Dodaj do ulubionych

podróż samolotem z 2 dzieci - miejsca

15.06.12, 09:42
jak podróżujecie na wakacje samolotem z 2 dzieci? chodzi mi o miejsca. w samolotach zwykle są po 3 miejsca obok siebie. Jak się sprawdza: siąść po 2 osoby w różnych rzędach, czy 3 obok siebie i jedna w rzędzie obok lub przed? dzieci 3 i 8 lat.
Obserwuj wątek
    • zapiekanka-z-pieczarkami Re: podróż samolotem z 2 dzieci - miejsca 15.06.12, 09:47
      ja wolę w jednym rzędzie, 3miejsca i 4 obok, jak dzieci chcą przejść czy pogadać to zawsze ktoś jest obok, a nie trzeba skakać nad siedzeniami
    • mruwa9 Re: podróż samolotem z 2 dzieci - miejsca 15.06.12, 09:48
      ale o co chodzi? dwoch doroslych i dwoje dzieci? To kazdy dorosly pilnuje jednego dziecka, proste. Jesli miejsca sa obok siebie, to ok, jesli nie- tez ok.
      Kiedys lecialam sama z trojka dzieci ( dwoch 8-latkow i jeden niespelna dwulatek). Samolot byl tak napchany, ze nie bylo mozliwosci znalezienia tylu miejsc w akceptowalnym sasiedztwie, ja siedzialam z tylu samolotu z maluchem, starszaki siedzialy w jednym z pierwszych rzedow. Przezylismy ponad 3-godzinny lot, nintendo uratowalo nam zycie wink
    • grouse1 Re: podróż samolotem z 2 dzieci - miejsca 15.06.12, 10:13
      Ja zawsze rezerwuję po dwa miejsca po obu stronach przejścia. Dzieci nie mają możliwości się tłuc, a cała rodzina w komplecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka