gazeta_mi_placi 23.04.12, 08:59 Czy gdzieś wyjeżdżacie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliszka25 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 10:18 nie mamy dlugiego weekendu majowego, wiec robimy to, co w kazdy weekend. jak bedzie ladna pogoda, to moze pojdziemy w gory i zrobimy ognisko z pieczeniem kielbasek. Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 10:31 wyjeżdżam i mam zamiar odpoczywać. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 10:57 Planujemy wyjazd nad morze ale tak się zastanawiam jeszcze czy to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
bella43 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 11:13 30 kwietnia pracuję i 4 maja również. A 2 maja z koleżanką i dziećmi jedziemy na wycieczkę do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 11:20 A czemu ma być zły? Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 11:47 Bo mogą być dzikie tłumy, a tych bardzo nie lubię lub bardzo zła pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 12:01 prędzej zła pogoda właśnie chciałam opłacić rezerwację a tu mi pokazuje deszcz i temperatura w okolicach 12-14 stopni, i co robić, co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 18:11 Podobno ma być ciepło, to w końcu jak? Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 11:15 Jedziemy to teściów ponad 300 km. Pojawiamy się rzadko więc jest miło Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 11:34 1 maja jadę z dzieckiem w góry Kolejne dni - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
majowadusza Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 11:41 ach, wreszcie sobie odpocznę. W domku, w ogródku - rowery ,spacery, rolki. Za to w połowie maja wyklatuję zwiedzić Sycyie Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 11:59 Planujemy z rodziną odwiedzić festyn w jednym ze skansenów w okolicy. Resztę weekendu spędzę w jakiejś odległej galaktyce pisząc pracę mgr o sci-fi. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 13:06 Mąż wyjeżdża w góry. Córka wyjężdża w góry i nie tylko. Ja planuję malowanie okien, kaloryferów i różnych takich. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 13:23 Mamy wesele w bliskiej rodzinie więc zostajemy w domu. Skończy się na wycieczkach rowerowych po okolicy. Coroczny wyjazd przeniesliśmy na koniec maja. Może pogoda będzie ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: Co robicie w długi weekend majowy. 23.04.12, 13:34 Najbardziej lubię jeździć w góry. I najbardziej unikam takich wyjazdow w długie weekendy. Strasznie tłoczno, jak na targu. Wole jechać w inny niedługi weekend Za to chyba na każdy dzień mamy zaplanowane jakies spotkanie/grill. Jedna impreza tez u nas-urodzinowa Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 15:38 Młodsza córka wyjeżdża babcią i dziadkiem w Tatry, starsza będzie regenerować siły przed maturą i chce to robić w zaciszu domowym, a my będziemy ją wspierać . Planujemy ją wyrwać chociaż na jeden dzień w Sudety. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:17 Ja nie mam długiego weekendu - mam długi środek tygodnia - wolny wtorek-środa-czwartek (w poniedziałek pracuję, w piątek muszę być w pracy, jeszcze się nie wyjaśniło, co mam tam robić - uczniów brak - ale być może będę miała zastępstwa w gimnazjum za tych nauczycieli, którzy pilnują matur). W środę planuję jechać z córką na bicie rekordu gitarowego - nauczyła się akordów, pełnego Hey Joe pewnie nie zagra, ale mnie więcej pobrzdąka w temacie, a będzie miała uciechę. Na resztę dni nie mam planu. Odpowiedz Link Zgłoś
zembiczek Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:20 Odkąd pojawiło się pojęcie weekend majowy, wyjeżdżam. Raz tylko nie wyjechaliśmy i to było porażka, za cicho, za spokojnie, wszyscy wyjechali, a my w mieście ( swoim mieście). W tym roku Bawaria: Neuschwanstein, Zugspitze, Monachium,, Legoland itd. , w drodze powrotnej Tropical - Islands. Czekam z niecierpliowścią na Monachium, a szczególnie na chodzenie po dachu Olympiapark. Odpowiedz Link Zgłoś
lipsmacker Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:21 A u nas nie ma dlugiego weekendu majowego, buhu, ponadto jest jesien, deszcz zaczyna sie lac na leb. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:38 O ile uda mi się kupić jutro tanie bilety to jadę do Malaki. Jak się nie uda pojedziemy do dżungli pooglądać wielkie jaszczurki. azjaodkuchni.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 18:14 to w Azji też świętują naszą rocznicę konstytucji? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:42 Panikujemy przed nadchodzącą katastrofą, która zaczyna się na "ma" i kończy na "tura". ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 17:24 Spokojnie poradzisz sobie, a co bedziesz zdawac na maturze? Ja wspominam mature bardzo dobrze, chociaz przyznam, ze przed jezykiem polskim panikowałam Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 19:11 Polski - podstawa i rozszerzenie, angielski - podstawa i rozszerzenie, matma - podstawa i historia - rozszerzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:45 moje dzieci wyjeżdzają Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:47 Wylatuje z mezem w bardzo gorace miejsce. Bede sie opalac, pluskac w oceanie, pic drinki i lezec do gory brzuchem. Jestem bardzo podekscytowana zreszta. Zakupy juz zrobiłam i melduje ze letnie ciuszki kupione. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:50 mam zamiar lezec do gory wentylem, co z tego wyjdzie - czas pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 16:48 3 maja mam dyżur od 12 do 20tej a mąż chodzi do pracy cały tydzień oprócz 1 i 3 maja Odpowiedz Link Zgłoś
borys314 imieniny 24.04.12, 17:22 W samym środku weekendu majowego mam imieniny i co roku organizuję wtedy wielką imprezę. Wszyscy znajomi o tym wiedzą. W przeddzień i dzień po też przychodzą goście. To już tradycja. Ale w tym roku tak się dobrze te terminy ułożyły, że nawet mnie kusiło, żeby wyjechać, ale syn chce się uczyć (?) i woli zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: imieniny 24.04.12, 17:26 No taki syn . Jakoś przebiedujesz . A ja mam kota Borysa i też obchodzi imieniny 2 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
borys314 Re: 24.04.12, 17:34 > No taki syn . Jakoś przebiedujesz . Muszę, muszę - skoro już mi się takie porządnickie dziecko trafiło. > A ja mam kota Borysa i też obchodzi imieniny 2 maja. O, Ty podła! Nie wiesz, że zwierzętom się ludzkich imion nie nadaje?! Mam nadzieję, że chociaż kupicie mu rybę, czy co tam lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: imieniny 25.04.12, 13:18 borys314 napisał: > W samym środku weekendu majowego mam imieniny i co roku organizuję wtedy wielką > imprezę. Zygmuuuś??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrrraaau Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 17:46 Ja zamierzam sobie urodzić Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 18:14 Konkretny plan Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 18:17 zapitalamy na budowie, musimy w końcu skręcić kuchnię i dokończyć kładzenie podłóg Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 19:01 Jutro się dowiem, czy dostaję pracę na stałe, jeśli tak to wyjeżdżamy. Myślałam o Krakowie, Jurze Krakowsko-Częstochowskiej a mąż mówi o Górach Stołowych. Jeżeli pracy na stałe nie dostanę to będę leżeć do góry brzuchem a wieczorem popijać drinki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Co robicie w długi weekend majowy. 24.04.12, 20:00 wyjeżdżam w jakieś góry polskie nie wiem, jakie bo nie mam zamiaru po nich chodzić tylko siedzieć na leżaku i czytać a wieczorem pić tzw pólwakacje idealne Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 25.04.12, 12:17 W koncu mam zamiar zrobic porządek w papierach i posiedziec na tarasie delektując się dopiero co zrobionym ogrodem. Wreszcie odpocznę. Czeka mnie też z rodzinna impreza, spotkam dawno nie widziane kuzynki/kuzynow/ciocie. Potanczę. Cieszę się... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Co robicie w długi weekend majowy. 25.04.12, 12:45 Pracujemy i ja i maz. Ale 1 maja wolne i 3 wiec na pewno pojedziemy zwiedzac z dzieciakami zamki.Festynow i imprez masowych unikamy jak ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Co robicie w długi weekend majowy. 25.04.12, 13:13 Jedziemy do Krakowa, odwiedzić gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś