Dodaj do ulubionych

Lisowa zrobiła sobie glonojada, czy mię sie zdaje?

29.08.12, 18:52
Cóś jakby ustka napuchnięte, zwlaszcza górna warga, czyżby kolejna dała się poddać tej dziwnej modzie? Rozumiem botox, nawet wypełniacze w umiarze, jakaś lwia zmarszczka wypełniona na przykład, lifting też jest OK (Kora), ale usta? Żadna jeszcze od tego nie zyskała urody, jedyna Doda ma zrobione usta w taki sposób, że to nie razi, ale cała reszta to istne glonojady.

www.pudelek.pl/artykul/42693/hania_dostala_prace_w_pytaniu_na_sniadanie/
Obserwuj wątek
    • aandzia43 Re: Lisowa zrobiła sobie glonojada, czy mię sie z 29.08.12, 19:11
      Następna z kaczym dziobem big_grin
      O ile efekty z umiarem robionych liftingów (tzn. oczy i usta domykają się, mimika zachowana wink) podobają mi się, to na glonojady mam ostre uczulenie. Telewizji nie oglądam praktycznie od paru lat, a zaczyna mnie już odrzucać od niektórych amerykańskich filmów. Co mi pozostanie?! Kino skandynawskie i forum emama?! wink
      • imasumak Re: Lisowa zrobiła sobie glonojada, czy mię sie z 29.08.12, 19:25
        Lisowa wygląda jeszcze całkiem ok, popatrzcie na ostatnie zdjęcia Kayah, to dopiero glonojad.
        • marzeka1 Re: Lisowa zrobiła sobie glonojada, czy mię sie z 29.08.12, 19:28
          Bo one tracą w pewnym momencie umiar i zaczynają kursować w stronę bycia alienem. Kajah wygląda strasznie.
      • barbibarbi Re: Lisowa zrobiła sobie glonojada, czy mię sie z 29.08.12, 19:28
        mnie to dziwi, naprawdę. Bo przecież te kobitki chcą sobie poprawić wygląd, i najczęściej mają dostęp do najlepszych lekarzy, do stylistów, doradców. To jak to jest, że nikt tego im nie powie, że efekt najprawdopodobniej będzie odwrotny do oczekiwanego, tzn będą wyglądać gorzej. Czy to takie cielęta są, te wszystkie "gwiazdy" na świeczniku? Nie mają własnego zdania, dają sobie kit wciskać?

Z moich obserwacji wynika, że prawdziwie odmładzające efekty może dać korekta powiek (tak jak u Ibisza), lifting, oraz bardzo delikatne wypełnienia (np bruzdy a nie policzki), a także dobrze zrobiony botox.

Jak ktoś ma z dużo kasy i za mało samokrytycyzmu, to efekty wypełniaczy mogą być takie:

celebrities.ninemsn.com.au/img/blog/blog190510_bros.jpg
        z przystojnych chłopaczków zrobiły się monstra.
    • margotka28 Re: Lisowa zrobiła sobie glonojada, czy mię sie z 29.08.12, 19:31
      a co w niej jest dziwnego? Jaki glonojad? Usta ma zrobione, moze nieumiejetnie, ale wczesniej miala waskie wargi. Teraz jest lepiej moim skromnym zdaniem. Poza tym zabieg ten jest tani jak barszcz, warto jednak udać się do specjalisty, a nie "specjalisty".
      • barbibarbi Re: Lisowa zrobiła sobie glonojada, czy mię sie z 29.08.12, 19:37
        moim zdaniem wcześniej było dużo lepiej, usta miała w sam raz, na pewno nie wąskie.
        • black_magic_women Aparat na zęby!! 29.08.12, 20:20
          Ma aparat na zębach,a to ponoć "wypycha"usta...
          • black_magic_women Re: Aparat na zęby!! 29.08.12, 20:21
            e.lansik.pl/la847/8af1cb3800272bd04cc466aa
            • barbibarbi Re: Aparat na zęby!! 29.08.12, 20:44
              o faktycznie, to może być to!
              Ulżyło mi, bo ładna z niej kobieta i glonojad jej niepotrzebny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka