vivi.bon 20.05.12, 12:48 Mam nadzieję, że mój biedny syn nie trafi w przyszłości na target takich porad Spłakałam się. erq.tawerna.net/krzaki/kosmopolitanczykowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borys314 Re: Seksporady 22.05.12, 00:17 Kto pierwszy odpowiedział na wątek "seksporady"? Bez zaskoczeń, Antyideał, bez zaskoczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Seksporady 22.05.12, 11:05 Złośliwiec Jak zwykle ktoś musial sie poświecic i wychylić ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Seksporady 20.05.12, 14:32 psa i kot gapia sie na mnie i nie wiedza z czego ja sie tak chichram Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Seksporady 20.05.12, 15:15 [b]"Bijcie sie na poduszki. Nago. " Byle nie w ikei Boże, posikałam sie prawie Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Seksporady 20.05.12, 16:35 "W ubraniu, ocierając się, obsypani szafranem i w strojach czarodziejki z księżyca (dla pewności obydwoje), przy Brookeback Mountain i na pralce wsadzonej do samochodu. Samochód należy szczelnie wypastować żelem YesforLov." - odpadłam Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki a moje to: 20.05.12, 16:39 >>10. Przysuń piłkę do ćwiczeń do ściany, poproś, by na niej usiadł. Ty siądź na nim. I obydwoje się wyjebcie na plecy. Serio: nie jest to doby pomysł. Próba utrzymania równowagi wyglądałaby to jak helikopter zrobiony z dwóch paralityków.<< sie sama wyj.....m na plecy ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki i jeszcze: 20.05.12, 16:58 >>30. Zanurz paznokcie w jego pośladkach, gdy pieścisz go oralnie. Doceni to! Załóż kask. Uderzenie kolanem w twarz jest bardzo bolesne.<< Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: i jeszcze: 20.05.12, 17:01 haha, 36 jest bomba. Czytałam na raty, bo po kilkunastu boli brzuch ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: a moje to: 20.05.12, 16:59 a moj hit: 73. Usiądź na nim, połóż mu nogi na ramionach, odchyl sie i przetoczcie się na bok (nie wypuszczaj go!). Teraz niech zacznie się poruszać… …To będzie oznaczało, ze jeszcze żyje. Teraz wbij napastnikowi kciuki w obydwa oczodoły. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: a moje to: 20.05.12, 17:00 i 66. Nalej ciepłej wody do butelki. Turlaj ją po jego podbrzuszu. Na rozgrzewkę. Potem mocno ją ściśnij i zawołaj: Śmigus dyngus! Odpowiedz Link Zgłoś
xika_da_selva Re: Seksporady 20.05.12, 17:53 Nie polecam czytania linku podczas jedzenia. Grozi zakrztuszeniem 73. Usiądź na nim, połóż mu nogi na ramionach, odchyl sie i przetoczcie się na bok (nie wypuszczaj go!). Teraz niech zacznie się poruszać… …To będzie oznaczało, ze jeszcze żyje. Teraz wbij napastnikowi kciuki w obydwa oczodoły. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Seksporady 20.05.12, 19:20 hahahahahahaha aż się boję pokazać lubemu, bo uwielbia..spaghetii (choć nie z szafranem) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: Seksporady 21.05.12, 00:51 Najpierw zaczęłam śmiać się ja (w zasadzie to kwiczałam ze śmiechu), za chwilę dołączył mąż, potem dorosłe prawie dziecię (bo nawet dziecię za pięć dwunasta pełnoletnie przygalopuje, kiedy słyszy rechot rodziców). Potem to już nawet psy i koty się śmiały, choć podejrzewam, że tekstu o pralce mogły nie zatrybić. W zalewie przeciętności (wszak punktów było sto), kilkanaście doprowadziło mnie do łez. A punkt z tym "łahaaaaaaa" to anime, jakby która nie miała dorastającego dziecięcia, coś z żółwiem - że jakaś moc i bardzo, ponoć, śmieszne. Akurat przy tym moje dziecię dostało kwiczawki. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Seksporady 21.05.12, 10:37 dziennik.odchudzania napisała: Potem to już nawet psy i koty się śmiały, choć podejrzewam, że tekstu o pralce mogły nie zatrybić. Odpowiedz Link Zgłoś
ahnesa.m Re: Seksporady 22.05.12, 00:41 kaaaameeeehaaamehaaaa to z dragon balla i faktycznie jest tam żółw i nie trzeba mieć dorastającego dziecka i też się popłakałam ze śmiechu, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
borys314 Re: 22.05.12, 00:22 Z tego wszystkiego najbardziej zdziwił mnie pomysł z suszarką. Nigdy nie wpadłbym na to, że można wykorzystać suszarkę do włosów jako seksgadżet. Człowiek uczy się całe życie. I zaczynam rozumieć, skąd dziwne pomysły u niektórych pań. To "Cosmopolitan", tak? Lepsze jest wrogiem dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: 22.05.12, 11:24 no suszarka mnie tez zdziwila, jakas zacofana seksualnie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: 22.05.12, 11:39 Ale prostownicą to się, dzieci, nie bawcie... biznes.onet.pl/klopot-31-latka-partnerka-uszkodzila-mu-penisa,49690,5122287,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: 22.05.12, 12:15 prostownica byla na leczenie kompleksow w ramach urozmaicania pozycia nalezy uzyc lokowki lub karbownicy Odpowiedz Link Zgłoś