Dodaj do ulubionych

Finał Euro

19.06.12, 21:19
W finale powinna zagrać Grecja z Czechami.
To by oznaczało,że byliśmy w najsilniejszej grupiebig_grin
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Finał Euro 19.06.12, 21:24
      A kto by to oglądał? tongue_out
    • happy_time Re: Finał Euro 19.06.12, 21:25
      A jak wygrałaby Grecja to by znaczyło, że zremisowaliśmy z mistrzami Europy wink
      • jowita771 Re: Finał Euro 19.06.12, 22:25
        A jakby wygrali Czesi, to by znaczyło, że tylko mistrzowie Europy nas pokonali. big_grin
    • amoreska Re: Finał Euro 19.06.12, 21:26
      W finale zagrają Niemcy z Hiszpanią albo z Francją, ale raczej z Hiszpanią.
      • nutka07 Re: Finał Euro 19.06.12, 22:15
        Znowu z Hiszapnia??? Ale nudy wink

• krejzimama Re: Finał Euro 19.06.12, 21:30
      FInał będzie taki, że popekaja autostrady, stadiony zarosną chwastami a dworce obszczają żule.
      Podniosą podatki by splacic kredyty a jak dowalą katastralny to z butów wyskoczymy.
      • pade Re: Finał Euro 19.06.12, 21:33
        nie kracz!!!!
    • xyxzza Re: Finał Euro 19.06.12, 21:32
      mój jasnowidzący chomik Pietia mówi, że w finale zagra jednak Hiszpania i Niemcy...
      ...
      ....
      ....
      Ps.
      Nie mam chomika wink
    • pade Re: Finał Euro 19.06.12, 21:32
      Dobrebig_grin

A propo Euro. Słuchałam dzisiaj Bońka w Kropce nad i, i utkwiło mi w pamieci takie zdanie:
      " Bycie trenerem polskiej reprezentacji to najlepsza fucha na świecie, nawet nie trzeba wygrywać"...
      Coś w tym jest, prawda?
      • xyxzza Re: Finał Euro 19.06.12, 21:48
        pade napisała:

> Dobrebig_grin
        >
        > A propo Euro. Słuchałam dzisiaj Bońka w Kropce nad i, i utkwiło mi w pamieci ta
        > kie zdanie:
        > " Bycie trenerem polskiej reprezentacji to najlepsza fucha na świecie, nawet ni
        > e trzeba wygrywać"...
        > Coś w tym jest, prawda?

Jeśli chodzi o wypowiedzi Bońka..no cóż. Nie pamiętam dokładnie w jakim to było programie, ale w dzień rozpoczęcia Euro (albo tuż przed) wypowiadał się jak to zawdzięczamy coś tam coś tam (może i Euro) między innymi "ministrze Belce" oraz "nieżyjącemu już premierowi Kaczyńskiemu" czy jakoś tak. Jeśli chodzi o to, czy fajnie czy niefajnie być trenerem kadry itd - jakoś nie pamiętam wielkich sukcesów reprezentacji za jego czasów jako trenera. Zresztą, wychodzi na to, że nie trzeba też wygrywać jako trener Holandii, Irlandii etc etc.
        • pade Re: Finał Euro 19.06.12, 22:20
          Pewnie masz rację.
    • lilly_about Re: Finał Euro 19.06.12, 21:39
      Niemcy-Hiszpania lub Portugalia
    • inguszetia_2006 Re: Finał Euro 19.06.12, 21:51
      Witam,
      Jako że ma wygrać Portugalia, to wolę by zmierzyła się z Hiszpanią, bo z Niemcami już przecież grała;-P I przegrała, ale w takim stylu, że nie mogłam w nocy spać, a do dziś leczę gardło;-D Tak naprawdę to fuksem Niemcy wygrali, bo Portugalczycy walili w słupki jak wściekli, ale to dobrze. Jest powtarzalność, potrafią walić w takie miejsca, że nikt tego nie obroni. Do boju Ronaldo!
      Pzdr.
      Ing
      • angazetka Re: Finał Euro 19.06.12, 22:22
        Niemcy wygrywają z Portugalią cyklicznie tongue_out
        • nutka07 Re: Finał Euro 19.06.12, 23:52
          No najwczesniej to sie moga w finale spotkac, o ile ograja Hiszpanie wink no chyba ze Hiszpanie polegna z Francja.

Wyobraz sobie takie pol finaly

Hiszpania-Portugalia

Niemcy-Wlochy

ozyja stare demony big_grin
          • angazetka Re: Finał Euro 20.06.12, 00:07
            Jestem za smile
    • w-za-duzym-swiecie Re: Finał Euro 19.06.12, 21:54
      Ktokolwiek zagra w finale, chciałabym być wtedy na stadioniesmile Ten jeden raz w życiuwink
    • asia_i_p Re: Finał Euro 19.06.12, 22:49
      Mnie się marzy Anglia w finale - nie wiem z kim, może z Portugalią.
      • nutka07 Re: Finał Euro 20.06.12, 00:02
        Marz dalej tongue_out

Chociaz nigdy nic nie wiadomo wink
        • coffie77 Re: Finał Euro 20.06.12, 13:46
          Jesli Ronaldo daje takie popisy to ja stawiam na Portugalę smile
          euro.wp.pl/gid,14581586,gpage,13,title,Portugalia-gra-dalej-popis-Ronaldo,galeria.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka