Dodaj do ulubionych

Nocleg w Poznaniu

09.09.12, 22:22
Myślałam żeby ten temat założyć na forum regionalnym, ale raz, że było tam wiele podobnych tematów, które zostały niemal bez odpowiedzi, a dwa - rodzimi poznaniacy niewiele raczej wiedzą o noclegach w hotelach/hostelach czy innych pensjonatach.

Pytanie mam więc do Was drogie emamy - znacie, polecicie jakiś relatywnie tani nocleg? Chodzi mi o jedną noc, może być w centrum, nie musi. I lepiej, by do 100zł. To w ogóle możliwe? Nie wymagam luksusów, nawet łazienki w pokoju mieć nie muszę.
Pokój ma być tylko dla mnie - nie chcę spać w pokoju 10 osobowym.
Obserwuj wątek
    • adellante12 Re: Nocleg w Poznaniu 09.09.12, 22:27
      Jesli chodzi o hotele w Poznaniu czy pod poznaniem to za taka cene nie masz szans. Zapomnij.
      Moze gdzieś w jakimś zajeździe ale watpie.
      Chyba tylko hostele ci zostaja ale to nie mój klimat abym coś na temat tych dziwnych instytucji cos wiedział ale ostatnio namnozyło sie tych przybytków w okolicy starego rynku.
    • mondovi Re: Nocleg w Poznaniu 09.09.12, 22:40
      www.eholiday.pl/noclegi-sk9404.html nie polecam, w googla wpisałam nocleg Poznań 100zł suspicious
    • joanna.pio Re: Nocleg w Poznaniu 09.09.12, 22:42
      No ok cena może być OKOŁO 100zł. Przejrzałam mnóstwo ofert, do tych wybranych podzwoniłam i nie ma miejsc dla 1 osoby, chyba, że z 7-9 obcymi wink
      • adellante12 Re: Nocleg w Poznaniu 09.09.12, 22:45
        znane mi okoliczne hotele to min 175 -200 za dobe pod warunkiem ze nie ma targów
    • landora Re: Nocleg w Poznaniu 09.09.12, 22:52
      Znajomy ma bardzo sympatyczny hostel w centrum, niedaleko Starego Browaru. Nocleg w pokoju z łazienką dla jednej osoby to 130zł, z łazienką na korytarzu - 95zł. Link do strony: blooms hostel Polecam, w cenie masz śniadanie, jest miło i czyściutko.
      • hosteljezyce Re: Nocleg w Poznaniu 07.11.12, 23:55
        Zapraszamy do zapoznania się z ofertą Hostelu Jeżyce Poznań, www.hosteljezyce.pl. To prawdopodobnie najbardziej przytulny hostel w Poznaniu!
    • beverly1985 Re: Nocleg w Poznaniu 09.09.12, 22:54
      Poszukaj pojedynczego pokoju z łazienką w hostelu- czasem sie takie trafiają.

Np. www.very-berry.pl/pokoje.html
      (nie bylam nigdy w zalinkowanym hostelu, nie reklamuję go, to tylko przyklad).
    • soczek_bez_gazu Re: Nocleg w Poznaniu 09.09.12, 23:34
      poszukaj tutaj www.booking.com/ i rezerwuj jak najszybciej, jedynki w rozsadnych cenach lubia szybko znikac.

Tak na szybko wyszukałam na najblizsze dni i wyskoczyło mi :
      tinyurl.com/solei
      tinyurl.com/8pagqhj
      tinyurl.com/pomaranczarnia
      jezeli jedziesz w weekend to moze byc gorzej
    • kk345 Re: Nocleg w Poznaniu 10.09.12, 00:20
      Moze tu spróbuj?
      www.hostelpoznan.pl/slowackiego/cennik.html
    • ywwy Re: Nocleg w Poznaniu 10.09.12, 08:37
      www.bursa2.poznan.pl/index.html
      albo tutaj smile
    • sueellen Re: Nocleg w Poznaniu 10.09.12, 09:18
      gugla nie masz?
      • joanna.pio Re: Nocleg w Poznaniu 10.09.12, 10:00
        A jak myślisz?
        Że pozwolę sobie zacytować samą siebie:
        Przejrzałam mnóstwo ofert, do tych wybranych podzwoniłam i nie ma miejsc dla 1 osoby, chyba, że z 7-9 obcymi
        Dziękuję Wam za pomoc, szukałam czegoś w miarę sprawdzonego, okazja nadarzyła się sama i nocuję w zwykłej bursie.
        Dziękuję wszystkim zaangażowanym za pomoc smile
    • er-wina Re: Nocleg w Poznaniu 17.10.12, 09:06
      a może tutaj: accommodationpoznan.pl/oferta.html ? z tego co wiem w miarę w centrum, z dobrymi dojazdami
    • makurokurosek Re: Nocleg w Poznaniu 17.10.12, 09:53
      Polecam schronisko młodzieżowe
      www.schronisko-tpd.pl/o-nas.html
      Nie są to luksusu i pokoje 1i 2 osobowe są małe ale spokojnie można się wyspać
      • makurokurosek Re: Nocleg w Poznaniu 17.10.12, 09:55
        Jeszcze jedno planując wyjazd uwzględnij targi. W okresie targowym wszystkie hotele mają cennik targowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka