Dodaj do ulubionych

kto ma konto "DOBRE" w millenium

26.08.12, 14:46
ze zwrotem 3%?
mam dla was wiadomość, ze jest taki menadźer na końcie i jak to policzycie sobie to dowiecie się czy dostajecie dobrze policzony zwrot. Ja przez przypadek przy zwrocie 35 zł zorientowałam sie że powinnam dostac 50zł zwrot. Bo kwota wyadtkó była wysoka. Okazuje sie ze odkąd mam konto nie dostaje prawidłowego zwrotu. Sprawdźcie, bo to sa chwyty.Nie uczciwe postepują w bankach.
Obserwuj wątek
    • woman_in_love 3% nie jest od wszystkich wydatków, tylko od 26.08.12, 15:58
      zakupów w niektórych sklepach - mowa o sklepach oznaczonych odpowiednio jako sklep spożywczy lub stacja benzynowa, czyli kodami:
      5411 5441 5451 5462 5499 5331 5541 5542 5983

A jak sklep oznaczył się innym kodem, to mimo że kupiłaś tam spożywkę to zwrotu nie będzie.
    • alabama8 Re: kto ma konto "DOBRE" w millenium 26.08.12, 16:37
      www.bankmillennium.pl/static-content/PL/Regulamin-3procent-dla-posiadaczy-Dobrego-Konta_1272664.pdf
      Regulamin zwrotów 3%. Przeczytać, podliczyć, zobaczyć czy się zgadza. Może się okazać, że bezpodstawnie oskarżasz o oszustwo. W Millennium takie zwroty są zautomatyzowane i raczej trudno coś zachachmęcić.
      • kol.ja Re: kto ma konto "DOBRE" w millenium 26.08.12, 19:14
        ja wiem gdzie mieli zwrócic, bo zawsze kupowałam w tych samych sklepach.Napisałam reklamacje to mi zwrócili okazało sie ze mam rację.A teraz cały rok przelicze i Wam też to radzę, jak oni oszukują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka