Dodaj do ulubionych

Polityczny Zelig

25.05.12, 20:25
Toż jak w filmie Allena albo jak Mrożkowy Edek, który na pytanie, czy ma poglądy, odpowiada: "Mogę mieć". Cóż za wolty.nowe oblicze pana posła

Zaczynał jako konserwatysta, wydawał prawicowy "Ozon", potem jedna wolta, następna i następna.... które oblicze jest prawdziwe?
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 20:31
      Ilość wolt Jarosława Kaczyńskiego jest dużo większa.
    • iuscogens Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 20:35
      Myślę, że wtedy kiedy wspinał się na wyżyny chamstwa żeby śp. Lecha mieszać błotem był jednak dość szczery, może udawać intelektualistę, liberała, kogo tam chce a słoma z butów i tak wystaje uncertain
      • marzeka1 Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 20:37
        Mnie tam w wywiadzie z jego eksią podobało się, ze do synów służba miała mówić "paniczu" i kapliczka wybudowana na terenie posiadłości.
        • krejzimama Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 20:41
          Tak, byłe żony to niesamowicie obiektywne źródło informacji.
    • inguszetia_2006 Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 20:37
      Witam,
      Daj spokój Marzeka. Pozwólmy mu umrzeć śmiercią naturalną, zabijmy go ciszą;-P
      Pzdr.
      Ingu
      • marzeka1 Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 20:39
        Ale mnie pan bawi (już, etap wkurzania się, gdy widziałam minął), na dodatek znam posła z jego partii z mojego miasta, powiedzieć o nim "miś o małym rozumku", to obrazić misia.
        • inguszetia_2006 Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 20:48
          marzeka1 napisała:

> Ale mnie pan bawi (już, etap wkurzania się, gdy widziałam minął), na dodatek zn
          > am posła z jego partii z mojego miasta, powiedzieć o nim "miś o małym rozumku",
          > to obrazić misia.
          Witam,
          Dlatego tym bardziej, należy o nim zapomnieć. To jest medialne zwierzę. Każdy post na temat, każda wzmianka służy mu. Będzie istniał, dopóty będzi się o nim mówiło. Nawet takie pogaduszki forumowe to dla jego pijarowców raj na ziemi, bo istnieje, przez chwilę istnieje;-P
          A nie jest wart ani twojej, ani mojej klawiatury.
          Pzdr.
          Ingu
        • yenna_m Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 21:59
          marzeka, moja siostra parę dni temu uprzejmie poinformowała mnie, że partia tego pana bywa nazywana przez niektórych Samoobroną Wykształciuchów big_grin
          genialne big_grin
      • krejzimama Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 20:40
        Tak zamilczmy Jarosława Kaczyńskiego i jego hałastre. Im szybciej go znikniemy tym lepiej.
        • lusitania2 Re: śmieszna jesteś, marzeka 25.05.12, 21:48
          z Palikotem.
          Dla porównania podaj nam wszystkie polityczne wcielenia euro(p)osła czarneckiego.
          • marzeka1 Re: śmieszna jesteś, marzeka 25.05.12, 21:53
            Ale dlaczego każesz mi podać zawirowania mentalne Czarneckiego? Czy ja jestem od Pisu, abym miała się kameleonem: od zetchaenowca do europosła przejmować? Ki jest Czarnecki? Przydupasem Jarkacza, za to Palikot ma zamiar zmienić oblicze naszej sceny politycznej (a Richard Cz. takiej roli nie odegra nigdy), wolałabym mieć pojęcie, kim w tym miesiącu, roku czy kwartale ma być: lewicowy, prawicowy, liberał, czarny, zielony , różowy, tęczowy???
    • yenna_m Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 21:58
      no proszę nie obrażać Zeliga smile
      uwielbiam tę postać! smile
      • antyideal Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 22:00
        Ja też smile
        • marzeka1 Re: Polityczny Zelig 25.05.12, 22:03
          No ja też smile ale tak mi się skojarzyło, z tym że dodałam tego Edka od "poglądy mogę mieć".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka