elske 07.08.12, 23:54 Oczywiście, pomijając siedzenie przy klawiaturze. Ja właśnie kończę robić pranie ( teraz ostatnie wirowanie) i zaraz wieszam. A pózniej kąpiel i spać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: Co robicie w tej chwili? 07.08.12, 23:59 Próbuje spakować się jakoś przed jutrzejszym powrotem do domu i myślę jak po powrocie pomoc mojej wątrobie bo została nadwyrezona alkoholem i boli. Odpowiedz Link Zgłoś
makahopsa Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:02 ciesz się, że nie masz sąsiadów ja o tej porze mogę o praniu tylko pomarzyc...... za to już wykąpana jestem a co robię, wylewam powolutku wodę z basenu na tarasie (1 piętro domu - do rynny wylewam), pogoda się psuje, to dobry czas na kolejne szorowanie basenu Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:05 W domku mieszkam, pralnie zrobiłam sobie w łazience w piwnicy . Odpowiedz Link Zgłoś
makahopsa Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:09 taaa i domek na krańcach świata przecież miłego wieszania Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:07 elske napisała: > Oczywiście, pomijając siedzenie przy klawiaturze. Ja właśnie kończę robić prani > e ( teraz ostatnie wirowanie) i zaraz wieszam. A pózniej kąpiel i spać. Głaszczę moją sunię i patrzę na śpiąca córeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:13 Zastanaweiam sie czy robic jakis obiad, czy poprzestac na kanapce z serem i pomidorem tudziez lodami (Grycan ) na deser. Wciaz goraco, jesc (a tym bardziej gotowac!) sie nie bardzo chce ... Hmmm ... chyba jednak wygra chleb z serem i pomidorem. O 7:00 sie zaczna w TV powtorki z dzisiejszych wydarzen na Olimpiadzie to sobie poogladam. Mimo, ze Kanadyjczycy malo medali w tym roku i duzo disappointments to i tak fajniejsze ogladanie niz news z Syrii Ide kroic ser i poszukac jakiegos czerwonego pomidora na krzaku Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:18 Delektuję się faktem, iż moje dziecię wyjechało na tydzień. Piję winko po kolacji przygotowanej przez męża. Zaraz zabieramy się za oglądanie filmów, tylko czekam aż na Polsacie skończy się CSI, bo m. ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:09 Oglądam "Mrs and Mr Smith". Jutro mam wolne, więc mogę sobie posiedzieć do woli Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:23 Ja sobie maluje paznokcie,czytaja ksiazke troche forum. A i jeszcze chce posciagc sobie ebooki bo ponoc za chomika chca sie wziasc. Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 00:48 A ja teraz siedze i drukuje pewne rzeczy, zaraz wstawie zmywarke i pomysle co by tu robic dalej. Wlasciwie to nic mi sie nie chce wiec pewnie udam sie w kierunku lazienki, a potem pokoju/biura mezowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 01:12 Na jednym kompie renderuje animacje (zrobilam takiego stwora, co wyglada, jak Latajacy Potwor Spaghetii), na drugim wpuszczam struktury potencjalnych lekow w bialko (badania przedkliniczne), a na pracowym robie restarty obliczen dynamiki molekularnej i kwantowochemicznych. Zaraz sprawdze, czy te, co puscilam wczoraj, juz sie policzyly, a potem spac. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 01:19 skończyłam właśnie dłubać plany sprzedażowe, wysłałam je w świat i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku zawodowego nażarłam się banana a teraz idę błąkać się po necie w poszukiwaniu informacji na temat chemtrails Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 02:29 Zdycham z bólu pęcherza. Nie mogąc zasnąć, odpaliłam kompa i siedzę z termoforem na "memłonie". Ja pitolę, miałam tylko raz w życiu zapalenie pęcherza, ale wtedy to był lajt, a dziś chodzę po ścianach. Karwa jelonek, za jakie grzechy ... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 09:45 a nie kupiłas sobie tej uro-furaginy?? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 12:48 dziennik-niecodziennik napisała: > a nie kupiłas sobie tej uro-furaginy?? Kupiłam, a jakże, cały wczorajszy dzień było dobrze, a dopiero wieczorem mnie siekło tak, że nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Jestem już po wizycie lekarskiej - antybiotyk. Furagina niestety w tym przypadku okazała się nieskuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 09:51 powoli dojrzewam do udania sie pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 10:03 wczoraj w czasie gdy pisalas tego posta uprawialam seks. A teraz pije kawe Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Teraz... 08.08.12, 10:09 Teraz pluję, łapię i po kroczu się drapię Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Teraz... 08.08.12, 11:56 A ja właśnie wybieram się po prysznic, a potem z psicą na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 11:57 Siedzę i opierdzielam się w robocie, jak mój plan się powiedzie to w sobotę jadę do klyęta podpisać umowę 8 godzin jazdy w jedną stronę a potem to już mogę szukać dobrych wakacji, o. A na razie wkur...wia mnie mucha latająca w biurze. Chyba ja zaraz pier...ę Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co robicie w tej chwili? 08.08.12, 12:48 Wczoraj spalam,dzis sprawdzam co urodzilo sie na forum,bo wrocilam z rolek,zrobilam 5km, spocilam sie porzadnie,jestem jak nowo narodzona.Zaraz tylko zimny prysznic i musze nadrobic pare zaleglosci papierowychaaa i jeszcze musze sprawdzic czy kaska wplynela za ostatni twor. Odpowiedz Link Zgłoś