micha11 14.09.12, 00:51 Która to już jej ciąża ? Ale może teraz faktycznie? Odmówiła toastu i brzuszek widać. Straszna presja na niej ciąży. Jest czy nie jest, jak obstawiacie? fakty.interia.pl/galerie/swiat/ksiezna-kate-w-ciazy/zdjecie/duze,1679034,5,268 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: Księżna Kate w ciąży 14.09.12, 01:00 Tym razem chyba informacja jest prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Księżna Kate w ciąży 14.09.12, 08:06 Wygląda, jakby rzeczywiście - nie tylko zaokrąglony brzuszek, ale też taki typowy gest "obronny", kobiety nieciężarne chyba nie kładą sobie ręki na brzuchu w ten sposób Trzymam za nią kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Księżna Kate w ciąży 16.09.12, 13:49 Nie jestem i nigdy nie bylam w ciazy, ale czesto boli mnie brzuch i mam podobny nawyk, heh. Tez pare osob juz myslalo, ze musze byc w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
deelandra Re: Księżna Kate w ciąży 14.09.12, 08:50 a jakby była to jaj na zdrowie będzie małe książątko/księżniczka Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: Księżna Kate w ciąży 14.09.12, 09:00 Tiaaaa...a dzis prase obiegaja jej zdjecia topless robione tydzien temu, o brzuchu nikt nic nie wspomina Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Księżna Kate w ciąży 14.09.12, 10:22 hanalui napisała: > Tiaaaa...a dzis prase obiegaja jej zdjecia topless robione tydzien temu, o brzu > chu nikt nic nie wspomina no tak bo na poczatku ciazy to juz powinna miec rzucajacy sie w oczy brzuchol.. Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: Księżna Kate w ciąży 17.09.12, 00:53 koolair napisała: > hanalui napisała: > > > Tiaaaa...a dzis prase obiegaja jej zdjecia topless robione tydzien temu, > o brzu > > chu nikt nic nie wspomina > > no tak bo na poczatku ciazy to juz powinna miec rzucajacy sie w oczy brzuchol.. No skoro przez sukienkę zaokraglony widac a bez sukienki płaski to sama sobie odpowiedz czy ma ten brzuch czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Księżna Kate w ciąży 14.09.12, 09:50 Widziałam zdjęcia z Singapuru,płaski brzuszek miała.To zależy od sukienki i ustawienia. Kiedyś odmówiła zjedzenia masła orzechowego też wróżono ciążę. Nie pierwszy i nie ostatni raz. I to jej kładzenie dłoni na brzuchu to ma od ślubu. Ale jakby rzeczywiście była to prawda to niech się jej zdrowo ciążę nosi. Prasa orgazmu dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Księżna Kate w ciąży 14.09.12, 10:51 w sumie co ich to wszystkich obchodzi. ludzka rzecz. ja jej tej nagonki współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Księżna Kate w ciąży 16.09.12, 14:15 No nie wiem - zyje na koszt podatnikow, wiec podatnicy sie dopytuja: to taka bardziej glamorous wersja rodziny na benefitach. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.ja Re: Księżna Kate w ciąży 16.09.12, 07:49 ale ja się dziwię wam wszystkim. A co nie możebyć z mężem w ciąży? Co wy tak przeżywacie... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Księżna Kate w ciąży 17.09.12, 08:15 Skoro ematka przezywa kto czym wyciera tyłek to dlaczego ma nie przezywać czyjejś ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
cygarietka Re: Księżna Kate w ciąży 16.09.12, 23:04 Jak widziałam pierwszy raz w jakichś wiadomościach ich wizytę z Singapuru, to właśnie o tym pomyślałam, że jest w ciąży, bo jakaś taka pulchna na buzi mi się wydała, następnego dnia nagłówek na tvn24 "Księżna w ciąży?" Obstawiam, że jest Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Księżna Kate w ciąży 17.09.12, 00:44 Chyba jest, te ręce na brzuchu są lepsze niż test ciążowy Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc OJP 17.09.12, 09:22 Co kogo obchodzi, że jakaś baba w innym kraju jest w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
dormucca Re: OJP 17.09.12, 20:32 mam nadzieję że nie jest, parę dni temu widziano ją na lotnisku w Marsylii palącą papierosy. Właśnie wracała albo jechała do Francji (gdzie zrobiono jej te zdjęcia topless). Poza tym ona odkąd pamiętam trzyma ręce na brzuchu, chyba nie wie co innego z nimi zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś