czar_bajry 19.06.12, 21:19 W finale powinna zagrać Grecja z Czechami. To by oznaczało,że byliśmy w najsilniejszej grupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_time Re: Finał Euro 19.06.12, 21:25 A jak wygrałaby Grecja to by znaczyło, że zremisowaliśmy z mistrzami Europy Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Finał Euro 19.06.12, 22:25 A jakby wygrali Czesi, to by znaczyło, że tylko mistrzowie Europy nas pokonali. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Finał Euro 19.06.12, 21:26 W finale zagrają Niemcy z Hiszpanią albo z Francją, ale raczej z Hiszpanią. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Finał Euro 19.06.12, 21:30 FInał będzie taki, że popekaja autostrady, stadiony zarosną chwastami a dworce obszczają żule. Podniosą podatki by splacic kredyty a jak dowalą katastralny to z butów wyskoczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: Finał Euro 19.06.12, 21:32 mój jasnowidzący chomik Pietia mówi, że w finale zagra jednak Hiszpania i Niemcy... ... .... .... Ps. Nie mam chomika Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Finał Euro 19.06.12, 21:32 Dobre A propo Euro. Słuchałam dzisiaj Bońka w Kropce nad i, i utkwiło mi w pamieci takie zdanie: " Bycie trenerem polskiej reprezentacji to najlepsza fucha na świecie, nawet nie trzeba wygrywać"... Coś w tym jest, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: Finał Euro 19.06.12, 21:48 pade napisała: > Dobre > > A propo Euro. Słuchałam dzisiaj Bońka w Kropce nad i, i utkwiło mi w pamieci ta > kie zdanie: > " Bycie trenerem polskiej reprezentacji to najlepsza fucha na świecie, nawet ni > e trzeba wygrywać"... > Coś w tym jest, prawda? Jeśli chodzi o wypowiedzi Bońka..no cóż. Nie pamiętam dokładnie w jakim to było programie, ale w dzień rozpoczęcia Euro (albo tuż przed) wypowiadał się jak to zawdzięczamy coś tam coś tam (może i Euro) między innymi "ministrze Belce" oraz "nieżyjącemu już premierowi Kaczyńskiemu" czy jakoś tak. Jeśli chodzi o to, czy fajnie czy niefajnie być trenerem kadry itd - jakoś nie pamiętam wielkich sukcesów reprezentacji za jego czasów jako trenera. Zresztą, wychodzi na to, że nie trzeba też wygrywać jako trener Holandii, Irlandii etc etc. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Finał Euro 19.06.12, 21:51 Witam, Jako że ma wygrać Portugalia, to wolę by zmierzyła się z Hiszpanią, bo z Niemcami już przecież grała;-P I przegrała, ale w takim stylu, że nie mogłam w nocy spać, a do dziś leczę gardło;-D Tak naprawdę to fuksem Niemcy wygrali, bo Portugalczycy walili w słupki jak wściekli, ale to dobrze. Jest powtarzalność, potrafią walić w takie miejsca, że nikt tego nie obroni. Do boju Ronaldo! Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Finał Euro 19.06.12, 22:22 Niemcy wygrywają z Portugalią cyklicznie Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Finał Euro 19.06.12, 23:52 No najwczesniej to sie moga w finale spotkac, o ile ograja Hiszpanie no chyba ze Hiszpanie polegna z Francja. Wyobraz sobie takie pol finaly Hiszpania-Portugalia Niemcy-Wlochy ozyja stare demony Odpowiedz Link Zgłoś
w-za-duzym-swiecie Re: Finał Euro 19.06.12, 21:54 Ktokolwiek zagra w finale, chciałabym być wtedy na stadionie Ten jeden raz w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Finał Euro 19.06.12, 22:49 Mnie się marzy Anglia w finale - nie wiem z kim, może z Portugalią. Odpowiedz Link Zgłoś
coffie77 Re: Finał Euro 20.06.12, 13:46 Jesli Ronaldo daje takie popisy to ja stawiam na Portugalę euro.wp.pl/gid,14581586,gpage,13,title,Portugalia-gra-dalej-popis-Ronaldo,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś