08:08
      nie ogladam wcale tv wiec nie wiem co zrobil, ale co by to nie bylo, to obecnie tylko jego rozwazam jako patriote w tym sprzedanym kraju...a komentarze- ile to razy byl na grobie- to jaki w tym wasz interes? lepiej w ciszy zastanowic sie nad soba, skad tyle jadu...biblie poczytac, do tego nie trzeba byc katolikiem, ja nie jestem a biblia uczy milosci,tego obecnie jak widac brakuje na swiecie
      • paskudek1 Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 09:44
        taa bo najwięcej miłości to właśnie w Jarosławie Kaczyńskim jest.
      • czar_bajry Re: Jak on mnie wku..... 12.04.12, 23:43
        skad tyle jadu.

A to już Jarka musisz zapytać on jest w tym mistrzemtongue_out
    • kropkacom Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 08:31
      Jarosław powala. Najgorsze, ze ma zagorzałych fanów.
    • morgen_stern Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 09:20
      Dlatego wczoraj nie oglądałam wiadomości, po co się wk..ć.
    • babcia47 Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 09:30
      no i wreszcie mam powód do radości, że mi akurat dekoder się spsuł...
    • guderianka Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 09:35
      Własnie napisałam w sąsiednim wątku, ze gdy padło info o katastrofie powiedziałam, ze szkoda, że nie leciało dwoch...Wczoraj po oglądnięciu szopki z niedowierzaniem wpatrywalam sie w ekran -powtórzyłam te slowa. To bardzo niebezpieczny człowiek..
    • zuzann-a Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 09:47
      Mam tak samo.
    • karra-mia Re: Jak on mnie wku..... 11.04.12, 09:53
      mnie kiedyś śmieszył, ale teraz się boję, boję się małego chorego człowieczka, który ma tylu zwolenników, ze w sumie strach się bać.
      Obleśny Macierewicz zlizujący ślinę, Kaczor gadający o wszystkim, tylko nie o tym, czego rocznica dotyczy, transparenty i symbol Polski walczącej...to wg mnie największe naduzycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka