• totorotot Re: sukinka 22.09.12, 01:01
      fajna, zwłaszcza ten róż
    • jola-kotka Re: sukinka 23.09.12, 06:15
      Moge ta kiecke zastapic taka,mam nadzieje,ze lepsza,przeczytalam watek 4 razy i postanowilam poszukac jeszcze czegos innego.ocencie prosze.
      Przeszukalam wszystko i tylko ta ewntualnie mogla by jeszcze byc.

img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/20/41/42/2620414291
      • paartycja Re: sukinka 23.09.12, 06:20
        omójboże....
      • krecik Re: sukinka 23.09.12, 10:14
        Ale po co ty sie pytasz stada obcych sobie osob, co mysla o sukience, ktora chcesz zalozyc na impreze, na ktorej zadna z nich nie bedzie? Malo tego, zadna/zaden z obecnych tu piszacych, nie zna cie w realu, nie zna twojego stylu ani osobowosci. I 90% z nich napisze ci opinie tej sukienki z punktu widzenia swojego gustu i tego, co one same potencjalnie by zalozyly, nie tego, jak TY bedziesz w niej wygladac.

Wystarczy poczytac opinie w watku o sukience slubnej prezydentowny tudziez innych podobnych watkach. Sa ludzie, ktorym sie nigdy nic nie spodoba i zawsze ale to zawsze skrytykuja innych, bo nie podzielaja ich pogladow.

Zmienianie wyboru sukienki, bo ktos tam w sieci napisal, ze by czegos nie zalozyl, bo cos tam nadaje sie do tego czy tamtego, jest jak zmienianie swoich gustow muzycznych na podstawie opinii babci Cesi.

Ag
        • vesper_lynd_1 Ale Ty naprawdę 23.09.12, 10:55

...myslisz, że ona linkuje te wymysły, licząc się na serio z opiniami ematek?winkp
      • graue_zone Re: sukinka 23.09.12, 10:42
        Mnie się ta druga zdecydowanie bardziej podoba. Tzn. nie dal mnie, ale mogę wyobrazić sobie, że ktoś ze świetną figura wygląda w niej ładnie. Jest ciekawsza, bardziej "ślubna" i mniej pretensjonalna.
        • lady-z-gaga Re: sukinka 23.09.12, 11:10
          Jest ciekawsza,
          > bardziej "ślubna" i mniej pretensjonalna.

I świetna, jesli pannie młodej przyjdzie fantazja zatanczyć kankana na stole smile
        • franczii Re: sukinka 23.09.12, 11:13
          W tej pierwszej jak ma swietna figure to tez bedzie wygladala. Ja zrozumialam ze ta biala z rozowym to jest sukienka na przebranie czyli na zabawe weselna a nie na ceremonie. Po co jej druga typowo slubna suknia? Ta pierwsza na zabawe sie jak najbardziej, nawet bardziej sie nadaje na sukienke do przebrania niz druga, ktora jest typowo slubna.
      • kkalipso Re: sukinka 23.09.12, 14:55
        Jolka wątek poszedł w dół i zaczynasz wymyślać,lepiej daj fotkę tej pierwszej którą niby już ci dostraczyli do domu.Powiedz to orginał,czy podróba z allegro?Jak się prezentuje na żywo?

Tylko nie mów,że zdjęć nie umiesz wklejać,albo aparatu nie masz ...
        • jola-kotka Re: sukinka 23.09.12, 21:50
          Przestan,wiesz ile moich wątków poszło już w dol każdy idzie taki los tych wątków.
          Moja to oryginał te z allegro masakra,ok jutro wieczorem wrzuce zdjęcia zobaczysz jak to na mnie wygląda.
          • kkalipso Re: sukinka 23.09.12, 22:01
            Trzymam cię za słowo i czekam z niecierpliwościąsmile
            • jola-kotka Re: sukinka 23.09.12, 22:07
              Daj meila moja twarz jest za ladna na forumwink,wieczorem ci wyśle powiesz co o tym myślisz.
              • kkalipso Re: sukinka 23.09.12, 22:30
                kkalipso@gazeta.pl

dawaj na ten....

Powiem szczerzesmile
                • jola-kotka Re: sukinka 23.09.12, 22:36
                  Oki jutro wieczorem sprawdz poczte.
              • lusitania2 Re: sukinka 23.09.12, 22:33
                zawsze możesz rzucić sobie na twarz jakąś jajecznicę (pikselowąsmile)
                Nie bądź miętkim ... robiona i pokaż nam tę kieckę na sobie.
                • jola-kotka Re: sukinka 23.09.12, 22:46
                  Zadecyduje po tym co powie kkalipso.
                  Jutro walne sobie jakas sesje zdjeciowasmile
    • kol.ja Re: sukinka 23.09.12, 06:58
      jola-kotka napisał(a):

> jak wam sie podoba?https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnhnhn4eROOFgL
> wPL1UF-N7ju_TH0eVpSuwLopHMxr5JrvoQKX

fatalna, lata 50-te
    • to_ja_tola jeszcze ten wątek nie umarł???:O 23.09.12, 22:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka