czarnaalineczka 15.09.12, 13:23 pomylilam kubek z kawa z kubkiem w ktorym plukalam pedzle nie smiac sie wredoty !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chipsi Re: umre ?:> 15.09.12, 13:32 E tam! Mój ojciec kiedyś w biegu wypił wodę z kubka, w którym moczyłam pędzel... Myślał że kompot stoi Żyje i ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: umre ?:> 15.09.12, 17:48 Jesli nie pluczesz pędzli w czeskiej wódce to będziesz żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Z pewnością 15.09.12, 17:57 Ale nie sądzę, żeby to miało nastąpić z tego powodu. Kolega kiedyś zaparzył sobie herbatę w płynie do płukania gardła który odstawiłam do wystygnięcia, wypił i przeżył. Narzekał tylko na dziwny smak... Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: umre ?:> 15.09.12, 18:37 Kiedyś na pewno. Jakby to miało być teraz, to zapisz którejś domek Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_my_toniemy Re: umre ?:> 16.09.12, 02:19 Pewnie, Że tak, chyba ,że w tym kubku był napój na nieśmiertelność a wtedy proszę o przesyłkę próbki Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: umre ?:> 16.09.12, 02:26 czarnaalineczka napisała: > pomylilam kubek z kawa z kubkiem w ktorym plukalam pedzle Ale nie musisz az tak mlaskac z ukontentowaniem - nie nauczyla Cie mama manier przy stole? Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: umre ?:> 16.09.12, 11:37 a w czym pluczesz pedzle ? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: umre ?:> 16.09.12, 13:15 Ja sie dziś omal nie napiłam wody spod ziemniaków zamiast kompotu, zaczęłam chochle wkładać nie w ten gar co trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś