Dodaj do ulubionych

TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszystko"

15.06.12, 10:50
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11938876,TVP_zablokowala_film__Mecz_o_wszystko___Byl_hitem.html
Komentarze są super
"Drużyna Polski jest dobrem narodowym i żądam wręcz przywrócenia filmiku i przeprosin. "

Film do obejrzenia:
www.dailymotion.com/video/xrio7k_mecz-o-wszystko-polska-czechy_sport
www.youtube.com/watch?v=YaUjyP9XMV8
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 10:52
      kto się nie wzruszył niech ręki nie podnosi.

PS.muzyka zajebista
      • deelandra Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 10:55
        bardzo przyjemny i zgrabny filmik w przeciwieństwie do zalewu amatorskiego shitu na youtubie, telewizja polska to się chyba z ch... na łby pomieniała...
      • iuscogens Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:59
        Ne podniosę, na tym filmiku też się popłakałam strasznie wzruszający i muzyka super
        • dziennik-niecodziennik Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 14:02

...ja tez smile
          a mina Lewandowskiego słooooooooodka suspicious
          • pade Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 14:30
            mnie tez robroił tym usmiechem, zwróciłam na niego uwagę na meczusmile
            • pade Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 15:07
              roZbroił oczywiściesmile
    • iwoniaw Zgadzam się z cytowanym w artykule komentarzem 15.06.12, 10:59
      CytatTVP zachowuje się wobec społeczeństwa czysto biznesowo, a sama oczekuje zrozumienia dla jej "misji" i wsparcia pieniężnego

Ktoś, kto zrobił ten filmik, jednoznacznie wskazuje na jego niekomercyjny cel (nawoływanie do szycia dużej flagi polskiej na mecz z Czechami) i to, że TVP powołuje się na wyłączność do transmisji meczy euro i prawa majątkowe do nagrania scen z meczu jest w tym kontekście wręcz żałosne, zwłaszcza że to także i darmowa reklama ich kolejnej transmisji jakby nie patrzeć.
    • attiya Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:01
      napisałabym coś ale zaraz mnie wytną
    • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:03
      Dodam (gdyby ktoś nie doczytał) że autor wykorzystał materiał z TV norweskiej i z radia więc dlaczego polska TV ma jakieś roszczenia?
      • iwoniaw Tego nie doczytałam, ale pewnie chodzi im 15.06.12, 11:08
        o wyłączność na transmisje z Euro na terenie Polski, więc gdyby filmik był zablokowany dla internautów łączących się z PL, to by się nie mieli czego czepić - no ale wszak cały sens akcji polega na tym, żeby dotrzeć do Polaków w Polsce...
      • lafiorka2 Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:39
        thorgalla napisała:

> Dodam (gdyby ktoś nie doczytał) że autor wykorzystał materiał z TV norweskiej i
        > z radia więc dlaczego polska TV ma jakieś roszczenia?

No ,tak więc niech TVP się wa..liwink
    • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:23
      Znalazłam muzykę !
      www.youtube.com/watch?v=LRLdhFVzqt4
      • nutka07 Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:33
        Gratuluje wink
    • aagnes Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:26
      Dobry, naprawde wzruszający smile
      powinni chlopaka namierzyc, zaplacic mu i puszczac to w tv, skoro nic lepszego nie moga wymyslec
    • nutka07 Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:29
      A na onecie tez o tym napisali, kliknelam w link zeby przeczytac o co chodzi a tam juz nic nie bylo, wykasowali chyba ta wiadomosc.

Muzyka jest piekna, oni ogolnie fajna muzyke robia.

A filmik bardzo mi sie podoba, o fladze czytalam juz wczesniej, pomysl podobno pojawil sie po meczu z Grecja bo oni tez cos tam rozwijali, nasza ma miec 50x30m, no zobaczymy smile
      • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:44
        Nutka
        https://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201206/1339683269_6lkl8b.jpg
        • nutka07 Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:58
          Mam nadzieje ze sie uda!
          Trzymam kciuki!

Za chlopakow tez wink
          • iuscogens Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:59
            To super pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • pade Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 13:28
        to jest pomysł Zimocha
        • nutka07 Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 13:47
          Jak czytalam kilka dni temu to nie wiedzialam o tym smile
        • iuscogens Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 13:54
          Panie Turek, kończ pan ten mecz big_grin
          Zimoch jest niesamowity
          • dziennik-niecodziennik Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 14:12
            nie nie, tam bylo inaczej big_grin
            najpierw jest "panie Turek niech pan konczy to spotkanie!", a zaraz potem "Turrrrrku kończ ten mecz!..." tonem "...bo jak nie to Ci osobiscie nogi z odłoka powyrywam" big_grin
            puszczali w Jedynce, co uslyszałam to rechotałam smile
    • yenna_m Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:36
      kurcze, gościu jest niesamowity
      wielki, naprawdę wielki talent
      montaż, muzyka, natężenie emocji...

łzy mi w oczach stanęły (tak, tak, drodzy państwo)
      cudowna reklamówka mistrzostw i meczu
    • hellulah Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:40
      I dlatego nie można pozwolić na bezrefleksyjne i niedemokratyczne narzucanie ustaw w typie ACTA.

Niekomercyjny, fanowski film, nienaruszający niczyich dóbr osobistych (godności itp.) jest takim straszliwym zagrożeniem? łał
      • krejzimama Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:50
        Czy niekomercyjny fanowski film powstałby gdyby nie wykorzystano zawartości stworzonej przez kogoś innego?
        Niekomercyjny fanowski film byłby wtedy kiedy jego autor osobiście nagrał swoją kamerą obraz i osobiście stworzył muzykę do niego.
        • bri Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 12:02
          Czy mi się wydaje czy TVP to firma państwowa, która jest utrzymywana z podatków płaconych przez obywateli Polski? Czy podatnicy nie powinni mieć prawa wykorzystywać, przynajmniej w celach niekomercyjnych czegoś, co zostało stworzone za ich pieniądze?
        • hellulah Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 12:03
          Nie znasz się. Kultura - tak, tak - od setek tysięcy lat opiera się na wzajemnych odniesieniach, cytatach, zapożyczeniach pomiędzy tekstami. Na tym, że wytworami kultury można się dzielić i je pomnażać. Uczyli ciebie czegokolwiek w szkole? Pewnie tak - a korzystałaś przecież z nie swojej wiedzy i dokonań.

Facet nie zawłaszczał sobie autorstwa materiału filmowego, a na prawach kolażu i cytatu zmontował nowe, o nowej jakości i odrębnym przekazie dzieło. Nie czerpie z tego zysku materialnego. Nawet przy obecnym prawie autorskim wszystko jest ok, gdyby nie naprędce utworzona "klauzula wyłączności" czy jak tam zwał.

• yenna_m Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 12:04
            ano
            to jak miec pretensje do artysty, że z wycinków konkretnych gazet zrobił collage, który potem zawisł na ścianach muzeum
          • krejzimama Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 12:33
            Jakoś nie widziałam by film takiego Spielberga był tworem posklejanym z fragmentów filmów Hitchcocka, Coppoli, Scorsese i Camerona.
            • hellulah Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 13:08
              No i...?
    • krejzimama Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 11:42
      > "Drużyna Polski jest dobrem narodowym i żądam wręcz przywrócenia filmiku i prze
      > prosin. "
      Nie wiem czy drużyna POlski jest dobrem narodowym. Wiem, że prawa autorskie to wykorzystanych materiałów na pewno nie są.
      • kajmanik Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 12:12
        megalomania, patos, nieuzasadniona radość z niewiadomo czego. a pózniej i tak będzie ,,Polacy nic się nie stało" wiec po co tak się nadymać?
    • iceland.3 stop euro 15.06.12, 11:50
      Oto nasi "bohaterzy narodowi" haha i ta muzyka jakby nie wiem zbawiali świat?Ludzie piłkarze zgraniają kasę, uciekaja do Dortmundu gdzie opłacaja podatki i gdyby reprezentacja Niemiec zaproponowała im większe pieniądze to myslicie, ze nadal graliby dla Polski?big_grin słodka naiwności. Przygotujcie sie lepiej co bedzie po euro, bo piłkarze to już wiemy, że sie będą bawić w Dubaju, a Kowalski będzie płakał, że mu na chleb nie starcza. Najchetniej rozniosłabnym euro. Wszystkie koszty poniesie społeczeństwo.
      • krejzimama Re: stop euro 15.06.12, 11:54
        Jakie koszty musze ponieść byś już przestała pisać te głupoty.
        Jestem gotowa wręcz wziąć kredyt na ten cel.
        • dziennik-niecodziennik Re: stop euro 15.06.12, 14:18
          dorzucę Ci!!...
      • thorgalla Re: stop euro 15.06.12, 11:56
        Szkoda mojej klawiatury aby tłumaczyć ci o co NAPRAWDĘ w tym chodzi.
        Idź oglądaj Klan
      • nutka07 Re: stop euro 15.06.12, 11:56
        Chyba nie odrozniasz reprezentacji narodowej od druzyny klubowej.
      • iuscogens Re: stop euro 15.06.12, 11:58
        Odcienie ty jedz lepiej z mężem na kolejne szkolenie
        • iuscogens Re: stop euro 15.06.12, 12:09
          Bez dostępu do internetu.
      • angazetka Re: stop euro 15.06.12, 11:59
        Najpierw poznaj różnicę między klubem a reprezentacją, potem pomyśl, potem pisz.
        • iceland.3 Re: stop euro 15.06.12, 12:04
          No tak- kto mniej wie ten lepiej śpi. Nie bedę wam burzyc tego lukrowanego obrazu świata. Prawdziwi bohaterzysmile. Zbawiciele Polskismile. Muzyka w sam raz na ich zaslugi.
          • angazetka Re: stop euro 15.06.12, 12:06
            Musisz spać doskonale smile
          • dziennik.odchudzania Re: stop euro 15.06.12, 12:07
            Musisz mieć doprawdy kamienny sen. Prawdziwa z ciebie śpiąca królewna.
          • niebieska.oktawia Re: stop euro 15.06.12, 12:13
            powiedz gdzie studiujesz za rodzicow pieniadze (i meza) medycyne. jestem ciekawa smile
          • sumire Re: stop euro 15.06.12, 12:17
            to dlatego wypisujesz takie farmazony - bo jako oświecona źle sypiasz. ot i wszystko jasne.

swoją drogą - odrobinę konsekwencji. nieustannie rzęzisz na Polskę i głosisz, jak to Polką się nie czujesz, a do piłkarzy masz pretensje, że zarabiają za granicą? cóż, ktoś ich tam chciał, na zmywak nie pojechali.
            • iceland.3 Re: stop euro 15.06.12, 12:25
              Interesuje mnie sytuacja spoleczn www.se.pl/wydarzenia/kraj/polacy-zyja-w-nedzy-juz-3-mln-polakow-nie-ma-za-co-kupic-jedzenia_261166.html
              Wolałabym te pieniądze przeznaczyc na głodujące dzieciaki niż na euro. Wolałabym pomoc biednym nizli wzbogacac bogatych. Ciekawe czy Ci wasi bohaterzy pomogą niedozywionym dzieciom w Polsce. Czy w jakikolwiek sposob zaintersują się tym jakie straty poniosła ta impreza.
              • krejzimama Re: stop euro 15.06.12, 12:35
                Za wyżywienie tych dzieci odpowiedzialni są ich rodzice.
                Jak nie dają sobie rady to już ich problem.
              • sumire Re: stop euro 15.06.12, 12:36
                Twoja umiejętność nieodpowiadania na zadane pytania zaczyna mnie fascynować.
                w jaki sposób ci "nasi bohaterzy" mieliby pomóc? przeznaczyć honoraria? to jednorazowa kropla w morzu, doraźna akcja, po której dzieci niedługo później znowu byłyby niedożywione. nie tędy droga.

a jeśli naprawdę interesuje Cię sytuacja społeczna, zacznij czytać coś innego niż tabloidy.
                • iceland.3 Re: stop euro 15.06.12, 12:45
                  Po pierwsze cała ta impreza obciaza spoleczenstwo. Powinno byc tak jak w innych panstwach czyli 50 na 50%, polowe kosztow powinno poniesc pzp-n a nie caly ciezar zrzucac na podatnikow. Nie tylko mnie czy ciebie ale tez rodziny w ktorych sa glodujace dzieci. Powinni zaprotestowac i nie zgodzic sie na organizowanie tak drogiej imprezyy u nas.
                  • iceland.3 Re: stop euro 15.06.12, 12:49
                    gdybym była milonerem wspierałabym głodyujace, niedozywione dzieci. Tworzenie instytucji gdzie mogłyby się uczyc np jezyków obcych, wspierała naukę żeby mogły się wybic z tej biedy. Może jakieś bezpłatne szkółki piłki nożnej dla biednych, zdolnych dzieci?
                    • iceland.3 Re: stop euro 15.06.12, 12:51
                      Na pewno piłkarze mogliby wiele zrobić.
                      • angazetka Re: stop euro 15.06.12, 12:57
                        I robią, kotuś, więcej niż ty.
                    • iuscogens Re: stop euro 15.06.12, 12:59
                      Przecież twój mąz taki nadziany jest, no to jak problem jest, żebyś nie jeździła z nim na te szkolenia i kasę która wydajecie na hotel przeznaczyć na biedne i głodujące dzieci. Może od siebie zacznij zmieniać swiat odcienie??
          • dziennik-niecodziennik Re: stop euro 15.06.12, 14:19
            > No tak- kto mniej wie ten lepiej śpi. Nie bedę wam burzyc tego lukrowanego obra
            > zu świata.

nie no, full standard, jedna Ty wszystko wiesz, a reszta to gupki normalnie i nic nie widzą big_grin
            moze jednak wnieś nam ten oswiecenia kaganek, zasłużysz się dla ludzkości big_grin
    • pade Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 13:27
      o cholera, o rany, muzyka, słowa, chlopaki...
      dobra ide sobie poplakać...
    • nutka07 Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 13:46
      Niezle w ciagu 3 godzin przybylo ponad 40 000 wyswietlen filmu smile
    • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 20:46
      Reżyser Ślesicki proponuje autorowi stypendium warte 20 tys.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11945435,_Mecz_o_wszystko___Rezyser_Slesicki_proponuje_autorowi.html
      • phantomka Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 15.06.12, 20:57
        Boże, myślałam, że tylko ja taka beksasmile I ten okrzyk gol, goool...rozwala!
        • hellulah Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 10:17
          Mój pan mąż, który a) nie interesuje się piłką, b) ma w nosie Euro (serio, nie śledzi tego i dziwi się, że ja wiem, kto z kim, i jakie wyniki smile ), c) zawodowo zajmuje się he he no w pewnym sensie manipulowaniem emocjami - powiedział uroczyście, że go uniosło smile i w ogóle szacun smile
      • pade Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 00:33
        TVP wyemitowała własny filmik...
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11945962,TVP_zablokowala_klip__Mecz_o_wszystko___a_sama_wyemitowala.html
        • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 09:16
          Nie widziałam go ale podobny jest do tego fanowskiego.
          Pewnie naprędce robiony aby coś pokazać.
          wstyd TVP
          • hellulah Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 09:44
            Widziałam. Wstyd dla TVP. Wydaje się być (tu tryb przypuszczający jedynie z nawyku stylistycznego, no wiecie, tak wypada napisać smile ) celowo podobny, żeby ludzie go mylili, żeby po czasie wyskakiwał z wyszukiwarki zamiast oryginalnego filmu fanowskiego itd.. Poza tym straszny suchar, nędzny montaż, albo z pośpiechu, albo żeby po czasie "udawał" film fanowski, chociaż o zabawy tego typu tej telewizji raczej nie posądzam smile

Plagiatem może być także struktura dzieła, układ scen, sposób narracji. Pani z telewizji mówiąc, och bo materiał jest nasz, więc nie plagiat - nie zna się absolutnie. Sekwencja elementów jest jak najbardziej dziełem. Logika... o, no wiecie jakie zwrotu chciałam użyć, ale że to niepoprawne politycznie to się powstrzymam.

Autor filmiku fanowskiego owszem zapożyczył bez uzgodnienia fragmenty dzieł. Ponieważ zrobił to w celach niekomercyjnych, a może powiedzieć artystycznych, działał na prawie cytatu. Komercyjno-publiczna telewizja podebrała wzór dzieła, czyli popełniła plagiat - podobieństwo zdecydowanie wykracza poza zbieżność tematu.

Na You Tube mnóstwo mirrorów filmiku fanowskiego/początkowego, oglądajcie!
            • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 09:51
              A możesz podać linka do tego "plagiatu"?
              Znalazłam na onecie ale poza krajem nie można go obejrzeć
              • hellulah Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 10:09
                Film TVP tu
                wideo.onet.pl/w-sobote-mecz-o-wszystko-musi-sie-udac,86176,w.html

Film fanowski tu i tu i tam smile
                www.youtube.com/watch?v=9WkihLZ5ZnM
                www.youtube.com/watch?v=382Ybuwd5Qg&feature=related
                www.youtube.com/watch?v=ojKzDtl-5gQ&feature=related
                www.youtube.com/watch?v=yip04G5XLRM&feature=related
                (wystarczy wpisać ''mecz o wszystko'')
                • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 10:14
                  Słonko,właśnie napisałam,że na onecie nie mogę oglądać a film fanowski sama w pierwszym poście tego wątku wstawiłam.
                  Obudź się kobieto big_grin
                  • hellulah Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 10:19
                    Bardzo chcę się obudzić smile Ostatnio sypiam po cztery godziny na dobę - teraz siedzę na jematce z kawą w łapie i ciężką podnoszę powiekę smile

Zaraz poszukam smile
            • mdro Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 11:30
              "Ponieważ zrobił to w celach niekomercyjnych, a może powiedzieć artystycznych, działał na prawie cytatu"

Prawo cytatu nie ma żadnego związku z tym, czy coś jest komercyjne, czy nie. Cytat natomiast ma to do siebie, że powinien być wyraźnie oznaczony i powinien być podany autor/źródło.

Inną kwestią jest ustalenie, na ile ten film tworzy nowy utwór i w jakim stopniu jest to dzieło zależne (którego rozpowszechnianie jest uzależnione od zgody autora utworu pierwotnego).

Zgodzę się natomiast, że filmik TVP jest w dużej mierze plagiatem.
              • hellulah Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 18:17
                Przecież nie napisałam, że działał na prawie cytatu ponieważ działał w celach niekomercyjnych, ale że 1. działał w celach niekomercyjnych oraz 2. na prawie cytatu - szybko pisałam i zrobiłam mylący skrót smile

(To były dwa zdania, drugie jako kontynuacja myśli z pierwszego:
                "Autor filmiku fanowskiego owszem zapożyczył bez uzgodnienia fragmenty dzieł. Ponieważ zrobił to w celach niekomercyjnych , a może powiedzieć artystycznych [jedno], [ponieważ] działał na prawie cytatu [drugie]")

Sorry ale akurat tego nie musisz mi wyjaśniać smile chociaż pewnie twoja i moja interpretacja udziału w kulturze czy granic dozwolonego użytku będzie się różnić smile

Tak, wszystko powinno być oznaczone, np. w napisach końcowych albo jako komentarz pod filmem, ale mimo wszystko - ponieważ patrz wyżej - jako film fanowski nie jest według mnie Potworną Kradzieżą za Którą Trzeba Obciąć Rękę, tylko filmem fanowskim, wpasowanym w kulturę uczestnictwa.
    • wespuczi Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 03:38
      i co spicie, kibicki?
      wlasnie obejrzalam filmik, super!

bylo takie powiedzenie o fazie grupowej z udzialem polski -
      sa trzy mecze
      - pierwszy mecz
      - mecz o wszystko
      - mecz honorowy

jutro mecz o wszystko honorowy jeszcze przed nami smile
      chcialabym jeszcze by niemcom gola wklepali!
      • kolpik124 eeetam... 16.06.12, 11:00
        Znowu podniecacie się samczymi igrzyskami adresowanymi dla plebsu.

Facet zamiast tracić energię na montaż wycinków meczowych i głupi patriotyzm powinien stworzyć coś o przedszkolach, biednych dzieciach bez posiłków, nastoletnich prostytutkach i emigrantach z Somalii, a wszystko z mocnym przesłaniem genderowo-wysokokulturalnym big_grin
        • hellulah Re: eeetam... 16.06.12, 11:10
          Sama jesteś eee tam tongue_out

Nie jestem wprawdzie specjalistką od żiżkologii lacanowskiej, ale ci/te od genderu to chyba nie są ci/te sami/e od różnicowania na kulturę wysoką i niską, e?

Mnie tu rajcuje całokształt - jak pan dzięki technologii zrobił coś w twórczy sposób, aczkolwiek i oczywiście wykorzystując konwencje i dostępne formuły, i jak się tym dzięki technologii mógł podzielić, no te takie no kłusownictwo kulturowe w najlepszym wydaniu, no jak u papy Jenkinsa, i jak fajnie, że to ma siłę integrującą tak no prospołecznościowo, choć faktycznie powierzchownie, i jak jaka zabawna jest reakcja TVP i w ogóle, jest fajnie.
        • thorgalla Re: eeetam... 16.06.12, 11:16
          Biedny kolpik,tobą nikt się nie podnieca?
          • hellulah Re: eeetam... 16.06.12, 11:32
            Oj tam, oj tam, kolpik nas chciała zrobić w konia przecież, a ja już w miarę trafiam palcami w klawiaturę to się musiałam uodezwać bo tak smile

Gdzie jest mój hormon wzrostu i moja młodość, gdzie te czasy, gdy człowiek był jak maszyna ze stali...?!
    • woman_in_love Jest już plagiat TVP robiony na kolanie 16.06.12, 12:21
      vimeo.com/44146086
      • thorgalla Re: Jest już plagiat TVP robiony na kolanie 16.06.12, 12:29
        Kobieto,niech Ci Bozia w dzieciach,mężach i sąsiadach wynagrodzi.Tego szukałam big_grin
        • thorgalla Re: Jest już plagiat TVP robiony na kolanie 16.06.12, 12:40
          No rzeczywiście,wykorzystane te same fragmenty komentarzy (jeszcze nie wszystko stracone - mój ulubiony),zdjęcia,nawet czcionka napisów ale jako,że film fanowski postawił baaaardzo wysoko poprzeczkę,muszę stwierdzić,że jest nudny i nie porywa tłumów.
    • thorgalla Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 12:28
      hehe ciekawy komentarz do całej tej sytuacji
      www.blog.mediafun.pl/bardzo-dobrze-ze-tvp-usunela-film-%E2%80%9Emecz-o-wszystko-przysluzy-sie-dobrej-sprawie/
      • pade Re: TVP zablokowała kibicowski film "Mecz o wszys 16.06.12, 13:41
        dołaczacie do tej akcji?
        ja tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka