15.08.12, 16:25
Witam
Koleżanka zaprosiła mnie i męża na imieniny bez dziecka. Powiedziała że jak nie bedziemy mieli z kim dziecka zostawić to żebym tylko ja przyszla. Po chwili mówi że jeszcze będzie koleżanka , która też nie ma z kim dzieci zostawić więc ma przyjść z nimi. No coś chyba nie halo, mi mówi że bez dzieci a tu się okazuje ze inni będą z dziecmi. Czy wogóle byście poszly na te imieniny?
Obserwuj wątek
    • kosheen4 Re: Imieniny 15.08.12, 16:32
      martaborys napisała:

> Czy wogóle byście poszly na te imieniny?

chyba nie.
      nie spodobałoby mi się że są równi i równiejsi wink w sensie że dopiero jeśli ktoś inny ma nie przyjść albo przyjść z dzieckiem, to ewentualnie dzieci mogą być.
      jak się chce spotkanie bez dzieci, to się znajomych zaprasza do pubu
      jak się chce spotkanie bez mężów, to się organizuje babski wieczór
    • lidiak1 Re: Imieniny 15.08.12, 16:37
      Nie poszłabym.
      • sokhna Re: Imieniny 15.08.12, 17:47
        ja tez nie
    • fanaberiana Re: Imieniny 15.08.12, 17:57
      No pewnie, że bym nie poszła. Jeżeli gości dzieli się na kategorie robiąc w tym celu tabelkę w Excelu, że na jednego jest więcej, a na drugiego mniej miejsca - to ja nie będę w tabelce umieszczonasmile A i z dziećmi i mężem można pożytecznie i dobrze spędzić czas, a nie na jakichś tam imieninach.
      • barbaram1 Re: Imieniny 15.08.12, 18:08
        Wygląda na to, że koleżanka nie lubi Twojego dziecka, a i za mężem Twym też chyba nie przepada.
        Zaproś ją kiedyś na spotkanie z matkami. Zapowiedz, że każda przychodzi z dzieckiem i będziecie rozmawiać wyłącznie na tematy dzieciowe. Zabawa murowana.
        • martaborys Re: Imieniny 15.08.12, 19:42
          Chyba masz racje, więc nie ma co na siłę się spotykać. Odpuszczam imprezę.
    • stara.kociara Re: Imieniny 15.08.12, 18:07
      A w życiu!
    • amoreska Re: Imieniny 15.08.12, 18:17
      Absolutnie nie.
    • paartycja Re: Imieniny 15.08.12, 20:18
      trzeba mieć honor
      nie poszłabym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka