23.04.12, 20:54
https://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/1247669389_by_CyanideCake_500.jpg

miewacie tak?
mam takiego PMSa dzis, ze po prostu mam ochote wszystkich pozabijac, jestem totalnie toksyczna, w dodatku mam od kilku dni nawał problemow
jesli dodac do tego 3 hrabiów w domu, to mam ochotę opowiadać dowcipy o kobiecie gotującej obiad w 6 garnkach ("dlaczego kobieta przed okresem gotuje obiad w 6 garnkach?" odp: "bo K..WA TAK!"

nosi Was tak wtedy czy tylko ja taka walnięta?
Obserwuj wątek
    • paartycja Re: PMS 23.04.12, 20:56
      mnie nie nosi,nie mam pms-a za to mam dobrze dobrane pigułki big_grin
      • dziennik-niecodziennik Re: PMS 23.04.12, 21:09
        no mam tak samo smile
        • suazi1 Re: PMS 24.04.12, 11:53
          To ja się dołączę...
      • kamisa7 Re: PMS 23.04.12, 21:11
        Dowcipna, ja żadnych prochów nie mogę bo jest tylko gorzej.... Ale może dlatego mój organizm je odrzuca, bo byłam dłuuugo leczona w przeciwnym kierunku, tzn. żeby zajść. Tak miewam tak, często, raz w miesiącu przez tydzień przed okresem. Ostatnie dni przed nie mogę już ze sobą wytrzymać. Kłóce się ze wszystkimi, a gdy tylko dostaję okresu i wylatuje pierwsza kropelka to jakby mnie ktoś naćpał czymś, taka błogość mnie ogarnia i tak się dziwię, czym to ja właściwie się tak zdenerwowałam...
        Marzy mi się złotty środek na k...wsko bolące cycki jak baniaki, ciśnienie w gardle i złośzczenie się o byle g..no.
        A tak swoją drogą, ciekawe jak się dobiera tabletki, bo do tej pory każdy gin mi je próbował dobierać metodą"może te pani teraz spróbuje" i kończy się tak, że szybko je odstawiam, bo czuję sie po nich jakbym miała....PMS-a+ mdłości+brak libido.
        • dziennik-niecodziennik Re: PMS 23.04.12, 21:24
          > A tak swoją drogą, ciekawe jak się dobiera tabletki, bo do tej pory każdy gin m
          > i je próbował dobierać metodą"może te pani teraz spróbuje" i kończy się tak, że
          > szybko je odstawiam, bo czuję sie po nich jakbym miała....PMS-a+ mdłości+brak
          > libido.

no tak sie je przeważnei dobiera big_grin na pigułach warto wytrzymac ze trzy meisiace, dopiero potem mozna powiedziec czy organizm sie zaadaptował czy nie.
      • yenna_m Re: PMS 23.04.12, 22:22
        niektorzy nie mogą pigułek
    • iuscogens Re: PMS 23.04.12, 21:12
      Mam jak najbardziej, szczerze przyznaję, że zamieniam się w potwora.
    • melancho_lia Re: PMS 23.04.12, 21:20
      Koszmarne PMSy mam od kiedy leczę depresję uncertain Dzień przed okresem to wszyscy schodzą mi z drogi bo wszystko mnie rozwściecza...
    • triss_merigold6 Re: PMS 23.04.12, 21:21
      Rzadko ale miewam, sporo zależy od pogody i stopnia niewyspania.
    • asia_i_p Re: PMS 23.04.12, 21:24
      Miewam PMSy, najczęściej wtedy jestem drażliwa i mam przesuszoną skórę, każdy materiał mnie drażni i najchętniej chodziłabym nago.
    • inguszetia_2006 Re: PMS 23.04.12, 21:42
      Witam,
      Też tak mam. Plus podżeranie po nocy i w ogóle niechęć do spania;-P W domu jakoś daję radę, bo chowam się do kącika na strychu, gdzie mam kompa, ale w pracy szaleję. Najgorzej w pracy, bo jak mam PMS to rzucam wypowiedzeniami;-P W tym roku już dwa razy zrywałam kontrakt. Bo K..wa ma być tak, jak ja chcę, albo wcale. I cholera, ciągle tkwię w tym samym miejscu, a mam ochotę znowu(PMS) walnąć wypowiedzeniem i powiedzieć, to teraz sami se negocjujcie i bujajcie się, "madafaka". Zwłaszcza, madafaka;-P
      Pzdr.
      Inguszetia
    • rosapulchra-0 Re: PMS 23.04.12, 22:15
      Za bardzo mnie migrena męczy, żebym PMSa przeżywała sad
      Choć nie wiem, co gorsze?
      • yenna_m Re: PMS 23.04.12, 22:16
        migrenę też dziś zaliczyłam big_grin
    • alusia09 Re: PMS 23.04.12, 22:18
      U mnie tez od rana PMS dopiero teraz rozluźniam się po całym dniu nerwów.
      • yenna_m Re: PMS 23.04.12, 22:21
        e, ja dzis nawet na forum wredna byłam
        echhhh, pieprzone hormony
    • tulka7 Re: PMS 23.04.12, 23:29
      a ja jestem jakiś totalny ewenement przyrodniczy, bo ani PMSa w życiu dość długim nie miałam, ani nawet okresów bolesnychwink aha- i niezależnie od stopnia upodlenia - w życiu nie miałam kacabig_grin
      • bri Re: PMS 24.04.12, 12:00
        Powinni Cię przerobić na szczepionkę. wink
    • cherry.coke Re: PMS 23.04.12, 23:41
      Nie miewam PMS, za to ostatni dzien przed okresem zre jak swinia, mam czarna dziure w zoladku i musze jesc i jesc. I mam bole jak sie zacznie. Nie wiem co gorsze....
      Na bole pomaga termofor, ale i tak kocham moja firme, ktora w takich wypadkach pozwala nam pracowac z domu bez zadawania pytan.
    • a.va Re: PMS 23.04.12, 23:53
      Ja w ramach PMS-a się nie wściekam, tylko płaczę. Przez długie lata nie mogłam zrozumieć, skąd u mnie od czasu do czasu takie wisielcze nastroje, aż załapałam zależność miedzy kartką w kalendarzu a nieopanowanym przekonaniem, że świat czeka zagłada, a ja jestem gruba, brzydka i nikt mnie nie kocha wink.
    • draconessa Re: PMS 24.04.12, 00:47
      OJ, nosi, nosismile)) Dzika furia reaguje na pojawienie sie w zakresie wzroku kazdego domowego samca - a tylko tacy mnie otaczaja. Nawet zwierzaki mam tylko plci przeciwnej...
    • bri Re: PMS 24.04.12, 11:58
      Nie. Odczuwam pewne dolegliwości fizyczne przed miesiączką, ale na zachowanie przekłada się to najwyżej w postaci zmęczenia lub pobudzenia. Nie drę się, nie wkurzam, ludzie nie irytują mnie bardziej niż zazwyczaj.
    • tosterowa Re: PMS 24.04.12, 12:35
      No niestety, te parę dni przed okresem boleśnie przypomina mi, że jestem kobietą i nic z tym nie jestem w stanie zrobić wink Jak wychodzę z domu i absolutnie wszyscy mnie wku...ają to już wiem, że się zaczyna. Potem jest tylko gorzej;P
      • penelopa40 Re: PMS 24.04.12, 13:30
        miewam, miewam, z różnym nasileniem ale niestety cała gama różnych doznań, negatywnych w większości...
        dowcip o gotującej w 6 garnkach super!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka