sofi84 29.07.12, 22:23 to nie prawda, że włosów na udach nie widać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 22:25 ale co cie wlasciwie cudze uda obchodza ? Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 22:28 A co- ktoś Ci zwrócił uwagę ?P Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 22:30 Jeju, ale o co chodzi? Gdzie na udach są włosy?? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 23:34 Hm, wszędzie? Człowiek nie ma włosów tych we wnętrzach dloni i na podeszwach stóp. Co nie znaczy, że włosy to zuo. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 00:43 Wszedzie? To ja jestem chyba skąpofutrzasta bo na rekach, udach nic, dlatego intryguje mnie temat owlosienia, zwlaszcza na udach :d Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: gólcie uda laski! 01.08.12, 14:55 > bo na rekach, udach nic, dlatego intryguje mnie temat na głowie też nic... Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 22:32 ekspedientka w sklepie się pochyliła po warzywa, spódniczka w górę, kutyno otwórz się a tam czarne frędzle! fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 22:38 heheheh..biedactwo...heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 22:38 Moze jej facet lubi takie zarośla Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 22:38 biedactwo nie osleplas ? maz na zero wszedzie wygolony ? Odpowiedz Link Zgłoś
ostropogrywam Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 00:25 sofi84 napisała: > ekspedientka w sklepie się pochyliła po warzywa, spódniczka w górę, kutyno otwó > rz się a tam czarne frędzle! fuj! Byłabyś mniej zniesmaczona gdyby schylała się po mydło a oczom twym ukazały się blond frędzle? Odpowiedz Link Zgłoś
freakwave Re: gólcie uda laski! 29.07.12, 22:43 sofi ty sie zastanow nad soba jak ty babie w warzywnym pod kiecke zagladasz to cos chyba jest nie tak, moze zmien obszar zainteresowan z meskiego na damski z drugiej strony nikt tak babie nie dowali jak druga baba to juz w badaniach dowiedziono, sofi czuje sie lepiej bo góli nogi Odpowiedz Link Zgłoś
asia.asz Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 00:09 niedlugo to trzeba bedzie wszystko golic poza glowa, a moze i przyjdzie czas ze glowe tez? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 00:58 masz rację jak najbardziej.... ja też prawie nie mam ale to "prawie" ogolone"robi "różnicę czasami mamy znajomych w aucie,jak po plaży wracamy nogi mam na masce wiesz więc jak widać każdy włosek...to niby głupi przykład ,ale jednak udo wygolone jest dużo bardziej atrakcyjne od takiego z owłosieniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 08:44 a tak ci zalezy zeby byc atrakcyjną dla znajomych?... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 12:50 dziennik-niecodziennik napisała: > a tak ci zalezy zeby byc atrakcyjną dla znajomych?... tak a co? kobiety z wąsem też uważają,że NIC NIE WIDAĆ ,taka natura,o depilacji nie pomyślą o kłakach na dużym palcu u nogi nie wspomnę tam to już tak musi być,czerwone paznokcie plus obrzydliwe włosiska kiedyś byłam z koleżanką na pedicure kosmetyczka pyta się dlaczego nie depiluje właśnie tych palców a ona na to,że boi bo ponoć póżniej więcej wyrośnie są też laski co kolan nie golą -kwestia estetyki Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Akurat złociste włoski na udach wyglądają uroczo. 02.08.12, 10:09 Mówię o takim bardziej meszku, takich małych włoskach. Odpowiedz Link Zgłoś
makahopsa Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 01:19 mam 40 lat i nigdy tego nie robiłam. własnie zahaczyłam męża pytaniem czy ja mam włosy na udach. mąż od 12 lat ten sam. pomacał i stwierdził, że nie mam tam włosów. tak samo myślę, nie mam a teraz już do męża lecę, coś za coś, hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 09:03 To na udach rosną włosy ? Chyba tylko facetom... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ja wczoraj zaszalałam i ogololiłam 30.07.12, 09:08 na połowie głowy. bardziej je widac niz te na udach Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 11:47 sama sobie gól jak ci widać, u mnie tam nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 14:18 Kobiety nosiły długie suknie na pewno dlatego, żeby ukryć owłosione łydki A po ślubie reklamacji nie uwzględniano. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 11:51 az dziw, ze ludzkosc przetrwala, ze tez ci faceci sto lat temu dawali rade zabierac sie za takie nieogolone laski... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 14:19 ?? Jak nie ma to nie widać, prawda? Nie każda babeczka ma włosy na udach, nie każda na rękach a bywają i takie co łydek golić nie muszą (oj jak ja zazdroszczę mojej mamie). Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 16:02 no i co z tego, że widac? w dupie mam, za przeproszeniem, czyjes odczucia estetyczne, serio Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 16:11 Yenna, zaraz Cię wytną, mnie też wycięli z tego wątku bo użyłam słowa na "d" Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 16:32 niech tną słowo jak słowo jesli tyłek na d to takie mecyje, to trudno tak czy inaczej - autorka mocno przesadza Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: gólcie uda laski! 30.07.12, 16:35 Depiluję wszystko, łącznie z udami i przedramionami. Bo lubię. Ale interesować się owłosieniem innych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: gólcie uda laski! 01.08.12, 16:16 A nie ogolę. Ani na przedramionach. Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
man_po_prostu_man Taaak, golcie, woskujcie, kremujcie 01.08.12, 21:03 Upały niemiłosierne i wszędzie widać niedogolone panie. Powtarzam po raz n-ty: bierzcie przykład z Arabek, a nie z pająków ptaszników. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2 Re: Taaak, golcie, woskujcie, kremujcie 01.08.12, 22:03 Proponuję spróbować na własnej, owłosionej skórze zgolić wszystko co do jednego włoska. I nie mam na myśli skóry głowy, bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Włoski na udach są fajne. 02.08.12, 10:04 Ja np. lubię jak dziewczyna ma nogi ogolone do kolan, a na udach takie małe włoski, taki meszek. To fajnie wygląda, możecie mieć nie za fetyszystę, ale ja swoich upodobań nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś