wespuczi 11.09.12, 19:46 czytala ktoras? szukam czegos wciagajacego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: igrzyska smierci 11.09.12, 20:05 Czytałam wszystkie części, może nie jest to literatura najwyższych lotów, ale wciąga, przyjemnie się czyta, czytałam w e booku i mimo, że mi nieźle oczy już dokuczały, musiałam skończyć tom Odpowiedz Link Zgłoś
asia.asz Re: igrzyska smierci 11.09.12, 20:09 czytalam wszystkie 3 tomy, w sumie pewnie bym nie przeczytala ale przyszlo z biblioteki duzo predzej zamowione (kolejka byla spora) stwierdzilam ze co mi zalezy (film byl ok, ale nie powalal) ksiazki mi sie podobaly, choc im dalej tym imo gorzej, ale koncowka byla fajna nie jest to super ambitna literatura ale dosc latwa w czytaniu i wciagajaca tak generalnie jak bym miala napisac, to nawet polecam, jak dla mnie na pewno lepsza niz film Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: igrzyska smierci 11.09.12, 23:09 Cytat nie jest to super ambitna literatura ale dosc latwa w czytaniu i wciagajaca bo zakwalifikowana jako literatura mlodziezowa dla nastolatkow Odpowiedz Link Zgłoś
mdmaj2371 Re: igrzyska smierci 11.09.12, 20:11 przeczytalam wszystkie czesci - i jesli szukasz czegos wciagajacego to polecam i to bardzo. Wprawdzie nie czytalam tego w ojczystym jezyku i nie wiem jak z tlumaczeniem ale mimo tego polecam. Dodam tylko ze osobiscie bardzo rozczarowalam sie 3- cia czescia i jakos gorzej sie ja czytalo. Aha film dla mnie byl taki sobie i moim zdaniem bardzo ubogi w porownaniu z ksiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
kitkat22 Re: igrzyska smierci 11.09.12, 21:20 czytałam pierwszą część, polecam. kolejne dwie części czekają na wolną chwilę jak skończę obecnie czytaną książke. Wciągnęła mnie bardzo, filmu nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
ganna_risatdinova Re: igrzyska smierci 11.09.12, 21:42 Od wczoraj mam w domu i to całą trylogię na dodatek. Tylko czasu brakuje, żeby się zabrać do czytania. Ale na okładce jest ostrzeżenie, aby nie zaczynać przed jakimś spotkaniem, ani w łóżku przed zaśnięciem. Bo podobno nie można się oderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: igrzyska smierci 11.09.12, 22:41 Bardzo ciekawa trylogia, moim zdaniem dobrze się czytało, a byłoby jeszcze lepiej gdyby nie żygawiczny wątek miłosny w stylu tłajlajt... Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: igrzyska smierci 11.09.12, 23:08 Chodzi o "Hynger Games" czytalam wszystkie 3. Wciaga jak diabli. Jak masz duzo czasu to zacznij, albo bedziesz bardzo zmeczona w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: igrzyska smierci 11.09.12, 23:35 ja nie . ale moje pacholę i Osobisty owszem. Ponoć wciąga bardzo. Ja nie zamierzam czytać, widziałam film i to mi wystarczy. Nie moja bajka Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: igrzyska smierci 12.09.12, 01:30 dzikuje za odpowiedzi - poki co jestem juz na setnej stronie i jeszcze sie jakos szalenczo nie wciagnelam, ale napewno jestem zainteresowana - nie jest to gra o tron, ale ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: igrzyska smierci 12.09.12, 01:37 poza tym dajecie cynk na jakas fajna sage fantasy. Odpowiedz Link Zgłoś