angazetka 16.06.12, 23:33 Ale zobaczyłam jedno zdjęcie i będę wyyyć do księżyca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyideal Re: Byłam twarda 16.06.12, 23:36 Rozczulil mnie Tyton jak lezal po gwizdku koncowym i zakrywal twarz Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Byłam twarda 16.06.12, 23:55 ja tez i kszanie to, ale do brazylii sie wybieram kibicujemy naszym we wrzesniu!! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Byłam twarda 17.06.12, 08:09 tak, biednego tytonia szkoda mi najbardziej on jedyny na glowie stawal i to skutecznie gdyby nie on nakopali by ze 4 do 0 dziwia mnie troche te zawiedzione rozbuchane nadzieje - od dawien dawna wiadomo ze pilka nozna to nie polska dziedzina taka odpowiedzialnosc zwalili na te kadre ze cyborg by nie wytrzymal a bezpodstawnie jakos zorganizowali, otworzyli, pograli symbolicznie i czas ustapic zostawic stadiony na prawdziwa pilke Rosjan mi szczerze zal Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Byłam twarda 17.06.12, 09:37 Rosjanie też chyba sobie coś rozdmuchali, zwłaszcza po pierwszym meczu. Mieli być czarnym koniem. Szybko im zdechło. Tam musi być jeszcze większa rozpacz niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Byłam twarda 17.06.12, 17:55 To chyba M. Stuhr powiedział, że on zawsze daje się nabrać, że tym razem będzie dobrze. I my się wszyscy dajemy tak nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Byłam twarda 17.06.12, 09:28 Rozczulające zdjęcie, naprawdę rozczulające. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Byłam twarda 17.06.12, 10:29 Jesus, nie mogę na to patrzeć! Nie mogłam też patrzeć na Tytonia wczoraj, jak leżal po meczu - on jest tak podobny do mojego męża, że to aż boli, bardzo osobiście odbierałam jego rozpacz (dobrze, że mąż siedział obok i przytulał ). Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Byłam twarda 17.06.12, 10:38 A mnie ich szkoda, wszystkich razem i każdego z osobna. Fajne chłopaki, czułam sie tak jakby przegrał mój syn. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Byłam twarda 17.06.12, 10:51 Jak dla mnie, to chociaż trzech bohaterów jest -Lewandowski, Błaszczykowski i Tytoń x 2, a nawet 3. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Byłam twarda 17.06.12, 11:56 A co tu rozczulajacego? Nierealne były marzenia o wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Byłam twarda 17.06.12, 12:24 Rozczulający jest gest Szczęsnego przy załamanej minie Tytonia. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Byłam twarda 17.06.12, 12:39 Szczęsny mile mnie zaskoczył, bo myslałam, ze to bufon, a zachowywał sie z klasą, wczoraj i wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Byłam twarda 18.06.12, 19:34 Cytat ze Szczęsnego na dziś: Dla mnie teraz najważniejsi są kibice, bo to oni byli najmocniejszym punktem reprezentacji i teraz trzeba oddać im wyrazy szacunku i poświęcić trochę czasu. Chyba sobie nie zasłużyliśmy na to, by być tak traktowani jak jesteśmy. Nie osiągnęliśmy sukcesu, jakiego od nas oczekiwano, a kibice dalej zachowują się genialnie. To tak a propos bufonowatości Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Byłam twarda 18.06.12, 21:09 ogladałam kropke nad i ze Szczęsnym, bardzo sympatyczny, inteligentny chłopak no i dyplomata uwielbiam chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Byłam twarda 18.06.12, 21:21 Nie mam TVN24, więc mam nadzieję, że dadzą to w sieci. Przeczytałam skrót na stronie stacji póki co. Szczęsny jest inteligentny, fakt. I to nie "jak na piłkarza", a tak po prostu. Bystry, umie mówić do rzeczy, lekko, dowcipinie. Rzadko się taki ktoś trafia. I potwierdził wersję Kuby z wejściówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Byłam twarda 18.06.12, 23:41 angazetka napisała: > Nie mam TVN24, od razu widać, żeś oświecona kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Byłam twarda 19.06.12, 00:06 Która w tym oświeceniu przebiera nóżkami, żeby TVN24 raczył dać Wojtka w necie I dał! Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Byłam twarda 18.06.12, 23:54 se popcorn wsuwam ale serio - kto to? i z jakiej druzyny? bo oni dla mnie wszyscy jednacy w takich samych koszulach traca indywidualnosc Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Byłam twarda 18.06.12, 20:36 Yenna po .upie to zaraz Ty ode mnie dostaniesz, psujko EUROradosci Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Byłam twarda 18.06.12, 23:55 z mediami nigdy nie gadalas? no przeciez to jedyne sensowne wyjscie z sytuacji, zeby nie zebrac zwrasza w tym prawomyslnym panstwie, w ktorym kocha sie gesty pozorne Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Byłam twarda 19.06.12, 01:42 No jakos tak nieczesto zdarza mi sie gadac z mediami, w kazdym razie w kolejce do mnie nie stoją I nie zgodze sie, ze mowa-trawa to specjalnosc jedynie naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Byłam twarda 17.06.12, 12:28 Świetne zdjęcie, jego najbardziej mi szkoda. On jeden wczoraj stanął na głowie, żeby wygrać, należało mu się to wyjście z grupy za wszystkie trzy mecze, był rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka2009 Re: Byłam twarda 17.06.12, 17:20 Ja płakałam po tym meczu a zazwyczaj twardo się trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Byłam twarda 17.06.12, 18:21 Mój ośmioletni syn płakał po meczu, złościł się, krzyczał, biegał po mieszkaniu i dostawał autentycznych spazmów. Powiedział, że boli go krew z tej rozpaczy. Byłam w szoku, bo to bardzo spokojny dzieciak. Rano obudził sie smutny i zdjął plakat reprezentacji ze ściany i długo się do nikogo nie odzywał. Nie wiem jak zareagowali piłkarze, bo musiałam do 24:00 uspokajać własnego syna, ale zapewne polało się wiele łez tej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Byłam twarda 18.06.12, 23:04 To nie lydki, to wyszczuplajace antygwaltki Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Byłam twarda 17.06.12, 18:26 Ja wymiękłam, jak zobaczyłam Tytonia. Nie było widać jego twarzy, tylko kapiące łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Byłam twarda 17.06.12, 20:35 Tytoń dal z siebie wszystko, nawet jakby obronił tą nieszczęsną bramkę to i tak byśmy nie wyszli z grupy. Nam potrzebne było zwycięstwo. Szczęsny się niestety nie nagrał, ale prawda jest taka, ze gdyby nie faulował to byśmy z Grakami przegrali. A swoją drogą obydwaj zachowywali się bardzo ok, widać że to normalni ludzie, a nie "gwiazdy" Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Byłam twarda 18.06.12, 20:37 > Szczęsny się niestety > nie nagrał, ale prawda jest taka, ze gdyby nie faulował to byśmy z Grakami prz > egrali. Ta fakt, trudno obronić strzał z 11 metrów, a jak ktoś strzela z jeszcze mniejszej odległości, to praktycznie niemożliwe. Grek wlazłby do bramki razem z piłką. Szczęsny zaryzykował, sam na tym stracił, ale oszczędził Polsce gola. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Byłam twarda 19.06.12, 00:05 Toć w całym wątku pińcet razy napisane Tytoń i Szczęsny, nasi bramkarze. Odpowiedz Link Zgłoś